[İzmir - MT]

hakikaten yaw yılbaşı dedik unuttuk cuma nerdeyiz. Teras mı?

:silent::silent::silent::silent::silent::silent:

hadi hadi toplaşmıyormuyuzzzz.....:queen::queen::queen: :queen:

zaten ben bir hafta ara verdim özledim herkesiiii.....:cat::cat::cat:

o yüzden p.tesi günü gittim cenkiss abiyi sabah fırında alper abi ile buluştuktan sonra takibe aldım ve

PVC üzerine alengirik işler yaparken yakaladım kendisiniii....:queen::queen::queen:

bide katanayıda gördümmmm.....öleee kuzu kuzuu dört silindir yatıyorrr....:pr::pr::pr:

biraz geç oldu ama herkese iyi seneler:rendeer: sağlıklı,mutlu,huzurlu,deponuz dolu,yolunuz açık,sevgi dolu hep beraber hödölü bödölü bir yıl diliyorummmmm :queen:

Moderatör (forrap)
Bu hafta Terasta olsun bence de..
Zaman kalmadı pek.Bu akşam açalım başlığı...
Ben çalışıyorum,gelemiyeceğim bu hafta.

hödölü bödölü mü o nasıl oluyor be böceğim.

Toplaşalım bencede. :cat::cat:

ya anlatması uzun wallace ım , o nedenle kısa geçtim. hani şu bol bol çay içilen,muhabbetin gırla gittiği, her biri kendi içinde rekor kıran mangal, deniz,langırt,yol,kafe,go kart,şömine başı,çimen üstü,sucuk ekmek,alkollü,alkolsüz... muhabbetlerinin tümü ve daha nicesi :p

ya yine yazdırdın ya bana uzun uzun helal olsun sana :queen:

ya anlatması uzun wallace ım , o nedenle kısa geçtim. hani şu bol bol çay içilen,muhabbetin gırla gittiği, her biri kendi içinde rekor kıran mangal, deniz,langırt,yol,kafe,go kart,şömine başı,çimen üstü,sucuk ekmek,alkollü,alkolsüz... muhabbetlerinin tümü ve daha nicesi :p

ya yine yazdırdın ya bana uzun uzun helal olsun sana :queen:
böcek

böcek - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: piaggio zip 100
Kan Grubu: A Rh+

haa gayret özgeciğim az kaldı üç haneli rakamlaraaa....:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok katılımcı ve paylaşımcıdır kendisi..Benden önce üye olmuş.....:queen::queen:

ne oldu burada, kim kime ne yapmış, neden yapmış,kimle yapmış toplantı nerede,resimler nerede, kim çekti niye basmıyor,toplantı olmadımı,kimler gelmedi,terastamiyız,cumamı,saat kaçta,geliyorum :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüm mt nin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar,
yeni yılda umarım sizinle beraber olurum

beraber olmak için motor lazım tabiki

izmirde tercihen kırmızı veya siyah (repsol kesinlikle olmaz) cbr 125 arıyorum..
varsa bildiğiniz temiz güzel makina haber ederseniz çok sevinirim

Moderatör (forrap)
Mizu,bana daha önce söylemiştin.Ancak denk gelmedi hiç istediğin gibi bişey..
Denk gelirse haber vereceğim :cat:Umarım biran önce istediğin gibi,temiz birşey bulabiliriz..

gunaydın arkadaşlar sabahın korunde kalkınca insan tabi ne yapsın araştırma ruhu oluşuyor
http://www.heingericke.com.tr
mont kask bakarken burayı buldum fiyatları eminimki bir çok arkadaşımızı tatmin edecektir İZMİR deki yeri sabah gazetesinin orada iyi gunler

burdan büyüklerime sesleniyorum
ben gokart istiyorum napın edin ayarlayın ben hevesimi alamadım öle 5-10dk binmekle:cherry:
go kart demeyin kollarım kasılıyo,
bizde direksiyon hevesimizi alamadık go karttan sooraki sabah chatkutla sabah 07de başlayan bir macera ile 52 saatlik birlikteliğimizde :
izmir - manisa - balıkesir - bursa - yalova - istanbul - izmit - adapazarı - bilecik - kütahya - afyon - ısparta - antalya - denizli - aydın - izmir yaptık.
ben yeni toparlanabildim ama aykutun sesi çıkmıyo halen, kendine gelemedi galiba henüz.
mümkünse bi süre direksiyon görmeyelim.

elimden geleni yapıyorum ama yinde huzurevi MT yi geçemiyorum :p

geçemezsin tabii, sen önce git 17 sn'de bi tur at ööle gel :queen:

ben chatkud u gördüm hala arabada sanıyordu kendini. yılbaşı akşamı koltukta uyuklarken emniyet kemerini takmaya çalıştığını farkettim. hatta bir ara uykusunda mustafa sinyal verde sollla şu kamyonu diyordu ama sanırım kamyon dediği kişi bendim

hayırdır politikaya mı giriyorsun? yakında yerel seçimler var seni yoksa bornova belediye başkan adayı mı olarak göreceğiz??:cat:

Evet murat abicim.Nasıl bildin :silent: Çok ısrar ettiler seni aday yapalım diye :cat:

Beni başkan seçerseniz bornovaya motorsikletler için ayrı yol yaptıracağımmmm :queen: :queen: :queen: Oylar başkan çayağacınaaa :rendeer:

Moderatör (forrap)
Beni başkan seçerseniz bornovaya motorsikletler için ayrı yol yaptıracağımmmm :queen: :queen: :queen: Oylar başkan çayağacınaaa :rendeer:

:farao: Motosiklet len,motoRsiklet değil..
Boşuna dememişler körle yatan şaşı kalkar diye :p Alper abiden bulaştı demi :p

Düzgün Türkçe konuşan başkan istiyoruz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar