[İzmir - MT]

wallace hani hastadın hocam sen nereye gittiniz kesecem fişinizi abi bensiz heeeeee:pr:
bi dahakine bende geliyorum haberin ola :)

wallace hani hastadın hocam sen nereye gittiniz kesecem fişinizi abi bensiz heeeeee:pr:
bi dahakine bende geliyorum haberin ola :)

lodosum hastaydım zaten o yüzden cuma akşamı çıkamadık ama sağolsunlar evdeyken bana bi ilaç verdiler gece mis gibi uyudum ve sabah iyileştim. Sonra da öğleden sonra çıktık yollara. Dedik ya nasip.
Bir dahakine sana da haber veririz baba ne demek:cat:

bende gelmek istiyodum ama gelemedim murat abi bi dahakine bizim mekana gideriz sizin yerler çok kalabalıkmış bizim mekan sessiz , sakin bir yer ;) neyse bir dahakine beraber gidelim ;)

bende gelmek istiyodum ama gelemedim murat abi bi dahakine bizim mekana gideriz sizin yerler çok kalabalıkmış bizim mekan sessiz , sakin bir yer ;) neyse bir dahakine beraber gidelim ;)

tamam burak gidelim ne demek cumartesi 3-4 saatliğine gittiğimiz için aramadım seni kusura bakma. zaten 16 gibi çıktık evden.

Abi bu lanet yerde o sizin kullandığınız boru kurdu denen yemler yok. Marmok'a gelirken bir çuval getiriverseniz olmaz mı? biz burada ekmeğe kefal bekliyoruz. arada bir vuruyor da ama çamurunu temizleyince ortada kefal kalmıyor malum.

Çok özledim sizleri, iyi bakın kendinize...

Abi bu lanet yerde o sizin kullandığınız boru kurdu denen yemler yok. Marmok'a gelirken bir çuval getiriverseniz olmaz mı? biz burada ekmeğe kefal bekliyoruz. arada bir vuruyor da ama çamurunu temizleyince ortada kefal kalmıyor malum.

Çok özledim sizleri, iyi bakın kendinize...

kardeşim istersen adres ver alıp 4-5 paket kargoya vereyim ertesi gün elinde.

Moderatör (forrap)
mehmetcalli35,tekrar hoşgeldin dostum:rendeer:
Tabi ki kabul ederiz ne demek:cat:

racing iski arkadasım eger "böbrek taşım var ondan kurtulayım" diyorsan f 650 gs almalısın!!! abi o ne titreşim öle aman ha sakın sakın...125 satmışsın al bi hyo gt 250 bak keyfine.

racing iski arkadasım eger "böbrek taşım var ondan kurtulayım" diyorsan f 650 gs almalısın!!! abi o ne titreşim öle aman ha sakın sakın...125 satmışsın al bi hyo gt 250 bak keyfine.[/QUOT

kardeşim ciddi misin sen? vibrasyon diyolardı da bu kadar çok olacağını tahmin etmiyordum. ne zormuş yaw karar vermek. bilgilendirdiğin için teşekkürler. sanırım başka altarnetiflere yöneleceğim.

Evet ben ERDAL arkadaşlar katılmamın tam Birinci yaş günü ne mutlu hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum kendinize iyi bakın.
Tarih. 06.06.07

BİRDE SEVGİLİ VE DEĞER VERDİĞİM ARKADAŞLARIM UNUTTUNUZ BİZİ (ONLAR KENDİLERİNİ BİLİRLER)

Son düzenleme:
Evet ben ERDAL arkadaşlar katılmamın tam Birinci yaş günü ne mutlu hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum kendinize iyi bakın.
Tarih. 06.06.07

BİRDE SEVGİLİ VE DEĞER VERDİĞİM ARKADAŞLARIM UNUTTUNUZ BİZİ (ONLAR KENDİLERİNİ BİLİRLER)

unuturmuyuz abi seni aşkolsun. nice senelere:rendeer: gelecem çayını içmeye

erdal abii iz bırakanlar unutulmaz....seviyoruz seniii

biri çay mı dedi....pazar gununu atlatayım yanındayım

evet arkadaşlar ve sevgili forrap gerçi tanışmıyoruz ama sizdende beklerdik yani ilgi ......
diyer arkadaşlarım tşk. ya siz ler varsanız biz herzaman yanınızdayız geçmiştekilerin hiç önemi yok

Moderatör (forrap)
vocies,tanışıyoruz...
Daha önce olanları da hatırlıyorum,şimdileri de.
:wiinkk:

forrap:
tamam kardeşim anladım seni.... olsun ben bir selam vermek istedim sanada
amaç kendimizi bir hatırlatmak ayrıca bak 1 yaşında olmuşum hani abine tebrik
not : birde adım -- ERDAL

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar