wallace hani hastadın hocam sen nereye gittiniz kesecem fişinizi abi bensiz heeeeeer:
bi dahakine bende geliyorum haberin ola![]()
bende gelmek istiyodum ama gelemedim murat abi bi dahakine bizim mekana gideriz sizin yerler çok kalabalıkmış bizim mekan sessiz , sakin bir yerneyse bir dahakine beraber gidelim
![]()
Abi bu lanet yerde o sizin kullandığınız boru kurdu denen yemler yok. Marmok'a gelirken bir çuval getiriverseniz olmaz mı? biz burada ekmeğe kefal bekliyoruz. arada bir vuruyor da ama çamurunu temizleyince ortada kefal kalmıyor malum.
Çok özledim sizleri, iyi bakın kendinize...
:rendeer::rendeer::rendeer: Bende aranızdayım kabul ederseniz :rendeer::rendeer::rendeer:
racing iski arkadasım eger "böbrek taşım var ondan kurtulayım" diyorsan f 650 gs almalısın!!! abi o ne titreşim öle aman ha sakın sakın...125 satmışsın al bi hyo gt 250 bak keyfine.[/QUOT
kardeşim ciddi misin sen? vibrasyon diyolardı da bu kadar çok olacağını tahmin etmiyordum. ne zormuş yaw karar vermek. bilgilendirdiğin için teşekkürler. sanırım başka altarnetiflere yöneleceğim.
Evet ben ERDAL arkadaşlar katılmamın tam Birinci yaş günü ne mutlu hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum kendinize iyi bakın.
Tarih. 06.06.07
BİRDE SEVGİLİ VE DEĞER VERDİĞİM ARKADAŞLARIM UNUTTUNUZ BİZİ (ONLAR KENDİLERİNİ BİLİRLER)