İzmir'li grubun 3 günlük 19 mayis tatili - Resimlerle

Uzun haftasonu tatilimize ilk olarak perşembe akşamı erkan kardeşimizin evinde mangal partisi ile başladık

Mangal başında poz verme faslı başlıyor :) Önce lancolet1974 (Sacit)

Mangal yanarken mezeler masada hazır bile

Tabiî ki etler pişinceye kadar mezeler tüketilmeye, içkiler içilmeye başlıyor

Minikler de acıkmaz mı hiç :) (Sacit ve Gülgün’ün ufaklığı Atakan)

Mangalın efendisi yemeklerden uzak kaldı ama yalnızlığını rakısı ile paylaşıyor :)

Diğer tarafta ise kadehler tokuşturlmaya ve yüzler gülmeye başladı bile 

AMCA’mız Selçuk (yani ben) milleti beslemekten çok mutlu bir şekilde yeni parti köfteleri getirmekle meşgul

Sanki orada bayanlar ayrı bir grup oluşturmuş gibi geldi bana ama birazdan dağılırlar :wiinkk:

Tepe kameramız bile vardı :bounce:

Gülgün kolundaki alçıları attığını gösterir gibi yiyeceklere uzanıyordu :)

M.Ali ve eşi o an nerelere bakıyordu kimbilir

Kirve (Kemal) poz verirken Memo da yiyeceklere bakıyordu belikli  Demek hala doymamış

Tarık, Erkan ve komutan Çağatay

Herkes masum masum bakarken ben şeytanım der gibi Selçuk’un gözleri kırmızıya dönüşmüştü :queen:

Herkes birbirine bir şeyler anlatmaya çalışıyor

Karınlar doydu tabi sakin sakin poz veriyoruz

Minik Atakan uyumuş çoktan

Vay be ne düzenli bir motor grubuyuz biz :wiinkk:

Karınlar doydu ama sucuklar beklemedeydi, nasılolsa gecenin geç saatinde yeniden acıkacaksınız der gibi ve öyle de oldu

Ve işte gecenin muhteşem sürprizi ve finali :wiinkk:

persembe gecesi erkan kardesimizin evindeki harika barbeku partisindan sonra cumada hem biraz yol ayapalim hemde urladaki emk nin festivaline bir ugrayalim dedik bir araba ve 7 motor dustuk yollara ; çeşme otobanındaki çalışma pistinde özellikle bizim kızlar biraz turlamak istediler

Aslı maşallah gruptaki bütün motorları tek tek denedi, kız ben motor için doğdum diyordu adeta 

Sevinç ise hayatında ilk kez bir motor kullanmanın heyecanı içindeydi

Erkan kardeşimiz nexusu ile racinglere meydan okur gibiydi

Çalışmadan sonra Urla festivalinin yolunu tuttuk

Bozuk yol, kötü bir organizasyonla karşılaştık, festivaldeki en eğlenceli an Mehmet arkadaşımızın yumurta oyununa katılmasıydı 

Bu berbat festivalde fazla takılmak istemedik ve urla sahilinde kaptanın yerine çay içmeye gittik

Urla dönüşünden sonra yolda biraz resim çekilelim dedik

Bugün erken bitmemeliydi, mehmet, erkan ve ben gece bornovadaki ozz bara gidip rock müzik dinleyip biraz sallanmak istedik

evet sevgili kardeslerim geldik cumartesi sabahina yine program kuvvetli focada kiyi partisi yapiypruz ancak herkezin is saati dgisik oldugundan ben ve mehmet saat 1400 gibi oncu olarak gidip yer arayacagiz ama gece saat 2100 da az eksikle toplandik 2 otomobil 12 motor olarak resimler geliyor biliyorum siteye uye degilsiniz ama misafir olarak resimleri gorup yorumlarinizi telefon ile bildirirsiniz artik

bakarmisiniz koyun guzelligine

evet hava acti birde harika bir sunnet toreni gorduk Foçada

Foçada 8 motor bulustuk alisveristen sonra posetler motorlarda asili

Bulduğumuz süper koya yavas yavas yerlesiyoruz

Tabi böyle bir ortamda da aşıklarımızı da unutmamak lazım 

Ahmet ve Sacit

kirve ve ben (gelenlere hosgeldin cikolatasi dagitiyorum

kucuk kizkardesimle

aksam oluyor artik, manzara süper, bu manzara eşliğinde birazdan kadehler yudumlanacak ve etler mangala atılacak

e aksam oldu ya yanar artik bizim mangallar

kimisi calisiyor kimisi sohbette

hangisi daha zevkli masami mangalbasi mi

sohbetler bayagi guzel hani

aile saadeti

buda aile saadeti

iste benim aslanlar

Deniz kıyısında toplunsohbet de başka oluyor hani

hanimlar ve cocuklar gitti biz kaldik
kirve(kemal), turist(omer) ve ben

uykusuzluga en cabuk yenik dusenler

saat 03.30 biz hala oturuyoruz

sabahin 6 sina geliyor saat herkez uyudu turist,ben, naci ve hakan focaya indik sabah corbasina

artik pazar sabahiydi evlere donusumuz ogleni buldu tahminim herkez bayagi bir uyumustur
iste kardeslerim bir hafta sonunu daha boyle gecirdik onumuzdeki hafta sonu evde oturuyoz ona gore

güzel bir tatil olmuş. foçayı çok severim zaten. nice çeşme foça gezilerine...

Amca geziniz çok cici olmuş. özellikle izmirde olmanız... ooooooooof diyorum of. :salut: :cherry: ilk fırsatta geleceğim İzmir'e. Manzaralar çok güzel..

Selçuk bey!..Merhabalar!.Delta denizcilikte çalıştınız mı?Ben operatör Bornovalı Ali yim.Sevgiler ve saygılar.Neşeniz daim olsun.Kadıköy de oturuyorum.Bu taraflara gelirseniz beklerim.

paylaşım için teşekkürler....:)
az ve öz kişiyle güzel bir gezi olmuş...:cyclopsan

harika yaa, çok imrendim şimdi... :)
İzmirimi cok özledim , insallah geri döndüğümde birlikte gezme fırsatımız olur...

Ortam, geziler ve herkes çok guzel gorunuyo.... çok başarılı... :)

valla süper eğlenmişsiniz amca,uzun zamandır görmediğim arkadaşları resimlerde de olsa görebilmek güzel :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selçuk ellerine sağlık, bu 3 günlük deli dolu tatilimizi çok güzel anlatmışsın :)

E Pes Yani

AMCA bu kadar guzel bır gezı olabılır yanı.:cat:
eeee AMCA'yada bu yakısırdı hanı. :rendeer:
Kıskandıgımız falan yok yanlıs anlasılmasın ama bız yokken nıye olsun hanı dıyede dusunmuyor degılım..:queen:

cok guzel bır grup , beraberlıgınızın ve nesenızın daim olması dılegıyle...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Buraya zaten yaz çoktan geldi, her haftasonu başka koylarda eğleniyor yüzüyor, olacaz :wiinkk: 11 haziranda grubumuzun Dikili'de tekne turu var. Marmok'a da tam kadro kalabalık şekilde gidecez..

tum arkadaslara iyi niyetli yazilari icin gonulden tesekkurler
ali sungur benim tabiiki demek istanbuldasin gelirsem kesin ugrarim

gezilerimiz tum motorcu dostlarimiz ile paylasmaya devam edecegiz

sevgi ve saygilerim ile.....

guzel gezi olmus arkadaslar ...

BenErkan' Alıntı:
Buraya zaten yaz çoktan geldi, her haftasonu başka koylarda eğleniyor yüzüyor, olacaz :wiinkk: 11 haziranda grubumuzun Dikili'de tekne turu var. Marmok'a da tam kadro kalabalık şekilde gidecez..

Erkan abi merhaba ben Dikili liyim . Buranın yerlisiyim siteden bazı arkadaslarla tanısıyoruz. 11 hazırandaki tekne turu ıcın daha burda oyle bi tekne yokki :pale: neyse Dikili ile ilgili bir plan programınız olursa burdaki motorcu arkadaslarım ile sizleri tanıstırmak kaynasmak isterim ... Gorusmek uzere ...

Son düzenleme:
bir izmirli olarak kutların arkdaşlar

izmirin güzelliklerinin hakkını vermişsizi

en kötü gününüz böyle güzel olur işallah

kazasız belasız ii seyirler dilerim

kivanc tesekkurler gelince tabiiki ugrariz bizi orada bekleyen bir dikilili arkadasimiz var ismi omer dikilili gerekirse 3 tekne kaldiririz sorun degil omeri tanirsiniz herhalde honda 600F i var cok gezer hatta bu cumartesi geceside ordayiz kucuk bir grup olarak omerimizi ziyarete geliyoruz

sevgilerimle....

Forumdan Uzaklaştırıldı
kivanctf' Alıntı:
guzel gezi olmus arkadaslar ...
Erkan abi merhaba ben Dikili liyim . Buranın yerlisiyim siteden bazı arkadaslarla tanısıyoruz. 11 hazırandaki tekne turu ıcın daha burda oyle bi tekne yokki :pale: neyse Dikili ile ilgili bir plan programınız olursa burdaki motorcu arkadaslarım ile sizleri tanıstırmak kaynasmak isterim ... Gorusmek uzere ...

Kıvanç bu geziyi bizim Dikili'de Ömer isminde arkadaşımız düzenliyor ve bizi çağırıyor, detayını bilmemekle beraber tekne şimdiden ayarlanmış sanırım. Buradan bilgi veririz zaten :cat:

Not: Ben bunu yazıncaya kadar Selçuk zaten cevabı vermiş :) Kendisi yollardaki hıznı burada da gösterecek mutlaka :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar