[İzmir - MT]

abi geçen gün bornova çevre yolunda gördüm seni..karşıyakadan mı geliyodun_?sabah 10 civarı..bende çiğliye gidiyodum..karşıdan gelen siyah bir cbf mutlaka görmüşsündür...:queen: bornova civarında....
bak buraya da yazdım göremezsin okuyamazsın diye...:wiinkk:

doğrusun gördüm sabah bende seni ama daha uyku sersemi olduğum için tam ayılamamıştım. işe gidiyordum gene birisine yakalandık ama:queen::queen::queen: adım atsak birisi sobeliyor yaw çok sakat oldu bu iş.:queen::queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
tüm İZMİR Lİ motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.

GAZİANTEP MT

2007 nin en ilginç kazanımı burdan tanıdığım arkadaşlarım oldu sanırım manisa tayfasıyla başlayıp daha sonra izmir tayfasıyla devam eden MT birlikteliğimizin bu samimiyette devam etmesini dilerim,yeni yıl hepimize gönlümüzün istediği herşeyi sağlasın ve yine hepbirlikte sağlıklı bir yıl geçirelim inşallah.
Bu gece çok eğlenin emiii:)

tüm İZMİRLİ motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesini dilerim.

ADANA MT

arkadaşlar gece yarısı cumhuriyet meydanında olalım mı? isteyen gelsin ben kıraç la konuştum o da orada olacak. belki aziz başkanda gelecek:mrgreen:

arkadaşlar gece yarısı cumhuriyet meydanında olalım mı? isteyen gelsin ben kıraç la konuştum o da orada olacak. belki aziz başkanda gelecek:mrgreen:

aslında fena fıkır deıl ordan da bıyere cay ıcmeye gıderız ne dersınız mıllet saat 00:00 da cumhurıyet meydanında toplaşalımmı:queen::queen::queen:

tüm MT ailesinin yeni yılını kutlarımmm....

ben manisa'da olacağım....herkese iii eğlencelerrr...

Moderatör (forrap)
Herkesin yeni yılı kutlu olsun..
Yeni yılın size istediğiniz herşeyi getirmesi,hep beraber nice yıllara ailecek ulaşabilmemiz dileğiyle...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
eylence varmı ya bu sene cumhuriyet meydanında :silent:
Sanki bilmiyon?......:cherry::cherry::cherry:

tüm MT ailesinin yeni yılını kutlarımmm....

ben manisa'da olacağım....herkese iii eğlencelerrr...

Ne varsa artık şu manisada... Habire kaçıp duruyın....:wiinkk:

aslında fena fıkır deıl ordan da bıyere cay ıcmeye gıderız ne dersınız mıllet saat 00:00 da cumhurıyet meydanında toplaşalımmı:queen::queen::queen:
Olm nasıl konuşuyon sen ööle akşam akşam..... :queen::queen::queen:

Bu arada herkesin yeni yılını kutlarım.... İyi bir yıl geçirmeniz dileğiyle.........:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Eskisi kadar yeni yıl muhabbetlerini sevmesemde herkeşin yeni yılını kutlarım.Merkezde olsaydım cumhuriyet meydanına gelmeye çalışırdım :)

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

ESKİŞEHİR'DEN SELAMLAR MOTORİZE DOSTLARIM:):):)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yeni yılın ilk mesajı benden olsun.....

Mutlu yılllllllaaaaaarrrrrr...........

HUZUREVİNDEN nice yıllara MT İZMİR
HEP BİZİMLE KALIN
BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

İyi yıllar dilerim hepinize.:rendeer:

Bu arkadaş İzmirden galiba Buca tarafı tanıyan varmı.:wiinkk:

[YT]Wf8iGSf9x0g&feature[/YT]

2008

Umarım 2008 yılı MT ailesinin tüm fertlerine ve onlarında ailelerine sağlık,mutluluk ve bereket getirir....
Allah hepimize güzelin en güzelini nasip eder inşallah....:rendeer:

sağlıcakla kalın

Özer

Tüm MT İZMİR ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

hooppssssssss.......

neredesinizzz izmirlilerrrr akşamdanmı kaldınızzz beeeeeee yaawwwww.......:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar