Jandarma Trafik'ten kaçmak

Arkadaşlar, 1 saat önce motorun bakımını yaptım benzinde alayım dedim. Petrolün çıkışına dubalar koymuşlar. Karşıdan araba kaza yapmış ve duba koymuş gibi gözüküyor. Benzinliğe girdim benzinci plakamı falan aldı kamera kayıtlarıda vardır. Dur ihtarı yaptı tekme atmaya hazırlanıyordu. Kaçtım fakat plakam açıktı. Cezası var mı? Sokağa çıkma cezası yememek için kaçtım bu arada. Motoru falan çalmadım yani. En yakın köye ordanda arayollardan eve geldim şuan.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hem sokağa çıkma kısıtlamalarına uymamak hem de trafiği tehlikeye sokacak davranış gibi bir maddeden eve ceza gelmesi muhtemel.

Hem sokağa çıkma kısıtlamalarına uymamak hem de trafiği tehlikeye sokacak davranış gibi bir maddeden eve ceza gelmesi muhtemel.

Dur İhtarına Uymamanın Cezası
Eğer trafikten kaçarsanız, dur ihtarına uymazsanız trafik polisi size 166 TL ceza kesebilir. Ayrıca çevirmeden kaçarak trafiği tehlikeye atarsınız. +77 TL daha ceza kesilebilir. Toplamda trafikten kaçmanın cezası olarak 243 TL bir ceza ile karşı karşıya kalırsınız.

Trafikten kaçmanın cezası bununla sınırlı kalmayabilir. Polis takibine takılmanız durumunda, yakalanmanız, alkollü yada ehliyetsiz olmanız durumunda ceza katlanarak 4000 TL’yi aşan seviyelere ulaşabilir.

Hocam bu doğru mudur? 243₺ ile geçirebilir miyim bu cezayı?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
dur ihtarına uymamaktan ceza yazarlar iyi ihtimalle, kötü ihtimal ise eğer şu anda kayıtlı adresinde isen evine gelebilirler o zaman sokağa çıkma kısıtlamasına uymamaktanda ceza yiyebilirsin. umalım ki bu gerçekleşmesin.

Umarım evine gelmezler. Normal zaman olsa arkadan ceza yiyebilirdin derdim umarım sokağa çıkma yasağı senin için sorun olmaz. +3150 TL ek ceza parası

dur ihtarına uymamaktan ceza yazarlar iyi ihtimalle, kötü ihtimal ise eğer şu anda kayıtlı adresinde isen evine gelebilirler o zaman sokağa çıkma kısıtlamasına uymamaktanda ceza yiyebilirsin. umalım ki bu gerçekleşmesin.

Hocam köyde yaşıyorum bu karantina döneminde. Bilecik'in köyünden Bursa'nın Yenişehir ilçesinde petrole gittim. Tek yakın petrol orası köye. Bursa'nın polisi Bilecik'in köyüne gelip ceza yazar mı? Motorun plakası 34 ve şirketin üzerine kayıtlı ruhsat.

Hocam köyde yaşıyorum bu karantina döneminde. Bilecik'in köyünden Bursa'nın Yenişehir ilçesinde petrole gittim. Tek yakın petrol orası köye. Bursa'nın polisi Bilecik'in köyüne gelip ceza yazar mı? Motorun plakası 34 ve şirketin üzerine kayıtlı ruhsat.
Plaka açık olduğu için ceza yememek için kaçtığını anlarlar yada öyle dersin sistemden plakaya bakarlar bilecikte ikamet ettiğin için oranın polisine bildirirler ifaden alınmak istenirse tabi yoksa direk ceza yazarlar plaka nerenin olursa olsun fark etmez

yapmasan daha iyiymiş şimdi belki başka bir sebepten kaçtığını düşünebilirler, sokağa çıkma kısıtlamasında zaten köy ve kasabada yaşayanları fazla sıkmıyorlar, herkes bahçeye tarlaya, hayvanlarına bakmaya gidiyor mecburen de gidecek.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam bu doğru mudur? 243₺ ile geçirebilir miyim bu cezayı?

Hocam orası biraz kısmet işi, ben ehliyetsiz polis çevirmesine girer gibi yapıp kaçmıştım, plaka da kabak gibi açıktı bana ceza gelmedi. Yine ehliyetsizken dağ yolunda jandarmadan da kaçmıştım ona da ceza gelmedi. Lakin sizi bilemem, sokağa çıkma kısıtlamaları normal durumlar değil.

Yiyeceğin ceza miktarı tamamen şansa kalmış.

Hiçte gelmeyebilir uzuuuun bir listede olabilir. Aşırı süratten, dur ihtarına uymamak, ters şeritten, emniyet şeridine, Sokağa çıkma yasağından canının istediğine kadar yazarda yazar artık sonrasında sen uğraşırsın.

Yiyeceğin ceza miktarı tamamen şansa kalmış.

Hiçte gelmeyebilir uzuuuun bir listede olabilir. Aşırı süratten, dur ihtarına uymamak, ters şeritten, emniyet şeridine, Sokağa çıkma yasağından canının istediğine kadar yazarda yazar artık sonrasında sen uğraşırsın.

Ayvayı yedik desenize hocam.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
trafik polisi çevirmesinden kaçmıştım bir kez, ceza falan gelmedi, belki sana da gelmez.

gelse problem olur mu? 3 bin lira 4 bin lira büyük para değil, ödersin olur biter niye canını sıkıyorsun?

Ben 1 kere kaçtım 1 kere çevirmeye girmeden sağ sokağa saptım ikisinde de ceza geldi.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Yanlış bir iş yaparak doğru bir sonuca varmak mümkün değil.

Geriye maceranın devamını heyecanla beklemek kalıyor.

Yaptığın doğru değil,benimde doğru değildi,gençlikte 6 sefer kaçtım polis ve jandarmadan çok üstüne düşmüyorlar,çevirme yaptığı yerde kamera yoksa ceza gelmez korkma.

F54

ya arkadaş yasak günde neden evden çıkıp benzin almaya gidiyorsun ki?
bence eve gelip seni 3 gece nezarete atmaları lazım ++ ceza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar