[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Kolpa ne zaman ıslatıyoruz bunu :cat: ?

Valla iyi olmuş satman...
Hadi geçmiş olsun:)

hadi hayırlı olsun kardeşim güzel bir yük kaldırmışsın. alan da hayrını görsün satanda

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya birgün buraya girmedim, 4 sayfa geyik olmuş yine . Ya alper sen o koca mandayı nasıl küçültüp kucağına aldın üstelik bademin elbisesini de ona giydirmişsin.
Ayrıca mangalda Rahmi abi bitti, sırada apv41 mi var (ben eti mezeyi rakıyı bol tutup yırtttım işi) zaten beni ve apv41 değil birgün bir ay bile sosun içinde tutsanız yine yutamazsınız merak etmeyin. ve vazgeçin bu sevdadan bak oğlak mevsimi geliyo mangalda rahmi abi yerine ilerki bir tarihte fırında oğlak olursa ben hayır demem. bu arada fırını olan bir yer de bulmak gerekir.:cat:

Abi giydiren giydiriyo işte..... Şimdiki gençler bir dahi..... :cat::cat:

Çenkis den bu saatten sonra bişe olmaz.... Kösele gibi olmuş...Yumuşamaz da.....:queen::queen::queen:

GÜNAYDIN AHALİİİ :cherry::cherry:

günleriniz aydın işleriniz kolay kazancınız bol olsun :queen::queen:

NE çelik motormu :mrgreen:benim 6 ay kadar kutuplarda bir çalışmam var arkadaşlar dönünce görüşürüz ( derin dondurucu işine girdimde :p onları pazarlayacağım ) :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi zaten getirince başınıza ekşiycem merak etme
ben şehirdışında olacağım için sizden (APV41 ve sen) birer hafta benim motosikleti kullanmanızı rica edicem. Bu sefer rodajı sağlıklı olsun bari :)

Getir sen...Ben yaparım sana rodajı.... Sonra gs500 lerde tutamaz.....:cat::cat:

yağmulu bir izmir sabahında herkese tünaydın...

kaıştırma ortalığı çallı..

bu gün ne yapacağımız belli oldu İZMİR MT NETTEN BARDAK ÇEKME GÜNÜ yağmur bitene kadar tüm topikler patlar yada okey oynayalım evden izmir mt uyumaz yağmurda bile çalışır yokmu online motogp si olan :p

çok manyak kahvaltı hazırladım valla çok şey kaçırdınız biz pınar'la götürüyoruzzz....afiyet olsun...tabikide bizeee.....(bu arada az önce ismi bahsi geçen benim pınar'ımdır....istanbul'lu sv650s'li ile bir alakası yokturrr)....:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok manyak kahvaltı hazırladım valla çok şey kaçırdınız biz pınar'la götürüyoruzzz....afiyet olsun...tabikide bizeee.....(bu arada az önce ismi bahsi geçen benim pınar'ımdır....istanbul'lu sv650s'li ile bir alakası yokturrr)....:queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar