İzmir Tayfası... 5-6 Kasım Kuşadası Gezisi--(Kamp)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar kuşadası gezimiz mükemmel geçti doğrusu katılan tüm arkadaşlar ve sonradan aramıza katılan phaetonw12 ( mustafa ) ve saz arkadaşlarına ve pazar günü tomahawk ( hakan ) ve cem73 e ve enalçakadam kadir abiye çok teşekkürler gurubumuza renk kattılar devamını bekliyoruz :cat: :rendeer: hakancımm resimler içinde ayrıca teşekkürler bu arada 300 civarı resim var herkes resim diye bağırıyo ama eeee ancak arkadaşlar kolay değil bizim geziler artık olayı aştı... :cherry: sabredin az kaldı :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu kadar yoğun bir gezi olur mu kardeşlerim :) eve döndüğümde höh be dedim o neydi öyle. sırf atraksiyon :flower: ama çok eğlenceliydi cidden. havanın güzelliği de yardım etti gezimizin güzelliğine. millet bayram falan dinlemedi katıldı geziye, çok kalabalıktık. bayanların da bol olması biz erkeklerin işine yaradı açıkçası, akşam yemeği ve kahvaltıda soframız misler gibi hazırlandı, bulaşıklarımız yıkandı :) Ege Riders grubundaki dostlarımızın da tesadüfen bize katılması hoş oldu, saolsunlar bize çok güzel eşlik ettiler. :cat:

hakan4444' Alıntı:
kenan depodaki arkadaşlara sordum uğramamışsınız? :sunny:

evet dostum uğramadık alışveriş olayı biraz farklı gelişti :cherry: herkes sevdiği içkiyi alsııınnn dedik :p

evet eylemlerimiz tüm hızıyla devam edecek bu arada resimler yüzünden site çökerse şaşmayın :flower: :queen: :rendeer:

yandık ya nasıl söyleyeceğiz resimler yandı diye bunlar bizi yakar ben acaba bir şarkı söylesem unuturlarmı ( şaka şaka çok resim var uzun sürüyor )habercide iş bitimi psikolojik tedavi görecek herhalde şebocum mahvoldu gece sabaha kadar çalışıyor bizim için :rendeer: :wiinkk:

biz gezelim siz resimlere bakın :p acele yokkk daha rehaveti atamadık üzerimizden :p süperdi süppperrrrr merak edin acık :pr:

arkadaşlar geziye katılamadık ama fotoları görüp iç çekmemize engel olmayın hadi artık fotoları görelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
şebnemi gördüm bu akşam şans eseri, resimleri bu gece yollayhcakmış dediğine göre. 500 tane resim var dedim, hepsini koyacam diyor :) tabi site çökmezse :thumleft:

ama bu resim koyma işleminin uzun sürmesi bizim gruba yakışmıyor. bundan sonra ben el koyacam bu işe :wiinkk:

guruba yakışmayan her işe el koymak lazım koy bakalım erkanım

foto :) foto :mrgreen: foto :cyclopsani: foto :p foto :silent: foto :pr: foto :pl: foto :pale: foto :salut: foto :bounce: foto :sunny: foto :cherry: foto :cat: foto :santa: foto :rendeer: foto :king: foto :queen: foto :joker: foto :jocolor: foto :farao: foto :flower: foto :wiinkk: foto :thumleft: foto :thumright:

delirdi millet :cherry: :santa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar