[İzmir - MT]

cuma toplantısında çaylar çallıdanmı :p gelmediği toplantı için ceza kesilecekmi :cherry:

Günaydın herkese..

İyi pazarlar :silent:

Bu arada bütün hafta pazar gününü yılbaşı sanan biri olarak yeni yılınızı yarın kutlamayı tercih ediyorum (naturel armut gibi hissettim kendimi dün,milletin alay konusu oldum) :farao: Benim bu sene yılbaşım her seferkinden renkli geçecek,çalışarak :farao:
Ne oldum dememeli,ne olucam demeli :) Hey gidi hey..Geçen sene neydi,bu sene ne..
Daha genciz neyse ki:)Gerçi seneye de daha renkli geçeceğinden eminim (hayatımın silik yılları bunlar zaten,ezik gibi hissettim kendimi :p) :)

ya bi de beni düşün...:farao:

eren kardeşim geçmiş olsun bu arada...:rendeer:

Son düzenleme:
Biraz geç oldu ama geçmiş olsun dileklerini ileten herkeze teşekkürler allahtan ne bende nede motorda bi sıkıntı yok sadece ders almak gereken yerler var deneyim herşeyden önemli:wiinkk:

sevgili topik ,
bu gün 2008in ilk msjını MT ye yazıyorum,
tatilden sonra p.tesimi çarşambamı ayırt edemediğim ilk iş gününden herkese sevgi ve selamlar.

herkesin yılbaşı ve ocakbaşı (etle kebapla alakası yoktur sulanmayın) hayırlı bir başlangıç olsun, yeni yılınız nasıl istiyorsanız öyle geçsin. :rendeer:

erencim sanada geçmiş olsun,
bi iki gündür bornovada "motorun biri sağa kayan jeep e omuz desteği vererek şeridine soktu" diye bir efsane dolaşıyo. kahraman oldun haberin yok :p

Sağlık, Mutlu, Huzurlu ve kazasız bir yıl geçirmek dileğiyle. İyi yıllar MT iyi yıllar MT İzmir :rendeer:

MT izmirimin değerli ve her biri ayrı derecede kıymetli, güzel insanları. Hepiniz nevi şahsına münasır insanlarsınız ve her biriniz fevkaladenin fevkindesiniz. O yüzden sizlere topluca bir yeni yıl mesajı atamıyorum. Her biriniz ne isterseniz o olsun 2008 de.

Ayrıca;

Yeni yılınızı ve yeni yıldaki bütün bayram-seyran-yıldönümü, eş-dost-akraba-çoluk-çocuk-çombalak doğumgünü, anma-kutlama-hoplama-zıplama vs. günlerinizin hepsini peşin peşin kutlar, bir yıl boyunca benden başka kutlama mesajı beklememenizi tavsiye ederim :)

sevgilerle

Tüm İzmir Mt ailesinin yeni yılını kutlar,sağlıklı,mutlu,kazasız ve tekerlerinin düz döndüğü bir yıl dilerim:rendeer:

Çok çalışman lazııım çooook........:cat::cat::cat::cat:

Hiç sorma alper abicim :pale:

cuma toplantısında çaylar çallıdanmı :p gelmediği toplantı için ceza kesilecekmi :cherry:

Yok canım daha neler :p

Sulanmayın ağacıma...... :farao::farao::farao:

Onun mazereti vardı........:p:p:p

Evet mazeretim varrrr asabiyim bennn :mrgreen:

Eeee bu cuma nerdeyiz :silent:

döndünmü sen manisadan yap bir organizasyon gelelim :queen:

Cenkisss abiii havalarr birazz toplasın benim çokk güzel planlarımmm varr

aklımdaaa arkadaşlara sunacağımmm hadee iiyisinizzz iiyisiiniizzzzz....:cat::cat::cat:

Erenciğim kendine dikkat ett geçmiş olsunnn....

burdan büyüklerime sesleniyorum
ben gokart istiyorum napın edin ayarlayın ben hevesimi alamadım öle 5-10dk binmekle:cherry:

Tüm arkadaşlara bu yeni yılda etli ekmek,bıçak arası,fırın kebabı,mevsim kebabı gibi besin çeşitlerinden en az birini mekanında (KONYA) yemeleri dileğimle KONYADAN herkesin yılbaşı bayramını kutlarım.

Aramızda her kim varsa Çin Malından Japon Malına geçmeleri dileğimle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar