Chutkut ne zaman ve nerede buluşuyorsunuz?
Heyy ahali Havrana gittim Akçaya gittim geri döndüm.Havranlı arkadaşlardan selamlar getirdim, Saolsunlar beni mahçup edercesine ağırladılar.::utangac:söyliyecek söz bulamıyorum. Çok kısa zamanda yine giderim , alıştım artık::cheeeeer
Chatkut ne zaman ve nerede buluşuyorsunuz?
cuma akşamları oluyor toplantılar...duyurular bölümünde ilan ediliyo..buluşma yeri her hafta başka olur...duyurulardan takip edebilirsin
alp abi lütfen nıckım artık VaScO buyuklu kucuklu =)) bu cuma ayarlarsam inşallah iş olaylarını bende gelmeyı dusunuyorum bi bardakta ben çekerimallah çektirmesinnnn
aman abi dur yaa :salut: gelmem bak toplantılara korkutma beni![]()
Vasco Da Gama = portekizli bir keşifçi. ümit bununa kadar denize açılmış ve ümit burnunu keşfetmiştir. hindistana denizden giden ilk kişi ve keşfedendir.
aslında adamı kınıyorum çünkü müslüman denizcilere korsanlık yapmış topa tutmuş. osmanlı devletinde deniz yolundaki zengin ticari gemilerini batırmış ticaretini engellemiş.
ama isim çekici geldi 1996 yılından beri internet i kullanırım o zamanlar bile mirc (IRC) die tabir ettiğimiz chat programında da sürekli nickim buydu. sureklı icq umda kullanıcı adlarımda bu nicki kullanırım
şimdilik açıklaması bu kumita =) saygılar :queen::rendeer: