izmirdennn merhabaaa

Haber verme olayı şahısa özel olmuyo buradan konuları takip ederek buluşma gününü yerini bulucaz izmirli bende daha yeniyim inşallah ilk toplantıda hepberaber oluruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım hoş geldin...

İstersen biraz kendini tanıtırmısın görüşmeden önce ön bilgi olması açısından diyorum :)

:cherry: dogru söylüyon :cherry: :cherry: motor tutkunuyum,26 sında inş ehliyeti alıcam..eee sonra 2 teker yollar benim!mel gibson hayranıyım!!!!!sarışın,çılgın bi bayanı görürseniz toplantıda o benim işte.......

iii hayırlısıyla alırsın inşallah ehliyeti. :cat: sonrada motoru almak kalıyo geriye yoksa varda trafiğemi çıkamıyorsun?

foruma hoşgeldin!!

inşallah gönlüne göre bir motorun vardır kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim çarşamba toplantı olacak sanıyorum umarım ilk toplantını kaçırmazsın

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin İzmirli:rendeer: İzmir in neresindensin acaba İzmirli:) İş-okul-hiçbiri? :)Fazla soru sordum ama buralarda adet öyle...:wiinkk:

Abi helal olsun ya hiç söylemiyosunuz bile toplanıcaz diye. :) toplanın siz çaktırmadan belki yolda karşılaşırız :)

bora önce böyle iki toplantıya çağırmıyoruz psikolojik test uyguluyoruz sonra geldiğinde motorları yıkatıyoruz daha sonra tüm grubun çaylarını ısmarlatıyoruz hala çatlamadıysan testten geçtin gruba katılabilirsin deyip bir daha aramıyoruz hala motor grubunda gönlün varsa zaten sen bizi bırakamıyorsun TUTKU YARATIRIZ

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) Hoşgeldin. :)

ben bucadayım ama :pale: toplantı ne tarafta ????? benim hala bi motorum yokki:salut: ehliyeti alıncaya kadar idare:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar