İZMİR REGAL-RAPTOR GEZİSİ fotoğraflı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akadaşlar çok güzel bir pazar günü geçirdik ve kazasız belasız evlerimize döndük :queen: gerçi katılım az olmasına ragmen yinede ilk tanışmada hoşca vakit geçirdik her gittiğimiz yerde ''bunlar kanadadan gelmişler '' '' hello come in'' :mrgreen: türkçe konuştogumuzu anlayıncada abi siz nerden geliyosunuz bu motorlar ne kadar gibi bitmek tükenmek bilmeyen sorularla karşılaştık ama ortalığıda birbirine kattık bu kadar regal biraraya gelirde rahat dururmu :cat: neyse fotolara geçiyorum; meryem ana hatırası uzanmışız çimlereee :p volkandan artist bi resim :cat: kim demiş hız yapmıyo diye iki kişi ile belgeli sürat heyt be resme bak grubun arkasından kaskıma dikkat lütfen :p arkadan görünüş ahada ben ve artçım volki :cat: kırmızı kask murat siyah kask kırmızı püskül tolga abimiz rambo ibo :queen: ve artçısı tolga abimiz namıdiğer kırmızı püskül :p biizm rambo ibo ilk molada motorunu siliyo :mrgreen: e tabi bizde dalgasındayız ahada şirin köyün şirin tabelası şirince sol baştan KARŞIYAKALI AHMET- RAMBO İBO - BEN ONUR - MURAT TEKNİK SERVİS- TOLGA ABİMİZ (kırmızı püskül) şirincede köy kahvaltısı şirince ekmegini mutlaka deneyin:cat: işte en sevdiğim görüntü işte son görüntü nasıl ama resimler yorumları bekliyorum bir dahaki toplantıda daha fazla motorla yine burda olacagım herkese saygılarımla :rendeer:

Arkadaşlar bende İzmirde oturuyorum ve Regal Raptor almak istiyorum ikinci el tercihimdir ama sıfırda olabilir yardımcı olabilirmisiniz aletler çok güzel kazasız belasız hepinize umarım bir gün bende aranıza katılırım az laf çok iş uygulaması bu olsa gerek devamı ve kalabalıklaşması dileğiyle...

Son düzenleme:
Hehe güzel gezi olmuş. Çok keyf aldığınız ortada. Hadi bakalım başka gezileride bekliyoruz.

Görüşmek üzere.

fotolara bakınca söylenecek pekte bişe kalmıyor aslında herşey ortada keyifler gıcırında bizede kazasız belasız gezin demek düşer sanırım :)

Beğenmedim...

Kedi ulaşamadığı ciğere ......... :pr:

Süpersiniz yaa...:cat:

Bizim burada havalardan dolayı yapamadığımızı siz oralarda fazlasıyla yapmışsınız...

Çok güzel ve imrendirici fotolar arkadaşlar...

Biz de burada şu meşhur fuarımızdan sonra bu tür geziler düzenlemeye başlayacağız... :queen:

Devamını bekliyoruz...:bounce:

abi siz olayı asmıssınız mükemmel gözüküyosunuz yanyana dogrusu kıskandım

Herkese yorumları için teşekkürler ama bakın bende buraya 30 motorlu bi gezi resmi koymazsam adım onur degil bekleyin ve görün :rendeer: daha neler yapcaz neler bu arada ''büyük beyaz köpekbalıgı'' abim izmirdeki regalcilerle grup ismini tartışıyoruz bu işin istanbuldaki öncüsü sen olcaksın sanırım ortak bi isim olsun istiyorum mesela İZMİR REGAL CLUP ve İSTANBUL REGAL CLUP vs vs vs gibi ortak bi isim olsun istiyoruz çünkü t-shırt ler falan basılcak hata yapmıyalım bu konuda herkes bi fikir verirse sevinirm çünkü havalar yaz oldu :cat:

Darısı bizim başımıza inşaallah.

Bu güzel görüntüleri İstanbulda 50 Raptorla tekrarlamak ta bize düşüyor anlaşılan .

Hadi İstanbul göster kendini. Vıııınnnnnn

Güzel gezi ellerinize ve motorlarınıza sağlık arkadaşlar

arkadaşlar walla ne iyi yapıyorsunuz..yakışmış.bendeki şansa bakın tam istanbula döndüm hava şartlarından tekrar iptal olduk yaaa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
içinizde hiç kask kafalı olmaması süper. benim ilk dikkatimi bu çekti. her türlü buluşma için önerim şudur ki: her kim olursa olsun, herhangi RR buluşmasına KASKSIZ gelmesin.

gezi için söylenecek çok şey var. İzmirde olmak nasıl birşey sorusuna verilebilecek çok iyi bir cevap olarak kullanılabilir diye düşünüyorum.
Yolunuz oldukça rahat gibi görünse de yanyana kullanım olayını pek tasvip etmedim. Yanyana kullanmak TEHLİKELİDİR, yapmayalım arkadaşlar ve mümkünse İKİ ŞERİDE açılmayalım. Fotoğraflarda çok şık durduğu doğru ama bu estetik görüntüleri farklı şekilde yakalayalım lütfen.
herhangi bir sorun yaşamadan, tadı damakta mükemmel bir gezi yaptığınız belli oluyor... biz istanbul tayfasına da dudak yalamak kalıyor artık. ama siz duruuun. elbet düzelecek havalar. GWS ve KALDERA önderliğinde neler yapıcaz neler. Kimbilir.. belki orta nokta çanakkalede buluşabiliriz bile.

SUKIDA klup fikri süper ama LÜTFEN sonu clup falan olmasin. bence türkçe bir topluluğa isim koyabilecek kadar zengin bir dil.
tişört içinse ilk siparişi ben veriyorum. L beden siyah, iki tane :)

Fuar sonrası için... YOL BİZİ ÇAĞIRIYOR istanbul tayfası!...

Regalcileeeerrrrrrrr,helal size.Hepiciğinizde kırmızı benim gülüm gibi.Açıkça içim gitti ve kıskandım.Darısı bizim başımıza inşallah.Görüntüler süper.Yoldaki fotoğraf estetik açıdan öyle çekildi değilmi?!!!!!Mutlaka öyledir.Hepinizi öpüyorum.Sağlıcakla kalın

DEMONİCDREAMS;
Öncelikle dileklerin ve yorumların için teşekkür ederim, aramıza zaten kask kafalı giremez gelse bile bizimle yola çıkamaz :bounce: ama şöyle bişey varki clup olayında yanlış düşünüyosun burdaki ismine ve imzana bakarsak kendinle çelişkili bir açıklama yapmışsın :rendeer: bu arada istanbul tayfası sizi seviyoruz amaaaa benden daha çok regalci toplayamazsınız :rendeer: ikincisi yanyana çekilen foto sadece estetik olsun diye yoksa normail seyirlerde aralarda iki motor mesafesi ve arka arkaya yolculuk devam etti bizi üşündüğünüz ve uyardıgınız sonsuz teşekkürler :rendeer: siz istanbul tayfasını toplayın bi çanakkale yapar hep beraber büyük bir organizasyon düzenleriz ben her türlü destegi veririm, bu arada bizi düşünüp tavsiye veren herkese sonsuz teşekkürler saygılarımla :rendeer:

çok güzel gezi olmuş tebrikler.. ama niye regal raptor'den başka motosiklet yok anlamadım, istemiyor musunuz başkalarının gezinize katılmasını? bildiğim kadarıyla izmir'de bir sürü site üyesi var..

::alkiis:: Onur güzel gezi olmus hocam. Daha nice güzel geziler arkadaslarınla. Yemek masasındaki fotoları görünce dedim aman yemekleridemi cekmis yoksa diycektim agzıma tıktın :queen: :queen:
Misss.
budur işte abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar