[İzmir - MT]

MarMok festivaline katılan MT İZMİR li motorcular WeBoy, Düşlemek, kedii, TenTen ve TenHorse dan sevgilerle.....

Shot at 2007-06-28

WeBoy un katkılarıyla...... :)

mt. izmir li motosikletçiler için gurur verici bir belge.
sonsuz teşekkürler arkadaşlar, emekleriniz ve uğraşlarınız için, yüreğinize sağlık.
:rendeer:

Moderatör (forrap)
Wallace,msnden görüşelim şu işi artık:)
Denk gelemedik bir türlü...
Başlığı açmalı,detayları konuşalım biran önce:wiinkk:
Bu hafta sonu bir yerle daha görüşeceğim bir aksilik olmazsa,bu başka bir organizasyon için ama.

tuncer'im sen görüş düşündüğün yerler ile...Mecit'in ayarladığı organizasyonda var kenarda bekliyor biliyorsun !
birde aqualand olayı var onuda unutma :) işte İZMİR-MT olarak kesin tartın biçin biz bi şekil uyar katılırız organizasyona :wiinkk:

mt izmir'li kardeşlerimiz bunca seçenek içinden en iyisini seçeceğinize hiç şüphem yok.karar sizden katılmak bizden.sonsuz teşekkürler arkadaşlar,emekleriniz ve uğraşlarınız için,yüreğinize sağlık.:wiinkk:

ya gözünüzü seveyim dostlar bende gelmek istiyorum. bu gezi benim ada sefamdan sonra olsun. lütfennn.

bide utanmadan ada sefamdan sonra olsun diyor yaaaaaa :queen::queen: yok sana sen kazana düştün :p:p:p:p:p

arkadaşlar biz geçen pazar çok sıcak diye şöyle kendimizi havuza atalım dedik adaland a gittik çok güzeldi. çok eğlendik. kalabalık grupla gidilince eğlenceyi düşünemiyorum. mt grubu sallar adaland ı yıkar vallaha. tabiki ayarlanacak ilk havuz eğlencesinde ilk sıralarda biz yer almazsak olmaz. :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

evet hadi yapalım şu organizasyonlardan birisini. bu arada ben de bir iki yerle temastayım süpriz fiyata süpriz yerler olabilir kullanıyoruz çevremizi bakalım nasıl sonuçlanacak

ya yapalım tabide körler zewk alamaz arkadaşlar aqua parklardan kaycan onunu görmüosun falan:mrgreen: engelli arkadaşlarımızıda düşünelim lütfen:p

aqualand veya aquafantsy veya apuapark herneyse işte bi haftasonuna sıkıştırın işte :) alın programa
HEDOWİCH kardeşim beraber kayarız, ben senin elinden tutarım :mrgreen: kaybolmassın hem hehe.

aqualand veya aquafantsy veya apuapark herneyse işte bi haftasonuna sıkıştırın işte :) alın programa
HEDOWİCH kardeşim beraber kayarız, ben senin elinden tutarım :mrgreen: kaybolmassın hem hehe.

abicim saolasn sen olmasan zaten :mrgreen::mrgreen: engellı vatandaslarımız napcak bılmıom:p

abicim saolasn sen olmasan zaten :mrgreen::mrgreen: engellı vatandaslarımız napcak bılmıom:p

lodos öyledir hedowich çok yardımseverdir. trafik ışıklarında teyzelerin elinden tutar karşıdan karşıya geçirirmiş küçükken. hatta büyüklerinin elinde yük eşya falan varsa hemen alır yardım edermiş. işte insanlık bu kardeşim insanlık ölmedi

arkadaslar hepinizi cok ozledim, umarim bu taraflara gelirsiniz de hem tatil hem de gorusme firsatimiz olur... isleri ve organizasyonlari daha ancak yoluna koyabildim ve bu aralar biraz rahatladim... o yuzden de uzun zamandir siteye giremedim...

umarim yakin zamanda gorusuruz...

arkadaslar hepinizi cok ozledim, umarim bu taraflara gelirsiniz de hem tatil hem de gorusme firsatimiz olur... isleri ve organizasyonlari daha ancak yoluna koyabildim ve bu aralar biraz rahatladim... o yuzden de uzun zamandir siteye giremedim...

umarim yakin zamanda gorusuruz...

valla merak ettık sercan kayboldun baya bir ortadan,bizde özledik olum gelicem ziyaretine işallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar