[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Abovvvvv...Uçmuşun lem.................:queen::queen:

hayırlısı ile 2000 mesajı bitirdik :rendeer: artık üzerimize düşen neyse katlanacağız vergi borcumuzu, mesaj başına kesilen gelir vergisini,üye başına ısmarlanması gereken çay borcumuzu,sayın MÜDÜRÜMÜN yıkanması gereken motorunun yıkama borcunu :cherry: alnımızın akıyla halledeceğiz 2000 mesaj neler gördü neler yazdı ( klavyeyi bile emekliye ayırmam lazım aslında :queen:) ne darbeler ne saldırılar gördü kimleri üzdü kimleri sevdi ama kendini hiç bozmadı hep ağır oldu saygı gördü :cat:daha nice 2000 lere MT İZMİR yazmasını diliyorum :rendeer:

Aktif (Online)
Motosikleti: DAYUN 125 GS

Eeee kolaymı...Ben tam 2 klavye, 1 laptop eskittim..... ve şimdi de 2 koldan saldırıyorum..... Yeni laptop ve yeni kasalı bilgisayarımla...... Sen biraz beleşçisin galiba....:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Cengiz abi, bu güzel anın tadını çıkarmak için bir süre daha mesaj yazmaz artık :p

Şu kış ne zaman bitecek, ne zaman turizm sezonu başlayacak, ardından işbu sezon ne zaman bitecek de ben İzmir'e döneceğim.... YYaaarebbbiiiiiiimmmm....

Madem Öyle Bende 100. Mesajımı buraya yazayım :queen: Alper abiye yetişmeme bişi kalmamış :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Bende acısıyla tatlısıyla 4.000 mesaja yaklaşmışım,yakında bende onu buraya yazarım(farkedersem tabi).

Hayırlı Cumalar :cat:
Akşam görüşürüz..

sercaaan olm az iç şu maraulamıdır nedir...senden bişey istedim almanyadan unutmadın dimi...haber bekliyorum:wiinkk: (adamın şaftını kaydırmış maraula kesin konuştuklarımızı bile hatırlamıydur :silent: ) AMARULA

baksana adam vurmuş amarulanın dibine , yazdığım msj neden silindi diye moderatöre sarıyo, senin istediğin şeyi hatırlamasına çok az ihtimal veriyorum, tutup 100 gr. alaman çikolatası alıp gelir bakarsın :queen::queen:

Site İstatistikleri
Üyeler: 48.019
Konular: 35.070
En fazla mesaj: alp_tunay (8.305)

defa ana sayfayı dolaşırken rastladım böle bi istatistik varmış=) alp abi maşallah ya =)

benim evim nerede, ben kimim, burası neresi,toplantı çokmu uzun sürdü hanım bu saate kadar neredeysen orada kal dedi ben kapının önünde yatacağım sabaha kadar :psabah birisi beni uyandırsın ( sabah 10 30 dan önce arayanı VURURUM :queen:)

arkadaşlar ben dün akşam çok ama eğlendim ve memnun oldum...herkese çok teşekkür ediyorum...tekrar bi kere daha hoşbulduk :) herkese iyi tatiller...

merhaba izmir mt sakinleri daha öncede aranıza katılmak istedim ama benimle hiç ilgilenen olmadı:salut: sizden bi ricam olacak yaklaşık 3 senedir izmirdeyim bucada oturuyorum ve öğrenciyim ama 3 senedir hala şöyle gözüm arkada kalmadan motoru bırakacagım bakımlarını yaptıracagım işinde iyi olan bi usta bulamadım bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler(tabi bu sefer ilgilenen olursa:p)

merhaba izmir mt sakinleri daha öncede aranıza katılmak istedim ama benimle hiç ilgilenen olmadı:salut: sizden bi ricam olacak yaklaşık 3 senedir izmirdeyim bucada oturuyorum ve öğrenciyim ama 3 senedir hala şöyle gözüm arkada kalmadan motoru bırakacagım bakımlarını yaptıracagım işinde iyi olan bi usta bulamadım bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler(tabi bu sefer ilgilenen olursa:p)

biz seninle ilgilenmediysek bize yazık, sen ısrarla gelmediysen sana yazık, bir daha şansını dene bakalım bir toplantıya katıl 2 çay içelim sohbet edelim :cat: sonrada bakalım bizmi sana ayıp etmişiz senmi bize :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar