izmirdennn merhabaaa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin İzmirli;motorunun olmamasını sorun etmene gerek yok.Bizim grupta seni artçı olarak alacak bir MEL çıkar nasılsa.

Valla benim arkım yarın dolu Hatta bucadan bi arkadaşımı alıcam :) sen bucanın neresindesin geçerken seleye alalım seni :p :queen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
ben bucadayım ama :pale: toplantı ne tarafta ????? benim hala bi motorum yokki:salut: ehliyeti alıncaya kadar idare:rendeer:

Bende bucadayım sen bucanın neresindensin?Toplantılara tek gidiyorum,istersen senide alabilirim toplantılara giderken.Gerçi iş dolayısıyla her hafta maalesef katılamıyorum bir hafta katılıyor bir hafta katılamıyorum böyle bi durum söz konusu:)Bu haftada onlardan biri maalesef aranızda olamayacağım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hoşgeldin toplantıları kaçırma sakın pişman olursun sonra :cherry:

Bende bucadayım sen bucanın neresindensin?Toplantılara tek gidiyorum,istersen senide alabilirim toplantılara giderken.Gerçi iş dolayısıyla her hafta maalesef katılamıyorum bir hafta katılıyor bir hafta katılamıyorum böyle bi durum söz konusu:)Bu haftada onlardan biri maalesef aranızda olamayacağım.

pek iyi olur...ben forbes civarında oturuyorum....galiba bende katılamıcam,bu toz alma muhabbeti pek uzun sürdü...:pale:

aramıza hoşgeldin toplantıları kaçırma sakın pişman olursun sonra :cherry:

:cherry: hoşbulduk... :cherry:
hımmm....toz almak içinmi :silent: :silent:

Son düzenleme:
pek iyi olur...ben forbes civarında oturuyorum....galiba bende katılamıcam,bu toz alma muhabbeti pek uzun sürdü...

bazı arkadaşlar yan yatıp çamura yatmaya başladı sanırım korkma ya bunlar kötü insanlar değil izmirli. :) birkeresinde bunların bir belgeselini izlemiştim çok iyi geçiniyolar :cat: espirili inşanlar saka kaldırabilen insanlar ve karşılarındakileride öyle görmek isterler dimi :wiinkk: hadi bırak şimdi mızmızlanmayıda viledayı kap gel :queen: :queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:cherry: hoşbulduk... :cherry:
hımmm....toz almak içinmi :silent: :silent:

izmirli arkadaşlarımız centilmendir ya motor yok diye yaya bırakmazlar seni merak etme :) istanbulda olsan ikinci buluşmada sana motor aldırırız o ayrı :queen:

bazı arkadaşlar yan yatıp çamura yatmaya başladı sanırım korkma ya bunlar kötü insanlar değil izmirli. :) birkeresinde bunların bir belgeselini izlemiştim çok iyi geçiniyolar :cat: espirili inşanlar saka kaldırabilen insanlar ve karşılarındakileride öyle görmek isterler dimi :wiinkk: hadi bırak şimdi mızmızlanmayıda viledayı kap gel :queen: :queen: :queen:[/QUOTE]

hımmmmm..........

izmirli arkadaşlarımız centilmendir ya motor yok diye yaya bırakmazlar seni merak etme :) istanbulda olsan ikinci buluşmada sana motor aldırırız o ayrı :queen:

ben şu ehliyeti bi alıyım....şu sınavı bi atlatayım.....:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm hoşgeldin aramıza

bazı arkadaşlar sana takılıyor anlaşılan, şöyle bir söz vardır "insan sevdiğinlen uğraşırmış" yani seni sevmiş bizim MELGibsonlar.. neyse yarın toplantı varmış
bende öğrenmiş oldum...

gece 12 civarı gelicem bornovaya.. inş yarın kalabalık bir grupla ozze baskın yapıcaz... eğlenelim biraz....

izmirli hoşgeldin tekrar.. saygılar...

hoş geldin be toprak. umarım hep izmire ve motosikletine gülümsersin. he valla şu ehliyet işi cok gıcık. offf offff....

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar