EMOK / Kırka 'ya Gelecek MT üyeleri!

Arkadaşlar diğer topikler işe yaramıyor.
Ankara, Eskişehir, İzmir, İstanbul, Bursa ve diğer illerimiz...
EMOK festivali için ne düşünüyor. Kimler gelecek? Kimler günübirlik gelecek veya yatıya kalacak?

Festivale kesin gelecekler buraya belirtsin. Bir liste yapalım. Orada birbirimizi bulalım. Tanışalım!

Ayrıca ; Trafik şube müdürünün de tavsiyesi üzerine ; Eskişehir üzerinden festival alanına gidecek MT gruplarına şehir içinde eskortluk edecez! :cat:

MUĞLA ;

Vatanoğlu-suzuki intruder vl 800
Mes-suzuki v strom dl 650
Bluewind-suzuki v strom dl 650
Nmurataydın-Regal Raptor 250 (belli değil)

ESKİŞEHİR ;

Grup1
viper_1 (Volkan)
viper_2 (Gökhan)
_Si_BeMol_ (Eren) - (Günübirlik)
BeyFa (Faruk)
umut_utu (Umut)
muratd (Murat)
halidbin (Cüneyt)
forester (Engin)
emr550m (Emrah)
phenemenon (Salih) - (Günübirlik)
onlyyou26 (Kürşat)

Grup2
readymehmet (Mehmet)
zonex2 (Emre)
oldcityboy (İsmail)

BİLECİK :p

h.deniz (Hamit)

KÜTAHYA ;

mustafaeser
okyanus
madiso
alplion
doomsday özgür
bonapart

Son düzenleme:
Biz Ankara olarak epey kalabalık bi ekip geliyoruz, saymaya başlarsak bitmez. :mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ankara mt başlığı işe yarıyor , ankara olarak ordan devam edelim , burdan da yazarsak karışır ortaklık

Arkadaşlar diğer topikler işe yaramıyor.
Ankara, Eskişehir, İzmir, İstanbul, Bursa ve diğer illerimiz...
EMOK festivali için ne düşünüyor. Kimler gelecek? Kimler günübirlik gelecek veya yatıya kalacak?

ankara olarak elimizden geleni yapıyoruz... diğer illeri bilmiyorum?

Festivale kesin gelecekler buraya belirtsin. Bir liste yapalım. Orada birbirimizi bulalım. Tanışalım!:

katılmamak imkansız... ankaradan gelecekler olarak ciddi bir katılım var. Her ilin kendisi birşekilde organize olmalı... dimi?

Ayrıca ; Trafik şube müdürünün de tavsiyesi üzerine ; Eskişehir üzerinden festival alanına gidecek MT gruplarına şehir içinde eskortluk edecez! :cat:

destek verilmesi mutluluk verici... çok teşekkürler...

Biz Ankara olarak epey kalabalık bi ekip geliyoruz, saymaya başlarsak bitmez. :mrgreen:
kesinlikle...

ankara mt başlığı işe yarıyor , ankara olarak ordan devam edelim , burdan da yazarsak karışır ortaklık

doğru söz...

www.emok.org
bu linkten keestivalle ilgili tüm bilgileri alabilirsiniz.
ama arkadaşlar aman dikkat...herkesin bildiği gibi ülkemiz en sıcak günlerini yaşıyor.aşırı sıcak yüzünden istenmeyen olaylar olmaz işallah

çok doğru... şuan dışarısı 35 derece... ankara sıcak...

mümkünse yolla sabah 05:30 yada akşam 18 gibi çıkın... tabii süre de çok önemli... mümkünse karanlıkta yol gitmeyin... viraj kabiliyeti kesinlikle bitiyor... çıkış görünmüyor, ne kadar hızla ne şekilde çizgide yatılması gerektiği anlaşılmıyor...

mes

Biz Muğla mt olarak 3 motosiklet geliyoruz.Kısmetse perşembe sabahı start alıyoruz.
Vatanoğlu-suzuki intruder vl 800
Mes-suzuki v strom dl 650
Bluewind-suzuki v strom dl 650
Nmurataydın-Regal Raptor 250 (belli değil)

İlginize teşekkürler.

bu kırka neresi...link varmı...link göremiyom...

Abi KIRKA , Eskişehir'de... :cherry:

ümmet perkitan;719327' Alıntı:
kardeşime bak ya
tüh kesin gelirsin sanmıştım:pr::silent::king::flower::flower:

Abi sen geliyosun di mi! :cat:

Gelemiyorum :pale: :pale:

:cyclopsan:pale: Yaa neden??

aa Volkan Bilecik yazmamışsın oraya alındım valla:mrgreen:

Yazdım yazdım :p:p

Yahu bende gelemiyorum.Eve kombi döşemeye gelecekler:pr:Sadece pazar günü müsait olacam ama oraya gelirsem sizlerden kalanları toplayan çöpçüler gibi gezinirim orada sadece:salut:

Volkan ; Madem açtın bu topiği, tarih/yer gibi şeylerde ekle bence... Benden küçük bir resim..

122jz8.gif

volkan bizide yaz:
mustafaeser
okyanus
madiso
alplion
doomsday özgür
bonapart

Büyük Buluşmaya çok az kaldı...

Enduro Motosiklet Kulübü EMOK, 28 Haziran – 1 Temmuz 2007 tarihleri arasında Eskişehir-Kırka‘da ülkemizin en prestijli organizasyonu olan EMOK Türkiye Motosiklet Festivali’ni gerçekleştiriyor.

EMOK'un kurulduğu yıldan bugüne düzenli olarak yürüttüğü faaliyetlerden biri olan "EMOK Türkiye Motosiklet Festivali" ülkemizin dört bir yanından ve yurtdışından gelen motosiklet severleri doğa ile içiçe bir atmosferde buluşturup kaynaştırmak amacıyla tarih, kültür ve doğal zenginlikleriyle bir hazine olan Anadolu'nun az bilinen ve az gidilen yörelerinde gerçekleştiriliyor.

Motosiklet kullanıcıları arasında doğaya ve çevreye saygıyı, ülkemizi ve insanımızı yeniden ve gerçekten tanımayı özendiren festival, artan katılımcı sayısıyla büyükşehirlerdeki fuarlara alternatif bir ortam da sunuyor. Doğa ile içiçe olmanın yanı sıra festivale katılan motosiklet firmalarının standlarında her türlü sorularına yanıt bulan motosiklet severler, ayrıca hayallerindeki motor ile deneme sürüşü şansını da yakalıyorlar.

Festivalde ayrıca; kültürel ve tarihi varlıklarımızı tanımaya yönelik "Coğrafya Safari"; motosiklet sürüş becerilerini sergilemeye olanak sağlayan "Yavaş Gitme Yarışması", "Moto-Trophy", "Moto-Slalom"; deneyimli sürücüler tarafından sergilenen "Motosiklet Akrobasi Gösterileri"; motosiklete doğru başlangıç ve doğru motosiklet seçimi konularını ele alan "Eğitim Çadırı" ve konaklanan yörenin şehir merkezine yapılan gezi ile resmi makamları ziyaret sırasında Atatürk’ün huzurunda yapılan saygı duruşu yer alıyor.

Bu sene 6.'sı düzenlenecek olan festivalde Suzuki ile AN 125 CUP düzenlenecek. İkili kalkış sistemi ile start alacak yarışta, ön kayıt yaptıran katılımcılar zamana ve birbirlerine karşı yarışacaklar. TRT-1 ekranı OTO GÜNDEM programında da canlı olarak yayınlanacak bu enfes görsel şölen sonrasında 1. olan yarışmacı, kendisini kürsüde en üst basamağa taşıyan markadan moto airbag kazanacak.

Festivali festival yapan diğer bir etkinlik ise sinema filmlerinin unutulmaz müziklerine imza atan Cahit Berkay & Moğollar ve Drinqa sponsorluğunda efsane grup Kurtalan Ekspres konserleri olacak. Bu dev müzik şöleninde ses ve ışık gösterileri ile katılımcılar keyifli anlar yaşayacaklar.

Kırka Belediye Başkanı Salih Yıldırım’ın da destek verdiği festivalin basın sponsoru Hürriyet Grubu da festival alanı içerisinde yeralarak okuyucuları ile bir araya gelecek.

Festival aktiviteleri hakkında detaylı bilgi için burayı tıklayın.

Festivalin dışında Şile Enduro Yarışları’nı da her yıl düzenli olarak gerçekleştiren EMOK, 2002 yılında Yunanistan’dan yurtdışına yapılan en kalabalık motosikletli seyahat olan ‘Dostların Buluşması’ etkinliğini de başarıyla organize etmişti. Derneğin diğer çalışmaları arasında; ‘Advanced Riding Academy’ güvenli sürüş eğitimleri, Türkiye Alternatif Rotalar Haritası, navigasyon seminerleri ve SineMoto film gösterimleri de bulunuyor.

ADAC standartlarında, sertifikalı sürüş eğitimi veren, ülkemizdeki mevcut trafik sorununu çözecek projelere de imza atan EMOK, sivil toplum örgütü olmanın verdiği sorumlulukla ağaçlandırma çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Kısa bir süre önce geçirmiş olduğu kaza ile yaşama veda eden Ahmet Feyzioğlu nam-ı diğer Zagor’u unutmayan EMOK'lu dostları onun değer yargıları etrafında birleşerek tek bir el tek bir vücut olarak 21-22 Nisan 2007 tarihleri arasında Çankırı-Çerkeş'e bağlı Bedil Köyü'nde düzenlenen Ağaç Bayramı çerçevesinde bir kampanya düzenledi. ZAGOR için 5.000 ağaç-500 çocuk diyerek yola çıkan dostları her bir öğrenci için sırt çantası, ayakkabı, kırtasiye, defter, diş macunu ve diş fırçası ile oyuncak içeren paketler hazırlandı. Ayrıca yine EMOK üyeleri tarafından temin edilen 13 bilgisayarla Atatürk İlköğretim Okulu’nda Bilgisayar Sınıfı oluşturuldu ve bu sınıfa “Ahmet Feyzioğlu Bilgisayar Sınıfı” adı verildi.

EMOK’un en anlamlı etkinliklerinden biri de ilki 2005 yılında gerçekleştirilen ve 2006 yılında "1000 Motosiklet ile Anıtkabir’deyiz" çağrısına cevap veren 1180 motosikletseverin bu yılda artan bir katılımla aynı duyarlılığı gösterdiği "Ata’ya Saygı Korteji"

Yapmış olduğu her etkinlikte sivil toplum örgütü olmanın gerekliliklerine inanan EMOK, başarılı organizasyonlara imza atarken önümüzde ki günlerde de bu çizgisinden ödün vermeden

bilgiler burada...detaylandırayım dedim...

http://www.emok.org/2007/festival/index.htm

burak abi benim sevmediğim türde rockn coke tarzı bol keneli ağaçlı bi yer...beni sarmaz be abi...

işte ruh budur... yarın ezanla yoldayım... gelen tüm motorculara hayırlı yolculuklar diliyorum... yolunuz, yolumuz açık olsun....

yaa olamaz ya offf tarıh tutmuyor ben 2 temmuzda işten cıkıcam :pr:ıngaaaaaaaaa ağlıcam sımdı sınırımden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar