Moderatör (forrap)
- Konu Yazar
- #2,841
Kolpa ne zaman ıslatıyoruz bunu :cat: ?
Valla iyi olmuş satman...
Hadi geçmiş olsun
Valla iyi olmuş satman...
Hadi geçmiş olsun
Ya birgün buraya girmedim, 4 sayfa geyik olmuş yine . Ya alper sen o koca mandayı nasıl küçültüp kucağına aldın üstelik bademin elbisesini de ona giydirmişsin.
Ayrıca mangalda Rahmi abi bitti, sırada apv41 mi var (ben eti mezeyi rakıyı bol tutup yırtttım işi) zaten beni ve apv41 değil birgün bir ay bile sosun içinde tutsanız yine yutamazsınız merak etmeyin. ve vazgeçin bu sevdadan bak oğlak mevsimi geliyo mangalda rahmi abi yerine ilerki bir tarihte fırında oğlak olursa ben hayır demem. bu arada fırını olan bir yer de bulmak gerekir.:cat:
Ben de sahneden indim, eve geldim, forumuma bakıyorum, herkese iyi geceler...
Hani moturu getiriyodun? :silent::silent::silent:
Abi zaten getirince başınıza ekşiycem merak etme
ben şehirdışında olacağım için sizden (APV41 ve sen) birer hafta benim motosikleti kullanmanızı rica edicem. Bu sefer rodajı sağlıklı olsun bari![]()
Getir sen...Ben yaparım sana rodajı.... Sonra gs500 lerde tutamaz.....:cat::cat:
yağmulu bir izmir sabahında herkese tünaydın...
kaıştırma ortalığı çallı..
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:çok manyak kahvaltı hazırladım valla çok şey kaçırdınız biz pınar'la götürüyoruzzz....afiyet olsun...tabikide bizeee.....(bu arada az önce ismi bahsi geçen benim pınar'ımdır....istanbul'lu sv650s'li ile bir alakası yokturrr)....:queen::queen::queen: