- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Ben mi çamurum :silent::silent:
Kim biri sana çamurmu demiş?...
Ben alırım ifadelerini.......:cat::cat:
Ben mi çamurum :silent::silent:
Kim biri sana çamurmu demiş?...r:
r:
r:
r:
r: Nasıl derler sana
r:
r:
Ben alırım ifadelerini.......:cat::cat:
Bence siz en iyisi 18 de devlet tiyatrolarının önünde buluşun.
Mehmet o filmi ben de istiyorum aklında olsun.
oo o zaman iş karışır, motorların yatışına göre istikamet tarifi yaparsak şimdi tanjant, cosinüs falan işin içine girer kimse gideceği yere varamaz. :queen:
konak iskelesinden sinüs 60 istikametine git , tam postanenin önündeki dörtyoldaan tanjant 45 yönüne giderkenn.....
bi de bunların abileri vardır. biraz bilgilendireyim sizi. cotanjant, arcsinüs, falan diye giderler. isteyene bu konuda özel ders verebilirim. ilk gönüllü öğrencim mehmet olacak. çayın demlenme ve ısmarlanma açısının hesaplarını öğreteceğim kendisine.
Sonra Alp_tunay ve APV41 e de uzun fıstık yemenin açısı ve kabuk soymanın matamatiksel anlamını öğretip denklem kurduracağım....
motorlarla iskelede falan buluşma olmaz bence , iskeleye yanaşabilen var yanaşamayan var.
siz saat 18:03 de devlet tiyatrolarının önünde buluşun
yeri bilmeyenler için sööliyim MCA motordan konağa giderken solda, dönerken sağda, düşerken üstte, uçarken altta . :queen::queen:
hımm bu tarif karşısında ben sevgilimi sırtıma alır öle gelirim :queen::queen::queen::queen:![]()
mustafa abicim eğer tarifi tam çıkartamadıysan partnerine tarif edeyim o getirsin seni,
senin rozinante sanırım türk diildi dimi, yabancıydı;
şimdi rozinante yenge , konaktan go go go , soora mithatpaşa başında ilk soldan go , ordan yolun karşısından sağa go, ondan soora baya bi gooo go, karataş lisesinin yanından hemen sağa go , this iz orası :cat:
:queen::queen:
sen tarifi rozinanteye okut o seni götürür.
integral ve türev aynı zaten sadece birbirlerinin dönüşümü. böyle dediğim zaman daha kolay oluyor konuya ısınmak. türev dediğin birşeyin başkabirşeye göre değişimi değil mi. mesela aldığın yolun zamana göre değişimi hızını (1. türev) senin hızının zamana göre değişimi ise ivmeni verir. (2. türev) ne kadar kolay değil mi?:mrgreen:
bak ne güzel anladın mehmetcim, şimdi tenefüse çık,
dönüştede integrale geçmeyi hakettin,
hani hızın zamana göre türevi ivmeyi veriyodu ya
ee integralde farklı bişi diil türevin tersi
ivmenin integralini alıncada hızı bulursun,
![]()
Tamam ya ben kesin 100 ile geçerim sınavı :queen:
Bence siz en iyisi 18 de devlet tiyatrolarının önünde buluşun.
Mehmet o filmi ben de istiyorum aklında olsun.
yavaşş gel, okulun etrafında radar madar vardır dikkat et.:queen:
hızı bulmayı öğrendin hemen 100le geçerim falan, sonra duramazsın mazallah :queen::queen: