sen az daha bekle köprüde ,
motorum beni aldatıyomu ve benim şifrem kaç peki
moturun demiri
sevgili cengiz abi
bir süredir gözüm hep endurolarda. ne zaman yakınımdan bi dl geçse yada uzaklardan gelen bi gs sesi duysam içimden bi kıpraşmalar oluyor. kendimden geçiyorum gözlerimi ondan ayıramıyorum. uzanıp dokunmak isterken geçip gidiyor. artçım bu konudan çok rahatsız. alıştığı limuzinin makam koltuğunu bırakmak istemiyor. ne zaman gözüm bi enduroya dalsa kaskıma eldiveninin korumasıyla vurup beni sersem ediyor. ben 10metre kareden aşşa koltuğu olan motora binmem diyo. çok zordurumdayım. senden başka beni anlıyacak kimse yok. lütfen bana yardım et artçımı nasıl kandırabilirim. şeker denedim balon denedim olmuyor.:salut:
rumuz:kolpa
sewgili kolpa,
msgın bana daha yeni ulaştı cengizzz bey yerine ben cwp vermek isterim.
ben pardon sewgiliniz sanırım rahatına düşkün bir insan sizi anlayabiliyorum ama sizde çabuk pes ediyorsunuz, beni pardon onu kandırmanın çok kolay bir yolu var her kızın söğlediği gibi "bu kadar uğraşmana ne gerek var hayatım, bana şukadarcıkbişi versen yeter" :queen::queen::queen:![]()
Kolpa vur yumruğunu masaya abicim, sakın gaza gelmeee şukadarcıkla başlar buukadarcık olur sonraa diim saaa...(ezdirtmem kolpamı sanaaa)
Kolpacım :salut::salut::salut: Erencim :salut::salut::salut::salut: ne severdik kendisini HAYRIIIIIRRRRR kıymayın erenime ::crying::::crying::::crying::::crying:: blöf yapıyor sakın aldanma atalatabilirsin bu durumu derin nefes al ::karma:: ve aklına gelen ilk şeyi söyleyerek cevabını çekinmeden dilegetir hadi aslanım sakın geri adım atma burgman 400 ün hatrına