valla fransızcası çok iyi olan bir hatundan vaktiyle dil dersi almıştım. ne dil vardı be hatunda. fransızcayı unuttum ama... neyse şimdi gelelim serkan sana. bensiz oralara gidebilcen mi sen? ya gözünüzü seveyim dostlar bende gelmek istiyorum. bu gezi benim ada sefamdan sonra olsun. lütfennn.
Eski kurtlardan, yeni TATLISU motorcularımızdan İski yi "ada sefası" cümlesinden dolayı protestoya davet ediyorum arkadaşlarvalla fransızcası çok iyi olan bir hatundan vaktiyle dil dersi almıştım. ne dil vardı be hatunda. fransızcayı unuttum ama... neyse şimdi gelelim serkan sana. bensiz oralara gidebilcen mi sen? ya gözünüzü seveyim dostlar bende gelmek istiyorum. bu gezi benim ada sefamdan sonra olsun. lütfennn.
Eski kurtlardan, yeni TATLISU motorcularımızdan İski yi "ada sefası" cümlesinden dolayı protestoya davet ediyorum arkadaşlar![]()
şşşşşşş ne dersi bu abicim. Fransızca vs vs. neyse detayları alırım bir ara bir masa kurarız o zaman tek tek sorarım bunları mösyö. Abicim sen ada sefana bir gün ara ver çık gel yanımıza tabi yersen:mrgreen:
hele birde lodos var içlerinde. zaten bir konuşsam lodos hakkında. yok ya boşver anlatmayacağım.
ewet ruh ve beden sağlığınız için kesin arkadaşlar :bounce:![]()
ya gidip bir yerlerde çadır kursak, in cin top atsa. ateş yaksak ve ruh çağırsak. levrek veya çıpura ruhu geldiysen oltaya vuuuurrrr. nasıl olur:cat:
ya gidip bir yerlerde çadır kursak, in cin top atsa. ateş yaksak ve ruh çağırsak. levrek veya çıpura ruhu geldiysen oltaya vuuuurrrr. nasıl olur:cat:
Msn e bir gir derim.ya gidip bir yerlerde çadır kursak, in cin top atsa. ateş yaksak ve ruh çağırsak. levrek veya çıpura ruhu geldiysen oltaya vuuuurrrr. nasıl olur:cat:
Bu hafta sonu bir aksilik olmazsa bir yere gitme ihtimalim var.Gidersem ve beklediğim gibi geçerse görüşmelerim,bir kaç hafta sonra güzel bir organizasyon daha yapacağız.
Şu çadır işi var ama önce
Orayı görüp bilen wallace var,bi konuşalım bakalım![]()