[İzmir MT- Manisa MT] Çadır Kampına Gidiyoruz 14-15 Temmuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
ÇADIR KURMA İŞİ 1 HAFTA ERTELENMİŞTİR.7-8 Temmuz değil 14- 15 Temmuz da gideceğiz.
Duyrulur...

greecebeachtenttv3.jpg

Evet sevgili dostlar,uzun zamandır düşündüğümüz çadır kurup deniz sefası yapma düşüncemizi hayata geçiriyoruz...
Sıcak havaların bunalttığı şu günlerde,berrak bir denizin tadını çıkartacağız.
Urla Demircili de 1 gece kalmalı çadır kuruyoruz.Berrak suyun tadını çıkartıp çok kalabalık olmayan bir yerde rahat rahat sohbetlerimizi yapıp,eğlencemize bakıyoruz:)
Çadırımızı kuracağımız yerin fiyatları tam olarak belli değil,ancak kimsenin fiyat konusunda sorun yaşamayacağını belirtmek isterim.Şöyle ki,daha önce Wallace Murat arkadaşımız bu yere gitmiş ve 3 kişi 2 motor gidip çadır kurmuşlar,ve sadece 5 ytl çadır kurdukları yere para vermişler toplamda:)Yani biz de en fazla bu kadar bir ücret ödeyeceğiz bu sessiz sakin ve bir o kadar da temiz denizi olan çadır kampına.

14 Temmuz Cumartesi 17:00 da buluşuyoruz...

Tarih : 14 - 15 Temmuz Cumartesi - Pazar
Buluşma Yeri : Balçova Kipa
Buluşma Saati : 17:00
Tekerlek Dönüş : 17:30
Gidilecek yer : Urla - Demircili
Ortalama Yapılacak Km : Gidiş ortalama 80 km,dönüş ve ekstra km ler ile ortalama yapılacak km = 170-200 km (İzmir Çıkış Baz Alınarak Hesaplanmış ortalama rakamdır(Bunu Urla yı bilmeyen varsa diye yazıyorum,dalga geçen olmasın karışmam:p))

Gerekli Malzemeler:
-Çadır
-Mat
-Uyku Tulumu (isteğe bağlı :))
-Deniz malzemeleri :)

Demircili den bir kaç fotoğraf görmek isteyenler aşağıdaki linke göz atabilirler,link;
http://www.yorukaileevi.com/demircili.htm

Gerekli bilgilerin teminine devam ediyoruz,aldığımız bilgiler eşliğinde topicte de bilgiler güncellenecektir.

İleriki haftalarda yapılacak organizasyonlar için araştırmalar ve görüşmeler devam ediyor,burada bunu konuşup konunun dağılmaması için zamanı geldiğinde herkes e haber verilecektir,bizi izlemeye devam edin:)

Görüşmek üzere...

Katılım Listesi

forrap
wallace
I-BEN
lodos
ıronlıne
speedygirl_şule
gureli + 2
MECİT
Umutus
Acress
rots
ceyz
hedowich + 1
duyulmaz
racing iski
chatkut
PIERzig
cliffhanger
karmacoma (Gelirsin sen gelirsiiin:))
extreme1925

Evet arkdaşlar,katılacak,katılma ihtimali olan ama kesinleşmemiş kişileri yazdım.Ekleme yapmamı isterseniz söyleyin yeter:) Mesaj yazanların(gelicem ya da gelebilirim tarzında) isimlerini yazdım.Başka eklenecek varsa söyleyin,unuttuğum varsa da affedin:)

o haftasonu arkadaşlarım davet etti muğla akyakaya çadır kampa hatta:pr: umarım birşeyler ayarlayabilrim gelmek isterim yarı urlalı sayılırım hem:salut:

Moderatör (forrap)
Hep bir şey buluyorsun kanımca:silent:Demiştik ya sana 2 hafta sonra yapalım şu işi diye,Ahmet de dönmüş olacak hem o zaman süper olur dedin hatta:silent:
Ben anlamam...Ne yap et,arkadaşını kandır gerekirse,ama gel:pArkadaşını ekersen 1 kişinin hışmına uğrarsın,ya bizi ekersen ? :)Anladın sen onu...

sen ahalimizi neden dolduruosun kardeşim:mrgreen::mrgreen: fırına odun vermek denir buna:phafta anlayışımız farklı tuncercim:p kaçarmı bu gezi yaa kaçmazz :cat:

Moderatör (forrap)
:)Tamamdır...Hedo sensiz olmazdı zaten :)
Bayılıyorum şu ikna kabiliyetime:p

Sanırım gelemiyeceğim:cyclopsan ama çadırında bi kişilik yeri olan varsa hani gelebilirim belki anladınız abi siz onu

Moderatör (forrap)
umutus,sen gel...Gel sen gerisini ayarlarız:wiinkk:Hatta gelebiliyorsa Acress de gelsin,ayarlarız ne gerekiyorsa:)

umutus,sen gel...Gel sen gerisini ayarlarız:wiinkk:Hatta gelebiliyorsa Acress de gelsin,ayarlarız ne gerekiyorsa:)

Abi Acress deme yaram büyük valla :salut::salut::salut:

Göksu İzmir' de ve sanırım babası izin vermeyebilir büyük bi ihtimal ::11122::

Bu yüzden ben tek gelebilirim:rendeer:

Moderatör (forrap)
Tamamdır Umut,tek gel farketmez.Nasıl olsa eylemlerimiz sürecek,bir daha ki sefere gelir Göksu da,takma kafana...

Güzel sessiz sakin bir yer arkadaşlar.Herzaman gidilen ve görülen yerlerin dışında farklı bir yer keşfetmek için ideal....Görüşmek üzere...(Murat ahtapot mangaldamı olsun yoksa ızgara mı:))

Moderatör (forrap)
Evet rots,farklı bir yermiş,ben henüz görmedim.Wallace da aynı şeyi söyledi,çok merak ediyorum gerçekten.Siz sürmüşsünüz oranın sefasını:)Bizde bir görelim şurayı...

Bu arada,ahtapot olayı bize yok mu,sırf wallace'a sormuşsun?Bize yok mu yoksa ? Ne bu guruplaşmaya mı gidiyorsunuz:)Cık cık cık... (Tshirt ün hala bende rots,kısa bir hatırlatma:cherry:)

Ne Tulum Var Ne Çadir Ama Motor AŞki Var Abİcİm..yaz Tuncer BENİ..,,ben Zaten Uyumam O Gece..Çekerİmde Çekerİm...................

vay vay cadır muhabettı olurda bız gelmezmıyız ınsallah bı terslık cıkmazda gelırız sen bızıde yaz askımla kardesım tuncer susumun nobetı olmazsa ordayız.

mecıtcım ben arabayla gelıyorum malum motoru sattım:pr: yatacak yerın var anlıyacagın:rendeer:. bedede hersey var bı cadır yoktu ama edınıcez bu cadır muhabetlrı bıtmez havalar super yaz uzun bol bol gezerız maksat gonuller bır olsun... anladınız sız onu:)
saygılarımla F.T.T.:bounce:

evet çadır çadır dedik. ama ben o gün dediğim gibi adadayım. malesef aranızda olamayacağım. üzgünüm arkadaşlar...

ben uzunca bi süre istanbulda olacağım için gelemeyeceğim arkadaşlar. size iyi eğlenceler

Ferhatim Allah Razi Olsun Baba..dÜŞÜnmen Yeter.uyumucaz Ya Olmadi..ama Bİr Çadir Ayarladim Gİbİ..olmazsa Sİz Benİm Mİsafİrİm Olursunuz Çadirimda....

MECİT;724530' Alıntı:
Ferhatim Allah Razi Olsun Baba..dÜŞÜnmen Yeter.uyumucaz Ya Olmadi..ama Bİr Çadir Ayarladim Gİbİ..olmazsa Sİz Benİm Mİsafİrİm Olursunuz Çadirimda....

eyvalalah kardesım sen sağol ben cadırı bu gun aldımda sulenın nobetı varmıs ekebılırse ordayız demektır.
bu arada rakı balık muhabettını yenı gordum arkandayım destekcınım ayarlayın katılalım kardesım. ORGANIZASYON yapmak kolay degıl yapanları baltalamasak tatlı tatlı gezsek eylensek ne guzel olur demı...
neyse anladın sen onu bıladerim kampta gorusuruz...
saygılarımla F.T.T.:bounce:

Güzel bir organizasyon olacağına benziyo ama cumartesi çalışıyorum inş gelebilirim gelmeye çalıacağım şimdiden gidecek herkese iyi eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar