[İzmir - MT]

Arkadaşlar, sizinle müjdeli bir haber paylaşmak istiyorum, yaklaşık 1 saat önce bir telefon geldi ve bir dizi film için yaptığımız müzik kabul edilmiş, Martta İstanbul'a gidiyorum kayıtlar için :)

kardeşim tebrik ederim :)
eh artık aramızda ünlü bir müzisyen olacak:rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gittardando tebrikler, sana yakisani yaptin sonunda:cat: bana da bi rol kap oralardan...

arkadaslar ozellikle Izmir mt teknik ekibi, alp tunay ve apv 41, birakin geyigi de suna bi bakin... ben donene kadar bi numune hazirlayin ve ticaretine basliyalim...
adamlar sahane plakalik yapmislar, avrupa da radardan yirtmak icin...

http://www.motosiklet.net/forum/videolar/41033-sahane-plakalik.html#post952265

sen ne zaman dönüyorsun uglychild ?,
aldım ben de motoru aksilik olmazsa gelmek istiyorum buluşmalara :queen:

Hocam Vietnam'ın suyu mu çıktı? :p

gerçi onlar çoktan uyudu ama, seninki de doğru bir yaklaşım yani... :)

Arkadaşlar, sizinle müjdeli bir haber paylaşmak istiyorum, yaklaşık 1 saat önce bir telefon geldi ve bir dizi film için yaptığımız müzik kabul edilmiş, Martta İstanbul'a gidiyorum kayıtlar için :)

Wallace, oldu abi o iş...:queen:

kardeşim hayırlı olsun çok sevindim. ama zaten o şarkı izmirde meşhur oldu bile. benim tüm çevrem dinliyor bayılarak.:cat::cat:

sen ne zaman dönüyorsun uglychild ?,
aldım ben de motoru aksilik olmazsa gelmek istiyorum buluşmalara :queen:
mizu, motorun hayirli olsun, bizimkiler seni toplantiya cagirmadilar mi yoksa? bu cuma bulusursun Bornova da...

walla gelecem bu aralar... zaten gelmessem bu sefer sinir disi olucam.. burda kanunlar biraz farkli ayni yerde ikinci kez 250 civari radar a girdim, fotograf eve gelmeden ben burdan ayrilsam iyi olacak:pr:

mizu, motorun hayirli olsun, bizimkiler seni toplantiya cagirmadilar mi yoksa? bu cuma bulusursun Bornova da...

walla gelecem bu aralar... zaten gelmessem bu sefer sinir disi olucam.. burda kanunlar biraz farkli ayni yerde ikinci kez 250 civari radar a girdim, fotograf eve gelmeden ben burdan ayrilsam iyi olacak:pr:

benım kuzende ısıklarda yakalanmıs kırmızıda gecerken fotosunu cekmısler:) aynı bana birebir benzıyodu oda dedıkı kuzen o ben degılım benım ehlıyetın fotokopısını yolladık burdan normal resım yolladım baktılar resımlerdekıyle ben aynı =) mahkemeye çıktı öylelikle yırttı =)) varsa sana benzıyen aynı olayı yapabılırsın =)

buyrun beyler 2007 yılından bir kaç kare anılarımız sonsuza dek yaşasın.
[YT]m9yH-tE0AWk[/YT]

Son düzenleme:
kardeşim hayırlı olsun çok sevindim. ama zaten o şarkı izmirde meşhur oldu bile. benim tüm çevrem dinliyor bayılarak.:cat::cat:

Abi gözünü seveyim parçayı imha et, yapımcı firma duyulsun istemiyor. En azından kayıt piyasaya çıkana kadar çalmasın kimse. serçedando'ya bile sildirdim parçayı...

Bu arada, nakil başarılı geçti arkadaşlar, sadece 2 ünite kan gerekiyordu, bir ünite ben verdim, bir ünite de akrabalarından biri verdi, hallettik o işi.

ama yakın zamanda bir kan bağışı kampanyası daha yapalım derim ben...

Abi gözünü seveyim parçayı imha et, yapımcı firma duyulsun istemiyor. En azından kayıt piyasaya çıkana kadar çalmasın kimse. serçedando'ya bile sildirdim parçayı...

Bu arada, nakil başarılı geçti arkadaşlar, sadece 2 ünite kan gerekiyordu, bir ünite ben verdim, bir ünite de akrabalarından biri verdi, hallettik o işi.

ama yakın zamanda bir kan bağışı kampanyası daha yapalım derim ben...

şarkı isteğin üzerine imha olacaktır kardeşim dert etme sen. bu arada nakilin başarılı geçmesine de çok sevindim.:rendeer::cat:

eyvallah abi, sağolasın. zaten istanbulda profesyonel stüdyoda okununca kayıt, eskisine tu-kaka diyeceksiniz inan bana.

uykusuz 40. saat, 6 saat sahne, 4 saat yol, 1 ünite kan, bir semaver çaydan sonra Rise Cafe'de içilen keyif çayının yeri aayrı... Zaten

kimi dertten içer,
kimi neşeden,
kimi yar elinden,
kimi şişeden

benimki 3 numaralı tanıma uyuyor şu an :)

Son düzenleme:
buyrun beyler 2007 yılından bir kaç kare anılarımız sonsuza dek yaşasın.
[YT]m9yH-tE0AWk[/YT]

murat abi harika olmuşşş....gerçi 6. dakikadan sonası açılmadııı....:silent:

MT Ailesi içinde çok bir geçmişim yok amaaa....:p

bizimde bişiylerde imzamız olmuşşş.....:cat:

bu arada acayip kilo almışımmm yawwww......:queen::queen::queen:

..........................................................

ikiz kardeşim ali hayırlı olsunn senin adına sevindimmmm.....:cat:

Son düzenleme:
eyvallah abi, sağolasın. zaten istanbulda profesyonel stüdyoda okununca kayıt, eskisine tu-kaka diyeceksiniz inan bana.

uykusuz 40. saat, 6 saat sahne, 4 saat yol, 1 ünite kan, bir semaver çaydan sonra Rise Cafe'de içilen keyif çayının yeri aayrı... Zaten

kimi dertten içer,
kimi neşeden,
kimi yar delinden,
kimi şişeden

benimki 3 numaralı tanıma uyuyor şu an :)

kardeşim izmir de misin yoksa?

Sağol alakasız yumurta ikizim Davut :)

Wallace, İzmir'deyim abi, Rise Cafe'deyim. <gelsene işin yoksa? :)
Videoda ben yokum malum, bu yüzden yorum yapmayacağım.... :pr:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Video baya güzel olmuş Wallace,eline sağlık :cat:
Bu tarz videoları başka başlık açıp herkes görecek şekilde de koyabiliriz,ama burada da iyi olmuş.

Sonlarda kamberhan Erhan kardeşimizi de koymuşsun,bir kez daha rahmetle anıyoruz..Vefat edeli 1 sene olacak neredeyse,giden gidiyor işte :pale:

way be murat aldın götürdün beni yine uzak diyarlara resimler bu grubun daha onda bir gezisi değil ama neler görmüşüz geçirmişiz YAŞLANDIKMI NE BAK GÖZÜME DUMAN KAÇTI :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar