İZMİR TAYFASI 27 KASIM PAZAR MEVLANA&TİRE RESİMLERİ

Alırız tabi, neden almayalım.
Önce Kenan Cuma akşamki toplantı için topik açsın :king: orada görüşürüz. (Bu arada başlık açılmazsa Cuma saat 1900 da Ege üniversitesi önü) Ben şahsen hiç kaçırmam hepsine giderim. :p

Kanka, bir başlık açalım da toplayalım şu İzmir Tayfası'nı diyorum. nasıl olur? :queen: :pr: :pr: :pr:

cumartesi akşamı olan toplantının günü cumaya alındı haberin yok galiba abi :pale: umarım bigün gelirsinde tanışırız seninle :rendeer:

Karakız,

Bende "Cuma" yazdım zaten :pl: :queen:

Epey yaşlandık herhalde, hem günleri karıştırıyorum hem de artık "abi" diye hitab ediyorlar. :bounce: :king:

Karakız, umarım bu hafta evden izin çıkar da senle de tanışırız.

Bu arada Cuma akşamı fikri süpper olmuş. İşten çıkınca gitmek için ideal. (İzin almak daha kolay olur :) ) Daha önce benim aklıma gelmişti ama "Sen karışma bir kişi başlık açsın" derler diye vazgeçtim, deeerrmişim.

:pr: :pr: :pr:

"bir sevmek bin defa ölmek demekmiş................................"

Gerçi sen birkaç kez ölmüşsün ama...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saol DERİN gelecem...

bugün başıma gelen olayı paylaşayım sizlerlen geçen günkü en şiddetli yağmurda yoldaydım, ördek gibi yüzerek eve geldim :cherry: fakat bugün motoru çalıştıramadım, çünkü akü başları dahil bütün elektrik aksamların birleşimleri küflenmiş gibi olmuş hepsini acıp zımpara yaptım

Havalar(yağmur) değilde şu metalleri temizlemek yüzünden yağmurda binmeyecem bidaaa

:jocolor: :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nevZAT150' Alıntı:
saol DERİN gelecem...

bugün başıma gelen olayı paylaşayım sizlerlen geçen günkü en şiddetli yağmurda yoldaydım, ördek gibi yüzerek eve geldim :cherry: fakat bugün motoru çalıştıramadım, çünkü akü başları dahil bütün elektrik aksamların birleşimleri küflenmiş gibi olmuş hepsini acıp zımpara yaptım

Havalar(yağmur) değilde şu metalleri temizlemek yüzünden yağmurda binmeyecem bidaaa

:jocolor: :farao:

geçmiş olsun kardeş.olur böyle şeyler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar geziler çok güzel geçiyor fakat en yakın zamanda gezide yol kuralları ile ilgili toplantı düzenlememiz ve bazı şeyleri kurala bağlamamız gerekir. Bu son gezimizde durumun önemi had safhaya vurdu. Çok geride kalmalar ve alıp başını gitmeler yaşanmaması lazım. bu kadar güzel eğleniyoruz sonra keyfimiz kaçmasın.

One_Way' Alıntı:
arkadaşlar geziler çok güzel geçiyor fakat en yakın zamanda gezide yol kuralları ile ilgili toplantı düzenlememiz ve bazı şeyleri kurala bağlamamız gerekir. Bu son gezimizde durumun önemi had safhaya vurdu. Çok geride kalmalar ve alıp başını gitmeler yaşanmaması lazım. bu kadar güzel eğleniyoruz sonra keyfimiz kaçmasın.
kesinlikle katılıyorum ERKAN :bounce: ,bunları konuşmak lazım,yoksa Piyade'yi yakalıyayım derken karakız'ı uçuracaktım arkamdan :mrgreen: herşeye rağmen güzeldi,katılan herkese teşekkür ederim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kesinlikle katılıyorum ERKAN ,bunları konuşmak lazım,yoksa Piyade'yi yakalıyayım derken karakız'ı uçuracaktım arkamdan

kanka bak duy duy :queen: seni yakalama derdine zaiyat verecez yav, son gaz gitmeye çalışmıyoruz acelen ne :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yüklenmeyin piyadeye belki motoru test ediyordur :)

toplantılarda 2 hafta boyunca yolda nasıl hareket edeceğiz nasıl yol alacağız bazı kurallar koyalım dedik ama toplantı yada gezi günü gelipte bir araya geldikmi geyik muhabbeti hat safhaya varıyo sonra yolda dağılmalar geri kalmalar basıp gitmeler oldumu aklımız başımızamı geliyo???

bal gibi herkes dağılmaması geride veya basıp ilerlerde tek olmaması gurubu dağıtmaması gerektiğini biliyo ama kimse uygulamıyo konuşmanın da faydalı olacağından emin değilim ben :jocolor:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanka bu kadar umutsuz olma, bu alışkanlıklar hemen kazanılmaz, 1-2 eleştri ve özeleştriden sonra şekle girer bence, neyseki herkes aklı başında insanlar :)

kimin aklı başında DELİ BUNLAR DELİ ascaksın ikisini konak meydanına ibret olsun ( şaka şaka ) topuklarına sıksak yeter ben çareyi biliyorum aslında motorları birbirine bağlıyacamda olan bana olacak en arkada sürükler bunlar beni DERİN SIRA sanada gelecek bir toplantıyı daha atlarsan senin evde yaptıracağım toplantıyı hazır ol temizliği sen yaparsın artık ceplerimiz var ara bizi sen bizim gönlümüzdesin ama biz seni aramızda istiyoruz :king: :salut:

Bizim ev o kadar motoru almaz. :p

Cepler nerede. Yine ben birşeyleri kaçırdım herhal? :silent:

Benim çok parlak bir fikrim var.
Kenan alınan bütün kararları yada organizasyonları herkesin cebine kısa mesaj olarak yollasın, süper olur. (Benim itirazım olmaz) hatta her gün günün özetini yollasın (160 karakteri geçmesin ama :queen: )

Başka fikirlere ihtiyaç duyarsanız burdayım.

:pr: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar