J costa ve hayal kırıklığı

Merhaba arkadaşlar benim derdim aylarca hayal edip en sonunda yazın sanayide çalışarak aldığım j costa varyatör hakkında, varyatörü aldım Honda dylanıma taktım fakat eski varyatörden farkı yoktu, bagalardandır dedim 12 gram baga yaptım yine fark etmedi, kayıştandır dedim yeni kayış aldım fark olmadı sonra tekrar 9,5 gram baga yaptım bu sefer motor bağırıp gitmemeye başladı, en son 14 gr baga yaptım fakat bununda 12 gr den en ufak farkı yok j costa aldık bi işimize yaramadı eski varyatörü takıyorum gazı milim açmada motor kalkıyor j costada çeyrek gazda kalkıyor bendemi sorun var yoksa varyatördenmi anlamadım vallaha herkez memnun ben değilim.
Orjinal varyatörde sıkıntı yok gidiş aynı, çekiş orjinalde bir tık daha iyi şimdide düşünüyorum belki debriyaj ve tork yayındandır diye onu almaya niyetliyim sizce bu sorun neden oluyor ? Birde malossi hava filtresi alsam bi işe yararmı ?

ben eski kasa pcx 125 de kullanıyorum 2500 kilometredir jcosta varyatörü. Kendisi tek başına gözle görülür aşırı bir fark yaptı bence senin motosikletin başka bir kısmında bir problem olabilir.

2 sene jcostali Kymco xciting 500 kullandim motorun gidisi standart halinden çok daha iyiydi kalkisi çok iyiydi ve hiçbir sekilde ne ötme nede titreme yoktu bence sizin motorda baskabir sorun olmasi yüksek ihtimal.

Allah allah, normal varyatörde sadece az bir titreme var, j costada ise sadece titreşim gidiyor ne gidişi etkiliyor nede çekişi, yüksek devirde kaldırdığından çok az da olsa yakıtı etkiliyor belkide tork ve balata yaylarında sorun vardır motor iki varyatörle düzde 125-130 görebiliyor vallahi anlamadım gitti, koskoca antalyada adam gibi tamircide yok gidip göstersem hepsi kasap, cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim size

J costa alicaktim sayende vazgectim beni masraftan kurtardin kardesim

j costa kesinlikle fark ettirecek kadar etki eder. aldığınız varyatör scooterinizle uyumlu model mi? kodundan kontrol edebilirsiniz. ama bir sorun olduğu kesin. kayış kaçırıyor oloabilir. arka baskı bitmiş olabilir. işini bilen bir ustanın kontrol etmesi gerekir.

Kayışın kaçırıyor bana kalırsa hava filtresi vs. ile ilgisi yok.
Takarken iç yüzeyin temizliğine dikkat et yağlanmasın.

Yâmaha tricity 125 motoruma yamaha kardeşler yetkili servisinde c costa varyator taktirdim..Top speed aynı kaldı.. ara hızlanmalar daha iyi oldu... vibrasyon kesildi.... ayakliktan ve seleden hissettiğim vibrasyon yok denilecek kadar kesildi...

Polini almayı düşünüyordum arada gönlüm J-Costa'ya kayıyordu. Artık polini alırım.

önceki motorum xmax di,orjinal varyatörü çıkartıp serviste j-costa taktırdım,motoru teslim aldığımda inanamadım,gaz tepkimesi ara hızlanması inanılmaz olmuştu,titreşim tamamen gitmişti,sonra bir ara orjinalini taktım ama takmamla çıkarmam bir oldu,orjinali ile motor resmen sağır gibi oluyor,,2 yıl j-costa kullandım,,o şekildede sattım motorumu,gerçi yakıt az bir miktar fazlalaşmıştı ama değiyordu,çok memnundum

senin motorunda muhakkak başka bi problem var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar