İZMİR TAYFASI 27 KASIM PAZAR MEVLANA&TİRE RESİMLERİ

arkadaşlar geziniz hayırlı uğurlu olsun ama ben ogün akşam fenerbahçe maçını bucada seyrettim abi önde benim eski motorla gidiyor arkasında kız arkadaşı ben de arkasında yeni motorumla arkamda kız arkadaşım o sevinçle korna çalarak eve ilerliyordum taa ki ışıklarda durup karşıya geçerken herşey olup bitti bir anda gaz verip motor u sola yatırdım ve direksiyon hafifledi hakimiyeti kaybettim ve sonuç artçım ve ben yerde sürüklendik en çok koyan da gözümün önünde motorum sürükleniyordu ve ben yüzüstü onu seyrediyordum hemen kalktım motor u kaldırdım ve kenarıya çektim herkes çok korktu çok kötü ses çıktı neyse birtek solda hafif boya gitmiş birde sinyal kırılmış yapıştırdım bendeki hasar şimdiye kadar aldığım en büyük hasardı dizim soyulmuş ve ellerim üstü çizildi artçıda bişey yok allah korudu yine

Bedri, senin de olaysız günün yok yaw.

Geçmiş olsun. (Yeni motor dediğin 151 rs mi aldın? En son öyle diyordun)

egelim kardeşim geçmiş olsun , sana bişey olmasın boş ver motoru,derin özledik seni bu hafta bekliyoruz haberin olsun,apv41 abi tire mevlana resimlerini forum a koy da şanımız yürüsün. :cat: :rendeer:
saygı selam

SN; redpepper kardeş msn adresini özel e atarmısın resimleri gönderecem
saygı ve selam

» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

ehliyeti aldım geziye gelmek isterdim ama dershane sınavı var :salut: büyük ihtimal dershane çıkışı urla tarafına gitçez 4 motor neyse bize katılmak isteyen olursa pmden mesaj atsın burası karışmasın...
EgeKnn, ii geziler abi yolunuz açık olsun...

bu arada bedri geçmiş olsun :pale:

Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

Sevgili Egelim,
Gelmiş geçmiş olsun, Az hasarla atlatmana sevindim.
Bu arada Mevlana daki resimlerde ben çıkmadım. Tam poz vermiştim ki film bitmişşş.
Ama artık Sky Team sayesinde bi koşu gidip yeni film alabileceğim.
İzmir Tayfasına duyrulur. :flower:

okram anladığım kadarıyla yakışanı ve gönlünden geçeni bulmuşşsun hadi hayırlısı olsun deli yaban keçisidir o dikkatli ol asfaltı çok sevmez dağdan inmez KAZASIZ BELASIZ hayırlı olsun allah sünnetini düğününü göstersin analı babalı büyüsün :thumleft:

Sağolun arkadaşlar,
Öyle bir slip çekmişimki kredi kartları merkezi kitlenmiş. :queen:
Yarın ruhsat işlemleri var.
Ama park yerini hala halledemediğimden şimdilik bayide sevip sevip bırakıcam. :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bedri kardeş geçmiş olsun ya üzüldüm cidden :( senin de bu şanssızlığın yeni motorunla da bitmedi. kazasız belasız günler dilerim. bozma moralini..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
marko motorun hayırlı olsun. bundan sonra seni gezilerde görmekten mutluluk duyarım :)

Moderatör (forrap)
okram, hayırlı olsun o zaman kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah... :cat:

bedri geçmiş olsun dostum,allahtan ucuz atlatmışsın :pale: dilerim bu son olur :cat:
okram, motosikletin hayırlı olsun dostum,kendim almış gibi sevindim,eee bundan sonra gezilere gelmemek,buluşmalara geç kalmak gibi şeyler olmaz artık değilmi :thumleft:
ilk defada hata olabilir beni af edin
ne demek abicim,senin bıraktığın bayrağı ben bir adım daha ileri taşıyayım :rendeer: sana kızarmıyız hiç :bestmt:

İlkler...

Sevgili APV41,
Hiç üzülme, her genç delikanlının başına gelebilir. :queen:
Her delikanlı da koyun sayamaz, saysa bile hesabını tutamaz :cat:
Tireli mi? 2 kere düşün, 1 kere kaşın... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar