[İzmir - MT]

Motosikleti
'08 GTR 1400
Selamlar @kaanklky tavsiyesiyle motorumu izmi'de uygun fiyatlı bir servise soktum. Rutin bakım için iyi ve yeterliydi. Öncelikle teşekkürler.

Yeni sorum da Adnan Menderes Havalimanı ile ilgili. İstanul Atatürk'te motorumu kapalı alana bırakıp dönüşte ücret vermeden çıkabiliyordum. Burda da aynı durum söz konusu mu? Bazı otoparklarda geçebileceğimiz alanları tamamen kapatıyorlar. Adnan Menderes'te durum nedir?

Selamlar, duruma sevindim hocam.

Adnan Menderes'de durum şöyle; iç hatlar otoparkında motosiklet ücretli ancak dış hatlarda ücretsiz. Dış hatlara gidiyorsun, gişelerin arasındaki kaldırımlardan çıkarak geçiyorsun, ileride görevli kabininde adını, soyadını, plakanı ve telefonunu not alıyorlarl bir şey olursa diye, sonra geçip motosiklet alanına bırakıyorsun. Havalimanına yürüyüp ister kapıların önünden ister içerden iç hatlara yürüyorsun. :)

Arkadaşlar hayırlı geceler. Yaklaşık 6 yıldır fln Motosiklet nete girmiyordum. Son 2 sayfaya göz gezdirdim. Basit arızalardaveya bakımlarda yardımcı olabilecek usta APV41 olabilir. Dükkanında servislerde ki gibi teknolojik aletleri olmasada engin bilgisi ile yardımcı olabileceği son noktaya kadar yardımcı olacaktır. Apv41 profilini inceleyibilir fikir sahibi olabilirsiniz. Isteyen olursa özelden adres ve iletişim bilgilerini verebilirim.

Dipnot: Havaların sıcaklığı dolayısıyla ve sağlık nedenleri ile genelde akşam üstü iş alır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------

Selamlar herkese Seferihisar dan yazıyorum yakın zamanda buluşma organizasyon vs varmıdır

Motosikleti
'08 GTR 1400
Her Cuma buluşmalar hala yapılıyor mu? Alsancak'ta Starbucks olan Gül Sokak bulamadım. :D Tam konum ve saat bilgisi paylaşır mısınız?

Girmeyeli ne bidi bidi olmuş be...
Herkes hoş gelmis.
Düzenli bir organizasyon yapamiyoruz/yapmiyoruz.
Biri hadi şurda bulusalim bu hafta bi yere gezmeye gidelim yada gidiyorum dediginde toplanan bir kitle var.

Onun dişinda her hafta olmasada sık sık Alsancaka yakinlarinda buluşma oluyor.

Abilerim kardeşlerim selamlar , bugün urla tarafında birden çok motosiklet grubu vardı gayet kalabalıkdı maşallah :cherry: . Bu taraflara yolunuz düşerse bende size katılmak isterim , iyi günler olsun tekerinize taş değmesin .

ahe

Akşam

ALSANCAK GÜL SOKAK STARBUCK SAAT 20:30

Gelmek isteyenler özelden yazabilirler

KBC

Selam herkese.
Sosyal medya gruplarından sonra buralar sakinleşmiş ☹️ herkes bir club e grub a dahil olmuş.

Motosikleti
D400
Artık motorum olmadıgı için zaten gelemediğim bulusmalara istesem de gelemeyeceğim :queen:

Motosikleti
'08 GTR 1400
Selam herkese.
Sosyal medya gruplarından sonra buralar sakinleşmiş ☹️ herkes bir club e grub a dahil olmuş.

Biraz öyle galiba hocam, birkaç arkadaş geçen yaz 1-2 buluştuk, kışın onlar da çekildi. :) ahe'nin de yazdığı gibi her perşembe mi her cuma mı 20:30'da buluşduğu söylenen bir grup daha var ama ben Alsancak'ta 3-4 Starbuck biliyorum, hiçbiri Gül Sokak diye bir adreste değil, nerede buluştuklarını çözsem gideceğim. :cherry:

Arkadaşlar merhaba. İzmir Bornova da yaşıyorum. Crf 250 L sahibiyim. İzinli olduğum günler fırsat buldukça yakın çevredeki yerlere gezi düzenliyorum. ( Spil , Sığacık , Karagöl ) İzmir'e yeni atandığım için tanıdık kimse yok. Kurmuş olduğunuz bir grup varsa dahil olmak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar