Izmirdeki Motorsiklet Dostları Aman Dikkat!

Benim de apartman hayatına geçmemle otopark sorunum oldu. yaklaşık 2-3 km ilerideki halı sahanın otoparkına bırakıyorum motoru. disk kilidi halat kilit ve bir adet Sibirya kurdu koruyor motorumu. Silahlı bekçiyi saymıyorum. Ne hikmettir bilmiyorum ama, Sibirya kurdu motorlarmın altında yatıp kalkıyor :) Dün gece motoru koyduktan sonra garaj kapısını açtırmamak için üstündan atlayam dedim. kaba eti kaptırıyorduk :) Benim bulunduğum bölge M2 ye düşen hırsız sayısı bakımından çok kalabalık bir yer. adamın motorunu çalıp tekrar adama satıyorlar burada :)

Geçmiş olsun sağlıcakla.

Ülkemizde benzin bu kadar pahalı olunca motosikleti benzini bile çalmaya kalkışıyorlar :(

Neyse.... neyse... bişi demicem... azımı açarsam şimdi RTÜK forumu kapatır adminlerde ÜYELİĞİMİ... o yüzden susuyorum...

Geçmiş olsun kardeş... diyim sadece...

Geçmiş olsun, silah sesini duyunca birdaha gelmezler umarım. Ne cesaret alarmda var üstelik. Peki 4 tane kilidi nerelere taktınız?

Öncelikle geçmiş olsun..

Ancak silah kısmını silerseniz sizin yararınıza olacaktır. Hukuki olarak sorun yaşamanızı istemeyiz. Çünkü sebep ne olursa olsun, direk kişilerin üzerine öldürme, yaralama amaçlı ateş açmak kanunen suçtur ve ciddi cezası vardır.

Öncelikle geçmiş olsun..

Ancak silah kısmını silerseniz sizin yararınıza olacaktır. Hukuki olarak sorun yaşamanızı istemeyiz. Çünkü sebep ne olursa olsun, direk kişilerin üzerine öldürme, yaralama amaçlı ateş açmak kanunen suçtur ve ciddi cezası vardır.

++++++++++++++++++++

Buyuk gecmıs olsun arkadasım bır dahakı sefere sılaha davranmada soyle yap cıkart adamı yukarıya sonrada balkondan asagıya at bunu bizzat yakınımız olan polis bir abimiz soylemıstı hepınızın aklında bulunsun hırsızı balkondan atmak suc degıl :pl:::evil::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar