[İzmir - MT]

bende gelsem benim canavarı da sizin arkanıza bağlasak bende boşa atsam olur mu? garibim ömründe 120 km nin üstünü göremedi satmadan bir 160-170 görsün:mrgreen:

Günaydın İzmir Mt :rendeer:

bende gelsem benim canavarı da sizin arkanıza bağlasak bende boşa atsam olur mu? garibim ömründe 120 km nin üstünü göremedi satmadan bir 160-170 görsün:mrgreen:

Yazzık :salut: Murat abicim kaygılanma sen ben cuma günü çeki halatı getireyim yanımda.Çekelim benim motorla :cat: Şimdi diğer motorların sağı solu kopar çekerken :queen:

Son düzenleme:
çakma izmirliyi dinleyin siz :mrgreen::p:queen:

TOPLANMA YERİ DEVLET TİYATROLARI ÖNÜ..... aYNI GÜN SAAT..

devlet tiyatrolarının önünü biliyomusun, hani karşıyaka iskelesinin tam karşısında bi iskele daha var ya , onun sağ çaprazına denk geliyo, :queen:
ah ah bir zamanlar oralarda maksim gazinosu vardı, bi de cep telefonu falan yoktu yinede buluşma sıkıntısı olmazdı herkes konak YKM nin önünde buluşurdu, eskiden buralar yemyeşildi,
bi nostalji yapsanıza konak YKM nin önünde buluşun, :queen::queen:

wallace senin motora 225i gösterelim satarken not düşersin altına : bu motorla 225i gördüm dünyada bir eşi benzeri yok diye:queen::queen: fiyatıda 2ye katlarsın e bizide görürsün artık:rendeer:

wallace senin motora 225i gösterelim satarken not düşersin altına : bu motorla 225i gördüm dünyada bir eşi benzeri yok diye:queen::queen: fiyatıda 2ye katlarsın e bizide görürsün artık:rendeer:

ne demek kardeşim elbet biryerde rastlaşırız geceler uzun. satalım o fiyatlara sana neler ısmarlarım ben. çatır çatır yeriz o parayı beraber:cat:

devlet tiyatrolarının önünü biliyomusun, hani karşıyaka iskelesinin tam karşısında bi iskele daha var ya , onun sağ çaprazına denk geliyo, :queen:
ah ah bir zamanlar oralarda maksim gazinosu vardı, bi de cep telefonu falan yoktu yinede buluşma sıkıntısı olmazdı herkes konak YKM nin önünde buluşurdu, eskiden buralar yemyeşildi,
bi nostalji yapsanıza konak YKM nin önünde buluşun, :queen::queen:

Mustafa abi bulandırma ortalığı.Şimdide ykm demi buluşcaz :silent: :queen:

yok be mehmet YKM buluşmaları artık mazide kaldı,

siz en iyisi MCA da buluşsanıza . :p

o maksim in içinden ağaçlar geçerdi. önünde de otobüs durakları vardı. ne giderdim oraya bir zamanlar

bence siz buluşmayın,motorlarıda bırakın evin önüne,çay demleyip evde oturun.Yok yani organize problemi olmayan bi grupta neden böyle oluyor,kış geldi ayar kaçtı hahahahaaa,bence siz buluşma kıvamında değilsiniz.Size nöroshiruji ve endokrinoloji uygulayalım ya da en basidinden elektrik verelim kıvama gelin.

Bu işi en güzel yapacak olan bir kişi varsa o da Cengiss abidir.
SAYGILAR:mrgreen:

bence siz buluşmayın,motorlarıda bırakın evin önüne,çay demleyip evde oturun.Yok yani organize problemi olmayan bi grupta neden böyle oluyor,kış geldi ayar kaçtı hahahahaaa,bence siz buluşma kıvamında değilsiniz.Size nöroshiruji ve endokrinoloji uygulayalım ya da en basidinden elektrik verelim kıvama gelin.

Neee :silent: Cuma günü toplantıyı senin evde yapıp çayı senin evdemi içelim :silent:
:queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Len baltalayan zaten o.... Yok varyanttan aşağı uçarmışlar yok karşıya zıplarken denize düşerlermiş.... Sanki tiyatro yapıcaz.... Ne işimiz var önünde....:)

Tekrar yazıyorum Son kez.........

Saat 6 da Devlet tiyatroları önü.......

arkadaşlar isterseniz şöylede olabilir; saat 18 00 da devlet tiyatrolarının önünde toplanabilirsiniz :p:queen:

arkadaşlar isterseniz şöylede olabilir; saat 18 00 da devlet tiyatrolarının önünde toplanabilirsiniz :p:queen:

yok yok bence saat 18:00'da devlet tiyatrolarının önünde buluşalım... :queen::queen::queen:

Davut sen alışverişe işten direk çıkıp gideceksen beraber gidelim...hem biraz zorlayalım senin canavarı:wiinkk:

tamam beraber gidelim bide ben haddimi bilirim yawww hiç atraksyona gerek

:cat::cat::cat:yokkk....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar