[İzmir - MT]

ben sizi birbirinize kaynatsam nasıl olur :p köprüdeki arkadaşım o köprüyü geçene kadar dayı de sen sonra düşünürüz şifre ise ( karmaçomalaktankarmançomalak ) bir daha unutma EMİ :farao:

ortak menfaatimi yakaladım ben salla şifreyi, şifreyi hatırlayan kim, söölesende aklımda tutmam, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz bi kere,
demirlerimizi işleyip erkenekondan motorumuzla çıkalım :p hey hey de hey hey

demirler hazır kardeşim sen sadece bağlayacaksın senin işin kolay vay tunay ın haline mangalı var eti var alkolu var bu işin :p

dimi ya adam gidiyo adaya çeşmeye geziye soora kalk gel sen tak demiri varmı ööle şey emeğe saygıyı hatırlatıp bi mangalını yiyelim dimi abi :p

yanlış anlamayın fuara gitmek çok istiyorum arkadaşlar.izmir torbalıdan ama bilet işi sakat.

Günaydınlar.. Hayırlı işler, Hayırlı cumalar arkadaşlar.. Akşam görüşürüz..

sevgili cengiz abi
bir süredir gözüm hep endurolarda. ne zaman yakınımdan bi dl geçse yada uzaklardan gelen bi gs sesi duysam içimden bi kıpraşmalar oluyor. kendimden geçiyorum gözlerimi ondan ayıramıyorum. uzanıp dokunmak isterken geçip gidiyor. artçım bu konudan çok rahatsız. alıştığı limuzinin makam koltuğunu bırakmak istemiyor. ne zaman gözüm bi enduroya dalsa kaskıma eldiveninin korumasıyla vurup beni sersem ediyor. ben 10metre kareden aşşa koltuğu olan motora binmem diyo. çok zordurumdayım. senden başka beni anlıyacak kimse yok. lütfen bana yardım et artçımı nasıl kandırabilirim. şeker denedim balon denedim olmuyor.:salut:

rumuz:kolpa

sewgili kolpa,

msgın bana daha yeni ulaştı cengizzz bey yerine ben cwp vermek isterim.

ben pardon sewgiliniz sanırım rahatına düşkün bir insan sizi anlayabiliyorum ama sizde çabuk pes ediyorsunuz, beni pardon onu kandırmanın çok kolay bir yolu var her kızın söğlediği gibi "bu kadar uğraşmana ne gerek var hayatım, bana şukadarcık
Talihli.jpg
bişi versen yeter" :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Kolpacım geçmiş olsun :p

Sen kaşındın tabi..

Neyse ki alacağın enduro parasına o yüzüğü alma gibi bir şansın var,ya o para da olmasaydı? :p

Kolpa vur yumruğunu masaya abicim, sakın gaza gelmeee şukadarcıkla başlar buukadarcık olur sonraa diim saaa...(ezdirtmem kolpamı sanaaa)

Son düzenleme:
sewgili kolpa,

msgın bana daha yeni ulaştı cengizzz bey yerine ben cwp vermek isterim.

ben pardon sewgiliniz sanırım rahatına düşkün bir insan sizi anlayabiliyorum ama sizde çabuk pes ediyorsunuz, beni pardon onu kandırmanın çok kolay bir yolu var her kızın söğlediği gibi "bu kadar uğraşmana ne gerek var hayatım, bana şukadarcık
Talihli.jpg
bişi versen yeter" :queen::queen::queen:

Kolpacım :salut::salut::salut: Erencim :salut::salut::salut::salut: ne severdik kendisini HAYRIIIIIRRRRR kıymayın erenime ::crying::::crying::::crying::::crying:: blöf yapıyor sakın aldanma atalatabilirsin bu durumu derin nefes al ::karma:: ve aklına gelen ilk şeyi söyleyerek cevabını çekinmeden dilegetir hadi aslanım sakın geri adım atma burgman 400 ün hatrına

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kolpa, karmacoma, VaScO1925, TrTarık, EliteXC, Stain, böcek, rots, miss kolpa

Özelimize karışmayın dağılın leeyynn bu aile içi bişi
:queen::queen::queen:

Pırlanta taşlarıyla kaplanmış Kasklar çıkmış miss kolpa haberin olsun:p habersiz kalma :queen:

Kolpa vur yumruğunu masaya abicim, sakın gaza gelmeee şukadarcıkla başlar buukadarcık olur sonraa diim saaa...(ezdirtmem kolpamı sanaaa)

GICIK kıskandın hemen dimi bizi bi kereliğine artçı oldun die senin mi sandın kolpa "kolpam" mış.

Kolpacım :salut::salut::salut: Erencim :salut::salut::salut::salut: ne severdik kendisini HAYRIIIIIRRRRR kıymayın erenime ::crying::::crying::::crying::::crying:: blöf yapıyor sakın aldanma atalatabilirsin bu durumu derin nefes al ::karma:: ve aklına gelen ilk şeyi söyleyerek cevabını çekinmeden dilegetir hadi aslanım sakın geri adım atma burgman 400 ün hatrına

tarıkcım merak etme ebushunda aklını çelicem bilmem artık şu yakın zamanda ii mi olur kötü mü olur.::winkwink

Son düzenleme:
kolpa vur yumruğunu masaya prensiplerini koy kardeşim, günde 20 dükkandan fazla gezmem de, motorla gezerken saat başı mola yaparım de falan, her zaman son sözü söyle "tabi hayatım" şeklinde ama,
ezdirme kendini :p
yoksa rots falan kurtaramaz seni . :cherry:

valla öle masaya yumrukla falan olmuo be abi msaya son yumruğumu vurduğum yer nikah masasıydı o gün bugündür masaya yumruk vurulcak bir durum olmadı neden acaba :rendeer: herzaman son sözü biz erkekler söyleriz bu arada ( tamam hayatım ) ::asker::

tırstım pustum dokunmayın bana::sas::::sas::::sas::
başına gelmeyen anlamaz halimi::secreet:::secreet:::secreet:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar