abi sana turu 5 mılyon yaptırcam valla motorları olmaz böless yakışmaz sana hem boşver binme
fazer,cbf 600,bandit alalım abi sana
![]()
valla 20 dk sonra kollarım ağrıyordu ama allah kaza bela vermesin makina çok güzel ses 10 numara çok da seri ve iyi kaçıyor ben şahsen 4. vitese atamadım zaten atacak yol bulamadım kendime
BABYFACEerhan kardeşim motorun güzel görünüyo ALLAH kaza bela vermez inşallah.eski bir ninja binicisi olarak diyorumki kendine hakim ol sakın gaza gelme bu motor r6 benzemiyo.kendine iyi bak dostum:cat:
kardeşim ateşle fazla oynama yanarsın bak demedi deme:queen:sen bize daha lazımsın kendine iyi bak:cat:
gürkayım sağolasın ama biliyorsun benim gözler hafif çekik. yani bu ne demek ben doğuştan NİNJA yım ve NİNJa binicisiyim. :queen::queen:
arkadaşlar bir türlü alışamadığım cbr 125 i mi bu gün sattım. öneri ve fikirlerinize açığım. yardımlarınızı esirgemeyin.
arkadaşlar bir türlü alışamadığım cbr 125 i mi bu gün sattım. öneri ve fikirlerinize açığım. yardımlarınızı esirgemeyin.
1ncisi hayırlısı olsun kardeşim,
2ncisi Suziki DL 650 V Strooooooooooooooooom!!!
Sevgili Şener,
Öyle bir tavsiye yapmışsın ki, duyan da İskender'e tavsiyede mi bulunuyorsun?
Yoksa kendin için Allah'a dua mı ediyorsun anlamakta zorluk çekecek...:queen:
ya tuncer inan enduro olarak f650 gs diyorum. sanırım öyle de olacak. hedowich im çok sağol. ss alma diyosun yani. artık yardımlarınızla düzgün bir makina alacağız. hayırlısı.
İski'ciğim mesajlarını deşifre ettik ve anladık.
Lakin ne banka adı vermişsin, ne de hesap numarası.
Nasıl olacak bu iş:silent:r:
r:
r:
:queen::queen::queen::queen::queen: