İZMİR'de Motor gaspeden hırsız yakalanmış.

İzmirli arkadaşlar bu konuda bilginiz varmı.
Bu mikropların arındırılması işi kimin,herhalde doktorların değil.

http://www.sabah.com.tr/gun101.html

İzmir'de, poliste 19 suçtan kaydı bulunan 21 yaşındaki Eyüp Akkoyunlu, bir hafta önce arkadaşıyla birlikte sürücüsünü döverek bir motosikleti gasp etti. Aşırı hız yaptığı motosikletle bir evin kapısına çarpan Akkoyunlu, kendilerine tepki gösteren evin sahibini de dövdü. Ardından motosikleti ateşe verip kaçan Akkoyunlu, daha sonra teslim oldu. Ancak iki zanlı tarafından dövülenler şikâyetçi olmadı. Savcı, zanlıları "Yağma, darp, kasten mala zarar vermek ve hırsızlık" suçlarından tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'ne sevk etti. Ama Mahkeme Başkanı Hasan Mesut İlhan, iki zanlıyı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Gaziantep İl Temsilcisi
daha neler olamaz böyle birsey bumu adalet yarın yıne yapar aynısını bunları icerden cıkasrmamak lazim

böyle mikroplar yakalanıyor sonra görüldüğü üzere serberst bırakılıyor. vatandaşın yargıya olan güveni kalmıyor artık.

tecavüz,darp,şiddet,kapkaç vs. olaylar bu yüzden artıyor.Suçu işle 1-2 ay yat sonra çık.adamlar buna güvenip suç işliyor.Cezalar çok az çok az..

motoru gasp edilen kişi bu adamı dövseydi mutlaka içeri atarlardı,

bu adamı yakalıcaklardı bir güzel sopayı basıcaktı yunuslar sonra da dere keneranı bırakacaklardı hatta halkapınar a atıcaktı ki kendine gelsin pislik ; pislik içinde yaşamaya mahkumdur..
şikayet etmeyenleri de kınıyorum....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bölelerini Allah ıslah etsin elleri kırılsın ki yapamasın.

adam işi biliyor o kadar haltı yedikten sonra kendi teslim oluyor CMUK için yanında avukatla savcılığa teslim olunca karakollarda vatandaş muamelesi görmüyor.
işin ilginci dayak yiyenler korkularından şikateçi olmuyorlar. kanunlar kimi koruyor bunu bir daha sormak gerekir

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorun çalınmış,Dövülmüşün, sonrada yakılmış...Neden davacı olmaz ki bu insanlar...

işte mafya nasıl oluşuyor? insanlar adaletin olmadığı yerde kendi adaletlerini kendi yapar. Yakında texas a döner.

alp_tunay sanırım aşağıdaki açıklama yeterli olur

İzmir'de, poliste 19 suçtan kaydı bulunan 21 yaşındaki Eyüp Akkoyunlu, bir hafta önce arkadaşıyla birlikte sürücüsünü döverek bir motosikleti gasp etti. Aşırı hız yaptığı motosikletle bir evin kapısına çarpan Akkoyunlu, kendilerine tepki gösteren evin sahibini de dövdü. Ardından motosikleti ateşe verip kaçan Akkoyunlu, daha sonra teslim oldu. Ancak iki zanlı tarafından dövülenler şikâyetçi olmadı. Savcı, zanlıları "Yağma, darp, kasten mala zarar vermek ve hırsızlık" suçlarından tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'ne sevk etti. Ama Mahkeme Başkanı Hasan Mesut İlhan, iki zanlıyı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Utanmaz rezil insan müsvetteleri bunlar.

Allah bilidği gibi yapsın hepsini.

Bagımsız Yargı Bu mu?

Anayasanın 9.maddesine göre,yargı etkisi bağımsız mahkemelerce kullanılır :queen: ne bagımsılıgı be bu kadar adaletsiz bi olay olamaz simdi aynı olayı ben yapayım kaç yıl yatarız :pr: allah bilir

Motorun çalınmış,Dövülmüşün, sonrada yakılmış...Neden davacı olmaz ki bu insanlar...
Daha sonra başıma bela olmasın diye tabii ki. Belli olmaz bu itlerin sağı solu. Adaletin olan olayları ve gazete haberlerini ihbar kabul edip kamu davası açması lazım ama. Adalet de beş para etmez olmuş bu ülkede. Umarım burayı okuyan hakimler savcılar var da mesleklerinin insanların gözünde bu kadar değersiz olduğunu anlayıp harekete geçerler. Yoksa daha çook canlar yanacak canım ülkemde.

arkadaşlar,goruyorsunuz polis çalışıyor ama suçüstü yapılan binlerce suçlu,savcılık tarafından mahkemeye intikal ettirilmeden serbest bırakılıyor,polise para yedirtemeyip soluğu savcılıkta alanlar ne hikmetse orada rahatça serbest kalıyorlar.ben bizzat karakolda yakalanıp polise 30000 ytl rüşvet teklif eden,suçüstü yakalanan hırsızı gözlerimle gördüm.kaçışı yoktu ve yatacaktı.nöb.savcıyı aradı ve ağzına geleni saydı "niye gelmiyorsun ..."şeklinde.polis tarafından bir de rüşvet teklif etmekten işlem gördü.malesef bu tür olaylara rastlanıyor.işini hakkı ile yapanların sayısının artması temennimiz.

Adamın şeklinde hayır yok at hırsızı gibi . Ayrıca vatandaşlarımızda tam bir aptal, Aziz NESİN ölmeden evvel görmüş bu aptallıkları. Hiç anlamıyorum dinimizde bile kendini savunmakla ilgili hükümler var ki bu olayın insacıllıkla alakası yok ! kötüye şerefli davranmanın sonu hayırla bitmeyecektir. Bu aşşağılık adam toplum için bir tehtit.

ya sen çalış didin binbir güçlükleri aş motor kendine en büyük hevesini gerçekleştir; böle aşğılık herifler seni gasp etsin allahlarından bulur inşallh çünkü yargı sistemimizin bi halt yiyeceği yok

Abi, haber hangi gazetedeydi bilmiyorum ama bu adam çıkışta kendisini serbest bırakan hakimin laptopunu çalmış, geri alınmış içeri :queen:

bu herifi bana versinler.ya da ikimizi bir odaya kapatsınlar.nasıl adam dövülürmüş göstereyim ona ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar