İzmir ve Çevresindekiler için 19.10.2025 İzmir Karagöl Programı

Motosikleti
Hero Dash 125
Hava müsadeli Pazar günü Karagöl yapalım mı? Ufaktan mangal yelleriz. Termosa kahve de attık mı miss. Motüre tavla bile sarabilirim. 😁

Cumartesi yağmurlu ancak Pazar günü hava güzel olursa, İzmir ve çevresindekiler gelmek isterse gidelim gelelim.

Rota virajlı, yol çukurlu olduğundan sürat yapmak zor. Sürat, apaçilik vs yapılamayacağı için uygun bir yerde buluşarak toplu sürüşle gidebiliriz.

Karagöl, İzmir Karşıyaka tarafından Örnekköy Mahallesi'nden çıkarak ulaşılabilen, girişi ücretli bir piknik alanı. İçerisinde çadırla kamp ve günübirlik için uygun bir yerdir. Alan içerisinde piknik masaları, tuvalet ve ufak bir market büfesi vardır.

İzmir'de ve çevresinde yaşayanlar için davettir. Hafta sonuna doğru hava durumunu tekrar kontrol ederiz. Yağışlı ise başka bir haftaya planlarız ancak bir şeyler yapılmalı artık bence Sayın @tommygun . Köftesini sevdiğim bir kasap var hatta, giderken biraz da köfte alalım. 😉

İncelemek isteyenler için çok aktif olmayan instagram hesabı ve internet sitesini bırakıyorum.

Karagöl İzmir Instagram Hesabı

Karagöl İnternet Sitesi

Karagöl Google Maps Linki

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok aman aman bir şey olmazsa gelirim...
Listeye yazabilirsiniz.. 👍
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yol grup sürmeye müsait değil... Bence herkes bağımsız gelsin...
Saat 13 te karagölde olsun derim herkese uyarsa..

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Önümüzdeki hafta komple yurtdışında olacağım. Yoksa gelmeyi çok isterdim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Hava müsadeli Pazar günü Karagöl yapalım mı? Ufaktan mangal yelleriz. Termosa kahve de attık mı miss. Motüre tavla bile sarabilirim. 😁

Cumartesi yağmurlu ancak Pazar günü hava güzel olursa, İzmir ve çevresindekiler gelmek isterse gidelim gelelim.

Rota virajlı, yol çukurlu olduğundan sürat yapmak zor. Sürat, apaçilik vs yapılamayacağı için uygun bir yerde buluşarak toplu sürüşle gidebiliriz.

Karagöl, İzmir Karşıyaka tarafından Örnekköy Mahallesi'nden çıkarak ulaşılabilen, girişi ücretli bir piknik alanı. İçerisinde çadırla kamp ve günübirlik için uygun bir yerdir. Alan içerisinde piknik masaları, tuvalet ve ufak bir market büfesi vardır.

İzmir'de ve çevresinde yaşayanlar için davettir. Hafta sonuna doğru hava durumunu tekrar kontrol ederiz. Yağışlı ise başka bir haftaya planlarız ancak bir şeyler yapılmalı artık bence Sayın @tommygun . Köftesini sevdiğim bir kasap var hatta, giderken biraz da köfte alalım. 😉

İncelemek isteyenler için çok aktif olmayan instagram hesabı ve internet sitesini bırakıyorum.

Karagöl İzmir Instagram Hesabı

Karagöl İnternet Sitesi

Karagöl Google Maps Linki

Bu hafta benim biraz zor gibi. Amma şöyle Ödemiş tarafına sürüp, köfteleri gömüp ardından Bozdağa doğru sardırıp bi Gölcük yaylası yapasım var mevsim kışa dönmeden😁Bu mevsimde bi başka güzel oluyor oralar. Olmadı sonraki organizasyonu öyle yaparız uyarsa

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Evet, simide gevrek, çamaşır suyuna klorak, çekirdeğe çiğdem diyen ağalar ne yapıyoruz? Pazar günü var mı program? Mert her ne kadar yağmur yok diyor ama bence var.

Motosikleti
Hero Dash 125
Ben yağmur yok demedim. Hava güzel olursa dedim. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Evet tahminlerde Pazar günü hava yağışlı olarak görünüyor. Ben yağmurda sürerim, sen de sürersin sorun olmaz ancak ne mangal yakılır ne ıslak ıslak bir şey yapılır. Keyif alınmaz bence. Ben başka bir hafta sonuna erteleyelim derim. Farklı düşüncesi olan belirtsin, belki planlarız bir şeyler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Pazar olmazsa Menemen'de Ulukent Kasabı'na gidelim öğlen, eti seçer, pişirtir, restoran kısmında gömeriz.

Motosikleti
Hero Dash 125
Ulukent Kasabı da fena değildir, 3 Kuşak Kasabı da. Hani onlara giderek fazla para vereceğimize, Dilek Gurme (Eski Çoban Et) , Dereboyu Et & Mangal, Yiğit Kasap gibi yerlerin kendin pişir kendin ye kapalı alanları var. Buralara da gidince içmeden dönersek ayıp bize.

Böyle kasapdı, mangaldı derken iş rakıya gidiyor bak söyleyeyim. Bırakın motürleri, gelin Çamdibi lezzet turu yapalım. :devilish: İçelim Pazar Pazar gündüz rakımızı, edelim muhabbetimizi. Samko, Koraç, Havuzlu, İpekyolu, Fatih'in Yeri ( Masaların yanına mangal koymuş. Ben de gidip görmedim. :love:) gibi yerlerde köfte tadımı yapalım bira rakı eşliğinde. :cool:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ulukent Kasabı da fena değildir, 3 Kuşak Kasabı da. Hani onlara giderek fazla para vereceğimize, Dilek Gurme (Eski Çoban Et) , Dereboyu Et & Mangal, Yiğit Kasap gibi yerlerin kendin pişir kendin ye kapalı alanları var. Buralara da gidince içmeden dönersek ayıp bize.

Böyle kasapdı, mangaldı derken iş rakıya gidiyor bak söyleyeyim. Bırakın motürleri, gelin Çamdibi lezzet turu yapalım. :devilish: İçelim Pazar Pazar gündüz rakımızı, edelim muhabbetimizi. Samko, Koraç, Havuzlu, İpekyolu, Fatih'in Yeri ( Masaların yanına mangal koymuş. Ben de gidip görmedim. :love:) gibi yerlerde köfte tadımı yapalım bira rakı eşliğinde. :cool:

Çamdibi'ne gideceksek motoru çıkarmayacağım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Dilek gurme , (Eski çoban et ) te kapalı mangal alanları var.. Yeğmur yağarsa içinde mangala devam edilir..
Güzel yerdir...

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Oralarda hem mangal yapip hem de gece konaklanacak yer yok mu? 🙄

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün saat 14:00’de Koraç Meyhanesi. Gelmek isteyenleri bekleriz. Alkol alacaksanız motürsüz gelin.
14:00'de oradayım, öğlen rakısı yaparız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar dün İzmir'de havanın yağmurlu olmasından ötürü programımızı motorsuz yaptık. Güne 13:30'da @mertowski ile Bornova Çamdibinde Koraç Meyhanesinde buluşarak başladık. Burası tam bir eski nesil meyhane. Haftanın 7 günü de dolu. Servis ve mezeler harikaydı. Mekanın köftesi de on numara beş yıldızdı. Burada bir 35'lik Beylerbeyi Göbek gömdükten sonra mekandan ayrıldık. (Koraç Meyhanesi: https://maps.app.goo.gl/oiU7ajDNg31e5Q5eA )

Ardından Koraç Meyhanesi'nin hemen 100 metre ilerisinde yer alan Havuzlu Meyhane'ye gittik. (Havuzlu Meyhane: https://maps.app.goo.gl/eRV79BES7qN1gjncA ) Mekan, adını giriş katta yer alan süs havuzundan alıyor. Giriş katı, biracıların takıldığı, maç izlediği bir yerken üst kat daha bir oturup sohbet edilebilecek bir eski tip meyhane tadındaydı. 10 Dk önce kalktığımız meyhanede sanki hiçbir şey yememişiz gibi burada da yine meze ve köfte söyleyip yine bir 35'lik Beylerbeyi Göbek devirdik, sonrasında da birayla cila yaptık. İlginç derecede buranın da mezeleri ve köftesi harikaydı. Sağ olsun, bizi kırmayarak gelen @ACT ile muhabbetin dibine vurduk. Motosikletten iş hayatına, forumdaki güzel arkadaşlıklardan emlak yatırımına farklı bir çok alanda lafladık. Bu mekandan da ayrılarak 3. mekanımıza gittik.

Üçüncü mekanımız yine aynı bölgede yer alan Samko'nun Yeri ( https://maps.app.goo.gl/qbKd4ErSKUGUDhQx5 ) ACT yağmurda yürümememiz için bizi buraya aracıyla bıraktı. Buarada "Owwww alkollü araç mı kullanılır?" diyecek olan arkadaşlar için bunu bizim de bildiğimizi ve bu nedenle ACT'nin alkol almadığını söylemiş olayım. Neyse gelelim 4. mekanımıza. Samko'nun Yeri her ne kadar "Burası batakhaneye benziyor, burada hesap geçirmece gelir" imajı verse de mertowski'nin uzun yıllardır gittiği, misafirlerini ağırladığı, garsonundan patronuna herkesi tanıdığı, şişe Tuborg'un 115 TL'ye satıldığı, kimsenin kimseye bulaşmadığı eski nesil bir birahane. Tüm gün boyunca hiç yemek yememişiz gibi burada da köfte sipariş ettik. Yanında da pasta dedikleri patates kızartması üzerine kaşar rendeli mezeyle mekanın yanındaki Meşhur midyeci İsmail'den (Evet, o da Mardinli) midye dolma söyledik. Cila niyetine içilen bir kaç biradan sonra 21.00 gibi mekandan ayrılarak evlere dağıldık. Artık bir 2-3 gün yemek yemeyiz diye düşünüyorum.

Dostluğunu ve muhabbetini esirgemeyen @mertowski kardeşime bu keyifli program için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
afiyetler olsun. ben dün hanıma söz vermiş olmasam kredim vardı gelebilirdim :) takipteyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar