[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Heyy ahali Havrana gittim Akçaya gittim geri döndüm.Havranlı arkadaşlardan selamlar getirdim, Saolsunlar beni mahçup edercesine ağırladılar.::utangac:söyliyecek söz bulamıyorum. Çok kısa zamanda yine giderim , alıştım artık::cheeeeer

Gez bakalım.... :bounce::wiinkk::wiinkk:
Hani abi fotolar?.... Çekmedim deme sakın....:pale::pale:

alp abi lütfen nıckım artık VaScO buyuklu kucuklu =)) bu cuma ayarlarsam inşallah iş olaylarını bende gelmeyı dusunuyorum bi bardakta ben çekerim:) allah çektirmesinnnn

alp abi lütfen nıckım artık VaScO buyuklu kucuklu =)) bu cuma ayarlarsam inşallah iş olaylarını bende gelmeyı dusunuyorum bi bardakta ben çekerim:) allah çektirmesinnnn

vasco tamam nickin büyüklü küçüklüüü...:queen::queen::queen:

senin şu nickin cengiz abininde bildiği anlamı yada manası nedirr yawwww....:silent::silent::silent:

bunu toplantıda ele alacağız birinin sonu olacak:farao: kurallar kesindir değiştirilemez :farao:

aman abi dur yaa :salut: gelmem bak toplantılara korkutma beni :p

Vasco Da Gama = portekizli bir keşifçi. ümit bununa kadar denize açılmış ve ümit burnunu keşfetmiştir. hindistana denizden giden ilk kişi ve keşfedendir.

aslında adamı kınıyorum çünkü müslüman denizcilere korsanlık yapmış topa tutmuş. osmanlı devletinde deniz yolundaki zengin ticari gemilerini batırmış ticaretini engellemiş. :)

ama isim çekici geldi 1996 yılından beri internet i kullanırım o zamanlar bile mirc (IRC) die tabir ettiğimiz chat programında da sürekli nickim buydu. sureklı icq umda kullanıcı adlarımda bu nicki kullanırım:)

şimdilik açıklaması bu kumita =) saygılar :queen::rendeer:

aman abi dur yaa :salut: gelmem bak toplantılara korkutma beni :p

Vasco Da Gama = portekizli bir keşifçi. ümit bununa kadar denize açılmış ve ümit burnunu keşfetmiştir. hindistana denizden giden ilk kişi ve keşfedendir.

aslında adamı kınıyorum çünkü müslüman denizcilere korsanlık yapmış topa tutmuş. osmanlı devletinde deniz yolundaki zengin ticari gemilerini batırmış ticaretini engellemiş. :)

ama isim çekici geldi 1996 yılından beri internet i kullanırım o zamanlar bile mirc (IRC) die tabir ettiğimiz chat programında da sürekli nickim buydu. sureklı icq umda kullanıcı adlarımda bu nicki kullanırım:)

şimdilik açıklaması bu kumita =) saygılar :queen::rendeer:

:cat::cat::cat::cat::cat:

Moderatör (forrap)
İyi geceler.

Herkese gelsin,içimden geldi..

Nilüfer-Unut Gitsin..
[YT]4X5keiD4_Tw&feature[/YT]

Millet bu arada hafta sonu için hava durumuna baktım.Pazar günü (olursa) gezide k..mız donacak gibi 4 derece olacakmış.Bilginize...

foça gezisine ses çıkaran olmadı...napalım yapalım pazar foça+mangal+full eğlence...hava biraz dondurucu olacakmış gerçi ama bana farketmez...katılım olmayacaksa 1 sonraki haftaya erteleyelim..????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar