ben bucadayım amaale: toplantı ne tarafta ????? benim hala bi motorum yokki:salut: ehliyeti alıncaya kadar idare:rendeer:
illa bi motorunmu olması lazım canım bi süre arkçı olarak takılırsın :queen: :queen: :cat:
ben bucadayım amaale: toplantı ne tarafta ????? benim hala bi motorum yokki:salut: ehliyeti alıncaya kadar idare:rendeer:
Valla benim arkım yarın dolu Hatta bucadan bi arkadaşımı alıcamsen bucanın neresindesin geçerken seleye alalım seni
:queen:
Bende bucadayım sen bucanın neresindensin?Toplantılara tek gidiyorum,istersen senide alabilirim toplantılara giderken.Gerçi iş dolayısıyla her hafta maalesef katılamıyorum bir hafta katılıyor bir hafta katılamıyorum böyle bi durum söz konusuBu haftada onlardan biri maalesef aranızda olamayacağım.
aramıza hoşgeldin toplantıları kaçırma sakın pişman olursun sonra :cherry:
:cherry: hoşbulduk... :cherry:
hımmm....toz almak içinmi :silent: :silent:
izmirli arkadaşlarımız centilmendir ya motor yok diye yaya bırakmazlar seni merak etmeistanbulda olsan ikinci buluşmada sana motor aldırırız o ayrı :queen: