İzmit Çevresi Usta/Servis Tavsiyesi

Hero Xpulse 200 4V motorum geçen yakalandığım bir sağanak esnasında arıza lambası yaktı. Yağmurda çok birşey yapamayacağımdan, en yakın servis varış noktamdan daha uzakta olduğundan ve gidişinde veya sesinde herhangi bir değişim olmadığından ötürü mecbur 3-4 saat daha o koşullarda yola devam ettim. Ertesi gün kontrol ettiğimde arıza lambası söndüğünden çok da ciddiye almadım.

Bugünki sürüşümde arıza lambasını tekrar yaktı ve gaz yememeye başladı. Kenara çektiğimde blokta biraz yağ gördüm. Seviyesinde veya renginde bir tuhaflık yoktu. Mecbur yurda kadar sakin sakin getirdim o şekilde.

Velhasıl izmit veya yakın çevresinde (istanbul anadolu yakası + sakarya) arıza kodunu öğrenebileceğim, çok da adam silkelemeyecek bir servis yada usta arıyorum. Daha öncesinde bu blok elimde patladı ve garantiden değişti. Rodajı bitireli 400 km oluyor, yine aynı şeyin başıma gelmesinden de korkuyorum artık garanti kapsamında da değil çünkü.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
izmitte şişman motor var aslında yamaha bayisi ama hero bayiliği de yapıyormuş oraya gidip sorabilirsin servis harici de cr motolastik var o da izmit mehmet ali paşada orası da ne problem olduğunu sana söyler kefilim onun dışında bildiğim gölcük tarafında extreme motor var genelde büyük motorlara bakıyorlar ama yardımcı olurlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim Merdivenköy'de yer alan ustam Obd 2 cihazı kullanıyor. Arıza kodunun ne anlama geldiğini söyleyebilir. Japon mucizesi Er6'nın sahibi beni yönlendirdi dersen fazla para almazlar. Sahipleri Yakup ve Eyüp kardeşler.

https://g.co/kgs/y5Hkus1

izmitte şişman motor var aslında yamaha bayisi ama hero bayiliği de yapıyormuş oraya gidip sorabilirsin servis harici de cr motolastik var o da izmit mehmet ali paşada orası da ne problem olduğunu sana söyler kefilim onun dışında bildiğim gölcük tarafında extreme motor var genelde büyük motorlara bakıyorlar ama yardımcı olurlar
Şişman Motor Hero servis ağında gözüküyormüyor ve herhangi bir yamaha bayisinin benim motoru ipleyeceğini hiç zannetmiyorum açıkcası. Cr motolastik yorumlarından anladığım kadarıyla dümdüz lastikçi , bu tarz işlere bakarlar mı acaba? Extreme motora bi sıkıntı çıkmazsa haftasonu bakıcam.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Şişman Motor Hero servis ağında gözüküyormüyor ve herhangi bir yamaha bayisinin benim motoru ipleyeceğini hiç zannetmiyorum açıkcası. Cr motolastik yorumlarından anladığım kadarıyla dümdüz lastikçi , bu tarz işlere bakarlar mı acaba? Extreme motora bi sıkıntı çıkmazsa haftasonu bakıcam.
dümdüz lastikçi değil ya baya motor topluyorlar vs gidince görürsün zaten içerisini sadece şasesi kalmış motor dolu benelli falan yetkili servisi zaten sanırım rıdvan abi bakıyor işini biliyor yakınsa gidin çözülmezse extreme e gidin orası da çözülmezse mecbur servisine gideceksiniz

şişmanın da hero bayisi olduğu burada yazıyor bu arada https://www.motorcular.com/tr/motosiklet-bayileri/hero-kocaeli/58/41

Benim Merdivenköy'de yer alan ustam Obd 2 cihazı kullanıyor. Arıza kodunun ne anlama geldiğini söyleyebilir. Japon mucizesi Er6'nın sahibi beni yönlendirdi dersen fazla para almazlar. Sahipleri Yakup ve Eyüp kardeşler.

https://g.co/kgs/y5Hkus1
Kocaeli içinde çözemezsem bakıcam o tarafa da. Malum mekanik bir arızadan şüphe ettiğim bir motosikletle 90-100km'ye yakın bir yol yapmak en son çare olarak alabileceğim bir risk.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ha benim çevremde buradan memnun olan yok eğer yetkili servisse götürün yoksa önünden bile geçmeyin

dümdüz lastikçi değil ya baya motor topluyorlar vs gidince görürsün zaten içerisini sadece şasesi kalmış motor dolu benelli falan yetkili servisi zaten sanırım rıdvan abi bakıyor işini biliyor yakınsa gidin çözülmezse extreme e gidin orası da çözülmezse mecbur servisine gideceksiniz

şişmanın da hero bayisi olduğu burada yazıyor bu arada https://www.motorcular.com/tr/motosiklet-bayileri/hero-kocaeli/58/41
Hero'nun kendi sitesinde de gözükmüyor, bilemedim.

Cr motolastiğe uğrarım zaman bulabilirsem. Extreme de 2. seçenek olarak dursun yanda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ha benim çevremde buradan memnun olan yok eğer yetkili servisse götürün yoksa önünden bile geçmeyin
Hangisi için dediniz? Tommygun'ın önerdiği ustayı mı kastettiniz?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Hero'nun kendi sitesinde de gözükmüyor, bilemedim.

Cr motolastiğe uğrarım zaman bulabilirsem. Extreme de 2. seçenek olarak dursun yanda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangisi için dediniz? Tommygun'ın önerdiği ustayı mı kastettiniz?
şişman için dedim heronun sitesinde gözükmüyorsa dümendir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar