Izmir Regal-Raptor Gezisi

Ewet arkadaşlar bilindigi üzere uzun zamandır izmirdeki regalcileri biraraya getirmeyi planlıyordum :) artık zamanı geldi diye düşünüyorum ve konuştugum regalcilerle böyle bi gezinin iyi olacagı izmirde olan veya olmayan (şehir dışı)regalcilerle artık tanışmanın zamanı geldiğini gördüm.:bounce:
26/02/2006 pazar günü düzenleyecegimiz geziye herkesi bekliyorum.:rendeer:
GEZİ YERLERİ: Şirince-Selçuk-Meryem Ana ve dönüşte akşam üzeri OZEE rock-bar'da son bulacak gezimiz, tabi bu sadece ben ve birkaç arkadaşımın önerisi üzerine yapılan bi plandır, daha ii olacagına inanılan fikirler ve yerler var ise lütfen yazın önümüzde planlamak için bir haftamız var. Bu arada gelecek olanlar isimlerini yazsınlar. Ahada ben başlattım:queen:
1) SUKİDA (yani ben) ONUR (regal raptor kırmızı )
2) MURAT SEVİN (regal raptor kırmızı )
3) FERDİ OSCAR GÜMÜŞ ( regal raptor siyah )
4) ????????????????????? (regal raptor kırmızı) ( soru işaretlerini ismini hatırlayamadım diye koydum :pr: )
5 ) DENİZ DENNIS ( regal raptor siyah )
6) FLY DADYW ( regal raptor kırmızı)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah geziniz eğlenceli ve kazasız belasız geçer, siz buluşun kaynasın belki gezilerde bir araya geliriz daha kalabalık daha coşkulu geziler düzenleye biliriz...

benim regal yok fakat maksat yol yapmak ve gezmekse birlikte gezebiliriz die düşünüyorum :rendeer: :bounce:

bizde ayrım yok karma grubuz nevzat bize gel deer mişim :wiinkk:

Onur ben de gelmek istiyorum ama o zamana kadar iyice çalışmam lazım uzun yola motorla hiç çıkmadım özellikle şirince çok iyi bir fikir..:queen:

ewet özgürcüm senin içinde ii bir deneyim olabilir çünkü yollar çok tatlı virajlarla doluymuş adapte olman için iyi bir fırsat olarak görüyorum :cat: Bu arada izmirli regal sahibi olmayan arkadaşlar lütfen kırılmayın bu bir oluşumdur o yüzden sadece regalciler diye bi başlık açtım inşallah sizinlede tanışır birlikte büyük gezi programları yaparız :rendeer:

Havaları güzel buldunuz gezin bakalım...

Katılımcılara bakıyorum da genelde kırmızı RR... İzmir de canlı canlı gezi fotolarınızı bekliyoruz...:queen:

SÖZ VERMİYORUM AMA GELMEYİ ÇOK İSTERİM.DADYW CİLER BELKİ BİR DAHA Kİ SEÇİM DE MİLLETVEKİLİ BİLE ÇIKARABİLİR :cat:
NE DERSİNİZ

mes

sevgili sukida harikasın...gunler bıraz daha uzasın Bodrum'a kadar gelirsiniz artık...imrendim hani ben de diyorum atlayıp buradan Şirince'ye gelsem mi?:queen:

Hadiiii Regallcilerde ayaklandılar iyi eğlenceler. Bizler hava durumunu :bounce: 4 gözle takipteyiz halen...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sukida' Alıntı:
izmirli regal sahibi olmayan arkadaşlar lütfen kırılmayın bu bir oluşumdur o yüzden sadece regalciler diye bi başlık açtım inşallah sizinlede tanışır birlikte büyük gezi programları yaparız :rendeer:

anlıyorum hayırlısı olsun...:cat: inşallah güzel geziler olur... :bounce: zaten kafadengi bir arkadaş çevresi oldumu çok harika geçiyor günler.. umarım sende çok keyif alacağın arkadaş çevresi edinirsin.... ... biz mutluyuz ve mutluluğumuzu paylaşmaya grup olarak hazırız diye hissediyorum... o yüzde davet ettim

büyük gezi programları yapmayı çok istiyorum.. 18 mart da çanakkaleye bekleriz arkadaşlar... :queen:

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8925

sukida bu sadece bir fikir;Pazar günü tam gün bir gezi değilde mesala bir yerde kahvaltı tertip etsek.Bu sanırım ilk buluşma ,Böylece katılım daha çok olur kanısındayım.nede olsa herkes tam gün ayıramayabilir,hemde bir tanışma olduğu için yol yapmak yerine oturur konuşuruz.ilerki gezilere sağlam bir temel olur.
yine de fikir senden çıktığı için nasıl uygun görürseniz.

Sevgili mesut abicim hele biraz daha havalar ısınsın bak o zaman kaç motorla seni ziyarete gelcez :) Turlabo abicim kahvaltıyı şirincede yapacagız hemde gezinti yapacagız ama senin fikrin uyarsa benim için sorun yok yakın bi yerlerde kahvaltı faslı yaparız herkes tanışır(gerçi ben herkesi tanıyorum) kaldıgımız yerden devam ederiz, ama bu gezi hem ilk oldugu için hemde yeni tanışagımız arkadaşlarımız oldugu için uzun mesafe olsun dedik seninde gönlün var gelceksin işte :p istersen şöle yaparız bi dahaki geziyi sadece sabah kahvaltısı üzerine kurarız toplanırız kaynaşırız ortak bi fikir çıkarsa çıkar dolaşırız :rendeer:

mes

kimtutar RAPTORcuları

Sevgili Sukida kardesim büyük bi heyecanla ziyaretinizi bekliycem:queen: Burada cok komik bi olayla karsı karsıyayım motorumu trafige cıkaramıyorum çünkü trafik bürosunda ruhsat kartları bitmiş ve ne zaman gelecegi belli degil...Var mı bi tane daha böyle bi ülke be! Vergisini alırken catır çatır alıyorlar gerisi beyefendilerin keyfine kalıyor ben gülmeyeyim de ne yapayım:pr: :queen:

selam arkadaşlar

bende bu durumdan herkes gibi memunum(tabi gezi organize işleri) inşallah konuşulduğu gibi icrate geçerde bizde herkesle tanışma fıtsatı buluruz.
RR250 KIRMIZI (AÇIK EGZOST) :cherry: KIRMIZI PÜSKÜL 35 AJ 7638

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
toplantı başlıklarını duyurulara açıyoruz. Bu gezi bittiğinde ister gezi ile ilgili bu bölüme yeni bir başlık açıp resimleri yayınlıyabiriz yada duyurulara açılan başlığa ilave edilebilir bu başlığı duyurular bölümüne taşıyorum

arkadaşlar benim temennim yagmurun yagmaması

kardeşim onur valla çok sevindim bu geziyi başlatmana inşallah çıkıp iyi bi vakit geciririz:cherry:
yagmur yagmaz ise:cherry:
eeeee şimdi pazar gününü beklemek kaldı :cat:
herkeze şimdiden hayırlı olsun[/SIZE]

arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama hava tahminlerine bakıyorum şimdi ve pazar günü için saganak yagmurlu diyo :salut: inşallah gördüğüm bir rüyadır ve ben yanlış görüyorumdur :pr: gezi ile son kararı yarın yazacagım :cat: OFFFFFFFFFFF

selam bende regal almak istiyorum izmirde bayi varmı fiyat ve motor hakkında aydınlatırsanız sevinirim saygılar

bu gezi gercektende cok guzel olcak :) düşünsenız ya bır suru regal ama galıba en guzelı benım kı olaqcak...bendeşimdi hava tahmınlerıne baktım grcektende gok gurultulu sağnak yağışlı bır hava olacağı tahmınınde bulunulmuş..umarım yanılırlarda bu gezi gercekleşir...butun mtorcu arkadaşlara slm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar