[İzmir - MT]

Sende bana uğramıyorsun :) Bende Buca dayım hergün :) Ayıp değil mi ?

Bu arada MARCHOCIAS,sana sticker vs. getirmiştim akşam uğrayacağım dediğin için :) Bende başkalarına veririm artık madem ::miiz1::

kapak alınmıştır. en kısa zamanda çayını içmeye geleceğim kardeşim

Birde para mı vericeksiniz... Biz yenilere yıkatıyoruz.... :p:p

davut'un sana özenip 5 liraya motor yıkattığı bir yer vardı,bildinmi:p neyse o gelsinde ben hem onunkini hem kendiminkini,hem senin hemde hügo'nunkini:p yıkarım

walla mustafa haklı yeni üye diye yıkatırız ona motorları tanımıyalım gelince bence :queen:

bu da olabilir bak cenkis abi :bounce:

Chengüzzz bana niye uğramıyorsun kardeşim. bak bucadayım hergün

braderim bana da yapmıyor öyle süprizler cenkis abi,üzerinden 1 ay geçince söylüyor,geçenlerde sizin oradan geçtim diye:)

davut'un sana özenip 5 liraya motor yıkattığı bir yer vardı,bildinmi:p neyse o gelsinde ben hem onunkini hem kendiminkini,hem senin hemde hügo'nunkini:p yıkarım

bu da olabilir bak cenkis abi :bounce:

braderim bana da yapmıyor öyle süprizler cenkis abi,üzerinden 1 ay geçince söylüyor,geçenlerde sizin oradan geçtim diye:)

kardeşim arada benim motoruda kaynatamaz mıyız yaw? çok kirlendi.
Chengüzz mü unutur o ancak yolda denk gelirsen pis sıkıştırıyor ford pikapla. bi kaç kere başıma geldi. dibime kadar girip korna çalıyor sinirlendim bi yavaşladım ve baktım ki chengüz muhabbete yolculuk yaparken devam ettim.

Bu arada MARCHOCIAS,sana sticker vs. getirmiştim akşam uğrayacağım dediğin için :) Bende başkalarına veririm artık madem ::miiz1::

başkalarına veremeden yakaladım aldım stickerlarımı :mrgreen: tamda masanın üstündeydi he bi motorlu gelsede versem der gibi ama ben geldim bi anda :queen:

birde wallace bende bugün öğrendin cengiz abiden bucada olduğunu umarım seninlede en kısa zamanda tanışma fırsatımız olur :rendeer:

iyi akşamlarr mt ailesi.. abim şuan Gata da cok iyi ağırlanıyormuşş. abimin şiledeki silah arkadaşları yalnız bırakmıyorlarmışş.. ordaki beyin cerrahı sinus kanalları kendini yenilicek deyip ameliyatta sinüslere dokunulmamasını söylemiş. sabah 8 de ameliyata girecekmiş ameliyat biraz uzun sürebilirmiş(8saat kadar) sonra 1 gün kadar tahmini yoğun bakımda kalabilir denmiş.. zamanla görücezz.. iyileşmemesi için bi sebep yok şuan içinn...

Moderatör (forrap)
Ameliyatın başarılı geçeceğinden eminim:cat:

Bilgilendirme için teşekkürler Emine :wiinkk:

burda mt ailesindeki herkez davut arkadaşımızla herşey yolunda gidecektir eminim..
yeni ve sevindirici gelişmeleri bekliyoruz...

iyi akşamlarr mt ailesi.. abim şuan Gata da cok iyi ağırlanıyormuşş. abimin şiledeki silah arkadaşları yalnız bırakmıyorlarmışş.. ordaki beyin cerrahı sinus kanalları kendini yenilicek deyip ameliyatta sinüslere dokunulmamasını söylemiş. sabah 8 de ameliyata girecekmiş ameliyat biraz uzun sürebilirmiş(8saat kadar) sonra 1 gün kadar tahmini yoğun bakımda kalabilir denmiş.. zamanla görücezz.. iyileşmemesi için bi sebep yok şuan içinn...

Emine guzel haberler almak guzel, Davut un orda da arkadasları olması daha da guzel... Davutta bu guc varken herseyin ustesinden gelir...

8 saat korkutucu degil, ben bile elimden ameliyat oldugumda 4 saate yakın surmustu... yada ben anca ayıLmıstım.. uyku tatlı gelmisti herhalde...

Davuta cok cok selamlar... cabuk gelsin ona bi Bodrum borcum olsun:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Tabikii iyileşecek.... Şüphem bile yok....:cat::cat::cat: Ama dualarımızıda eksik etmeyelim...:cat::cat:

Bizi habersiz bırakma olurmu....:cat::cat::cat: Hatta yarın Teras a toplantımıza da gelebilirsin....:cat::cat:

özledik valla gel hem konuşuruz kafanı dağıtırsın hem davutun sandalyesi boş kalmaz KUMİTA AŞİRETİ olarak bulunmalısın aramızda pınarıda kandır gelsin :rendeer:

davud un olayı yeni okuyorummm
kardeskumita çooookkk geçmiş olsun dileklerimi iletirsen davuda sevnrm
manisadan özlem dersinnn
yazılanlardan anladığım kadarıyla şuan ki gidişatı iyi
tehlikeyii atlatmışşş
en yakın zamanda iyileşipp döner işalkllah aramıza

Günaydın arkadaşlar iş yerlerinde olanlara Allah hayırlı iş versin, Hayırlı CumaLar.

selam mt ailesi bugün izmirde güzel bir hava var eminim akşamki buluşmayada yansıyacaktır bu güzellik biraz geçte olsa aranızda olmaya çalışcağım akşama görüşmek üzere...

Bildiğimiz üzere, Kumita bu gün ağırlandığı yerde , 08:00 den takriben 16:00'ya kadar bir başka odaya ziyarete gidip ordaki heyetle bir kaç saat geçirecekti,
bir süre önce öğrendiğim bilgiye göre; ziyaretine gideceği ekibin başka misafirlerinden kaynaklanan bir yoğunluk yüzünden bu günkü randevusu p.tesi veya salı gününe ertelenmiş.

biraz önce yanımdan ayrılan Gittardando kardeşime ziyaretinden dolayı teşekkür ederim... motor konusunda verdiği bilgilerden ve istediğimn bir parçayı kırmayıp çaldığı içinde ayrıca çok teşkkürler hem motor hem gitarda ondan alacağım çok bilgi var :) akşama görüşmek üzere...

MARCHOCIAS kabul günlerindesin bu aralar valla :) gelenin gidenin eksik olmuyo...
örnek bir inşaatın altında olmanın etkisi var sanırım :p

merhaba arkadaşlar...

mt ye pek giremiyorum sizler benden önce haberdar olmuşsunuz...ben de olayı burdan değilde davutun amcasından duydum..istanbula sevk edildiğini..başka şeyler de söledi ama iyi olacağından asla şüphem yok.:cat: iyi olacak iyi...ASLAN davutum benim...

davut kardeşimizin bir an önce iyileşmesi ve aramıza dönmesi dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar