İzmir'de muhteşemdik !

Bugün 13:30 cıvarında Gündoğdu meydanında toplandık. Meydandaki motorların bir arada görünüşü olağanüstüydü. Basın fotoğraf aldıktan sonra heykele gidildi. Ben toplam 176 motosiklet saydım. Hemen hemen yarısında artçıların da olduğunu gözledim. Burada 14:00'te saygı duruşu, şehitlerimiz için çelenk konulması ve İstiklal Marşı'nın ardından, ellerimizde bayraklar, konvoy halinde sahil bulvarından İnciraltı ve Sahilevleri'ne varıldı. Hatay Caddesi'ne devam eden gruptan eşimle birlikte ayrılarak eve biraz erken döndüm. Yolda halkın büyük tezahuratını izledik. Zaten Bizden önce de Heykel'de Askeri okulların töreni vardı. Yol boyunca ve Kordon'da herkesin ellerinde bayrakların olması da kayda değerdi.

Organizasyonda emeği geçen arkadaşları içten tebrik ediyorum. Pürüzsüz, sorunsuz bir aktivite oldu. Hepsine teşekkürler.

Şehitlerimizi ve çektiğimiz acıyı unutmayacağız. Ruhları rahat olsun. Bu vatan sahipsiz değil.

(Forrap kardeşimize de bilhassa müteşekkirim. )

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelemedim ama aklım kaldı bugünkü organizasyonda.Hatay'dan geçen grubu gördüm,göğsüm kabardı çok mutlu oldum artık ülkemde böyle organizasyonların başarıyla yapılması çok mutlu etti beni.Gelebilmeyi çok isterdm ama olmadı maalesef,balkondan bayrak sallayarak eşlik ettim geçenlere.
Fotoğrafları dört gözle bekliyorum,emeği geçen herkese teşekkürler...

cok süperdi ben de ordaydım bu kadar katılım olması bence süper ? bu vatan hiç bir zaman sahipsiz degildir.bunu anlata bildiysek ne mutlu bize.motoriklet.net e teşkkür ederim.

cidden cok guzel bir gundu tahminimden daha fazlaydik bir sorun cikmamasida beni gercekten mutlu etti

gururumuzsunuz arkadaşlar bende izmirli olarak gelmek isterdim ama motorum yok yoksa mesafe falan boş atlar gelirdim hiç düşünmeden
tüm katılımcıları en içten dileklerimle tebrik ediyorum
kazasız belasız sürüşler

GKN

çok güzel olmuşş
helal olsun size..
resim yokmu resim?

driel tşk
------------------

ben diyorum ki sizin görmenizi nsl saglıya bilirim

Son düzenleme:

GKN

secodrag arkadaşımıızın çektiği birkaç foto..

dscn0610qx4.jpg

dscn0644bx7.jpg

dscn0609ic8.jpg

dscn0649tm1.jpg

izmir gurubunu saygı ve sevgiyle kutluyorum.

Şehitlerimizin rahat uyuması dileğiyle

Helal olsun :cat:
Tebrik ederim :rendeer: başarıyla gerçekleştirdiniz...

Darısı istanbul & Bursa'ya :cat:

ben bu kadar cok katılım olacagını aklımın ucundan bile geçirmemiştim.gördügüm kalabalık insanın içini titretecek kadar büyüktü.duygulanmadım diyen varsa bilemiyorum ama görülmesi gereken bir sahil turu vardı ki minimum 300-350 motorsiklet vardı.TEŞEKKÜRLER İZMİRim!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şehitlerimizi ve çektiğimiz acıyı unutmayacağız. Ruhları rahat olsun. Bu vatan sahipsiz değil.

Doğru söze ne denir ki :cat:

Fotoğraflar epey epey büyük olduğu için açılmasını bekliyorum.
İlgililere duyurulur :cherry:

Beklerken de duygu ve düşüncelerimi yazayım dedim.
Elinize yüreğinize tekerinize sağlık :rendeer:

eger daha faz la fotoraf görmek istiyosanız beni ekleyin speysimde cok fazla fotoraf var yani belki sizde varsınız dır_

Hanım söyledi: KanalTürk'te ana haber bülteninde görüntüler eşliğinde haber olmuşuz. :)

Rigel,seco drag siz bizi bulamadınız sanırım yada korteje takılıp gittiniz...İZMİT MT olarak kortej bitiminde toplanıp ufak bi tur daha attık sonrada toplantı havasında bi yerde oturulup sohbet edildi...KEşke gelseydiniz sizinlede tanışma fırsatımız olurdu...İzmir MT ye kayıtlı en az 100 motor vardı ama biz yine 20-25 kişilik herzamnki ekiple olaya dewam ettik...

Fotoğralar için teşekkürler arkadaşlar...:rendeer:

Katılan herkese kendime adıma sonsuz teşekkür ediyorum...Ses getirecek kadar bir kalabalığı yakalamamız çok güzeldiii...:)

Ege Tv' de de yayınlanmış...

Son düzenleme:
Evet maalesef Sahilevlerinden sonra evde bekleyen küçük oğlumuz yüzünden gruptan ayrılmak zorunda kaldık. Bir dahaki sefere inşallah.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Rigel isimli üyeden alıntı

24-10-2007, 10:10 AM

İzmir'den hala haber yok. İzmir'li moderatörlerimiz uyuyor mu?

Seni anlamanın imkanı yok.... Bir kaç gün önce üstteki mesajı yazdın ortalık karıştı ve şimdi moderatörlere müteşekkir olduğunu söylüyorsun....

,Ve üstelik epey fazla gurup olmamıza rağmen ne moderatörle ne de Mt den bir arkadaşla tanıştın....

Başlık açmana da bir anlam veremedim.... Bu konuyla ilgili bu topicte yazmamaya karar verdim...
bu şahsi kararımdır....:cat:

tebrikler İzmir'li motosiklet dostları... fırsatmız olsaydı da gelseydik keşke... inşallah seneye yaza ordayım yeni motorumla :)

bu meydanı biliyorum. hatta arkadaki binalardan birisi alman ve yunan bayrakları vardı elçilik ya da konsolosluktu. hatta hatta bu meydandan arkaya doğru bakınca hilton oteli mi ne görünüyodu dimi... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar