hadi hayırlısı,dilerim en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramıza döner ,daha motorları yıkatmaya götüreceğiz davutla:rendeer:
Birde para mı vericeksiniz... Biz yenilere yıkatıyoruz....hadi hayırlısı,dilerim en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramıza döner ,daha motorları yıkatmaya götüreceğiz davutla:rendeer:
hadi hayırlısı,dilerim en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramıza döner ,daha motorları yıkatmaya götüreceğiz davutla:rendeer:
:farao::farao::farao::farao:Şu operasyon sonrasında ne kadar zamanda iyileşecek diye Ajda Pekkan'ı arayıp sorsak mı acaba? (Hani o çok oldu ya):wiinkk:
Şu operasyon sonrasında ne kadar zamanda iyileşecek diye Ajda Pekkan'ı arayıp sorsak mı acaba? (Hani o çok oldu ya):wiinkk:
Sevgili MT üyeleri;
Yazışmalarımızda zaman zaman yanlış anlaşılmalara neden olduğumuzu özellikle de bu anlaşılmanın tarafımdan olduğunu gözlemlemekteyim.Bundan sonra konu ne olursa olsun daha dikkatli olacağımı bildirmek isterim.
Bunun yanında Davut arkadaşımızın başına gelen olaya her ne kadar kendisini sizin kadar uzun tanımasam da en az sizin kadar üzüldüğümü ve ne kadar büyük bir tehlike attlattığının bilincinde olduğumu da belirtmek isterim.
Dün akşam yazdığım esprinin amacı yaşadığımız gerginliği biraz olsun azaltıp olayı biraz daha magazinsel bir ortama taşımak ve okuyanların dudaklarında hafif bir tebessüm yaratmaktı.Eğer bu yazdığım açıklama içinde de bazı kişileri üzdüm yada kızdırdıysam şimdiden özür dilerim.
sevgili Davut kardeşim..
acı olayı dün arkadaştan duydum. Astsubay bir genç kaza yapmış dediler. neden bilmiyorum ilk aklıma sen geldin. hemen üssü aradım akşamda gittim, onayladılar. çok üzüldüm. kardeşim sen neşenle hepimizin neşe kaynağıydın. buradan ailesi ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşursun.. allah şifalar versin.
Chengüzzz bana niye uğramıyorsun kardeşim. bak bucadayım hergün