[İzmir - MT]

abi sana turu 5 mılyon yaptırcam valla motorları olmaz böle:p:p:p ss yakışmaz sana hem boşver binme:) fazer,cbf 600,bandit alalım abi sana:)

abi sana turu 5 mılyon yaptırcam valla motorları olmaz böle:p:p:p ss yakışmaz sana hem boşver binme:) fazer,cbf 600,bandit alalım abi sana:)

valla 20 dk sonra kollarım ağrıyordu ama allah kaza bela vermesin makina çok güzel ses 10 numara çok da seri ve iyi kaçıyor ben şahsen 4. vitese atamadım zaten atacak yol bulamadım kendime

BABYFACEerhan kardeşim motorun güzel görünüyo ALLAH kaza bela vermez inşallah.eski bir ninja binicisi olarak diyorumki kendine hakim ol sakın gaza gelme bu motor r6 benzemiyo.kendine iyi bak dostum:cat:

valla 20 dk sonra kollarım ağrıyordu ama allah kaza bela vermesin makina çok güzel ses 10 numara çok da seri ve iyi kaçıyor ben şahsen 4. vitese atamadım zaten atacak yol bulamadım kendime

kardeşim ateşle fazla oynama yanarsın bak demedi deme:queen:sen bize daha lazımsın kendine iyi bak:cat:

Son düzenleme:
BABYFACEerhan kardeşim motorun güzel görünüyo ALLAH kaza bela vermez inşallah.eski bir ninja binicisi olarak diyorumki kendine hakim ol sakın gaza gelme bu motor r6 benzemiyo.kendine iyi bak dostum:cat:

kardeşim ateşle fazla oynama yanarsın bak demedi deme:queen:sen bize daha lazımsın kendine iyi bak:cat:

gürkayım sağolasın ama biliyorsun benim gözler hafif çekik. yani bu ne demek ben doğuştan NİNJA yım ve NİNJa binicisiyim. :queen::queen:

gürkayım sağolasın ama biliyorsun benim gözler hafif çekik. yani bu ne demek ben doğuştan NİNJA yım ve NİNJa binicisiyim. :queen::queen:

:queen::queen::queen:sana diyecek lafım yok beni güldürdün allah'ta seni güldürsün sanada böyle bir motor nasip etsin:queen:

arkadaşlar bir türlü alışamadığım cbr 125 i mi bu gün sattım. öneri ve fikirlerinize açığım. yardımlarınızı esirgemeyin.

arkadaşlar bir türlü alışamadığım cbr 125 i mi bu gün sattım. öneri ve fikirlerinize açığım. yardımlarınızı esirgemeyin.

iskender abim tekrar hayırlı olsun:) kaclık dusunuosun artık?tekrar buyutceksen eğer,bence fazer,bandıt,suzuki gsr600 yada cbf 600 al :rendeer:abi ss ı bırak yav:)

Moderatör (forrap)
Enduroooo:) Hedonun saydıklarına + olarak yamaha xt 660 (r ya da x) (2.el de 8-9 bin ytl ye 2005-2006 bulunuyor) da düşünebilirsin.Yada temiz bir f650 gs :)

ya tuncer inan enduro olarak f650 gs diyorum. sanırım öyle de olacak. hedowich im çok sağol. ss alma diyosun yani. artık yardımlarınızla düzgün bir makina alacağız. hayırlısı.

olm iski heryere bulaşık olmuşun tüm topiklerde karşıma çıkıyosun (arkadaşlar ciddiye almayın onu siz bi bakarsınız 52 super moped almış aramızda çayırtıyo görürsünüz bak demedi demeyin :queen: )

1ncisi hayırlısı olsun kardeşim,

2ncisi Suziki DL 650 V Strooooooooooooooooom!!!

Sevgili Şener,
Öyle bir tavsiye yapmışsın ki, duyan da İskender'e tavsiyede mi bulunuyorsun?
Yoksa kendin için Allah'a dua mı ediyorsun anlamakta zorluk çekecek...:queen:

Moderatör (forrap)
racing iski,f650 gs yi beğenenler de olur beğenmeyenlerde(silindir bakımına özellikle beğenmeyenler olur ancak bu yakıta da ekonomiklik olarak yansıyor).Ama ben olsam alırdım,gerçekten güzel bir makina.Herşeyden önce bir bmw,düşünün 2000 model bir motorunda bile adamlar konfora önem vermişler standart olarak koymuşlar olabildiğince(elcik ısıtma vs.).

rots,dl 650 çok güzel makina ama fiyat açısından da bir o kadar güzel:)2000-2001 bir f650 gs önerdim o yüzden ben:)

valla tuncer beni düşündüren motorun tek silindir olması. titreşim olursa diye korkularım var. ama yaptığım araştırmalarda çok az yaktığını ve seninde dediğin gibi inanılmaz konforlu olduğunu öğrendim. henüz acelem yok. şenerciğim fikrini değerlendireceğim. iyi dileklerin için teşekkürler.

Moderatör (forrap)
Rots dostumunda fikirlerini değerlendireceğim diyo:pAbi iyide 2005-2006 v-storm alma şansın varsa değerlendir tabi,ben limitleri daha aşağıda tutarak verdim model:)Fazer,dl 650 v.s. çok model var abi 11-12 bin ytl verebileceksen.Bence iyi düşün...

Sevgili Şener,
Öyle bir tavsiye yapmışsın ki, duyan da İskender'e tavsiyede mi bulunuyorsun?
Yoksa kendin için Allah'a dua mı ediyorsun anlamakta zorluk çekecek...:queen:

Ortaya karışık abi hem iskinin işi görülsün hem benim :)

V storm iyidir iyi yakışır kardeşime hemde ama Fazer ı da bi düşün derim.

ya tuncer inan enduro olarak f650 gs diyorum. sanırım öyle de olacak. hedowich im çok sağol. ss alma diyosun yani. artık yardımlarınızla düzgün bir makina alacağız. hayırlısı.

İski'ciğim mesajlarını deşifre ettik ve anladık.
Lakin ne banka adı vermişsin, ne de hesap numarası.
Nasıl olacak bu iş:silent::pr::pr::pr:
:queen::queen::queen::queen::queen:

Resim001.jpg

güzel bir yer bulduk olta atmak için

Resim002.jpg

takımları hazırladık

Resim003.jpg

yemleri de hazırladık

Resim004.jpg

hooop salla suya. şükür oltalar bu sene tuzlu su gördü:queen:

Resim005.jpg

sokemonda boş durmadı tabiki

Resim006.jpg

ve günün anısına bir balıklı resim

Resim007.jpg

e fena değil 300-400 gr gelir bi tavalık

gerisi nerdemi evde

Son düzenleme:
İski'ciğim mesajlarını deşifre ettik ve anladık.
Lakin ne banka adı vermişsin, ne de hesap numarası.
Nasıl olacak bu iş:silent::pr::pr::pr:
:queen::queen::queen::queen::queen:

marko abi ben manevi destek diyom. ama ilginiz gözlerimi yaşarttı. motoru bulayım en kısa zamanda banka hesap numaramı yazacağım siteye. :p hepinize saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar