[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Oktay Karate hoşgeldin :cat:

2 hafta sonra pazar günü gezimiz olacak herkesi simdiden ön bilgilendirmis olalım..

İzmir İl Temsilcisi
merhaba

yarın izmirde zincir bulabileceğim yer var mı ? bir de taktıracak yer :)

Kahramanlarda hem zincir bulabilirsin hemde taktıracak yer. :cat:

Fiyatlar şişik gelirse Motoruna uygun DİD marka zinciri internetten bularak sipariş geçebilirsin.

Eger ucuz birşeyler istiyorsan Kahramanlarda levent motordan alabilirsin. Tabiki ömrü kaliteli zincire göre kısa olacaktır.

motosiklet için garaj işini bir şekilde çözdüm .
eşrefpaşa da otoparkı var izelmanın abone oldum .

diğer otoparklarda yer yok.
orasıda konaktan bakınca dağ gibi duruyor. neyse artık.

IMG_7102.JPG

IMG_7127.JPG

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

Ufak bir Cuma kaçamağı :)

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/145754-crf250-ile-3-saatte-3-koy-koy-4k-videolu.html#post3603686

İZMİR MT selamlar. İzmirde eğitim alabileceğim veya sizin alıpta memnun kaldığınız eğitmenler var mıdır? Birde Sedat karayılan nasıldır?

İzmir İl Temsilcisi
İZMİR MT selamlar. İzmirde eğitim alabileceğim veya sizin alıpta memnun kaldığınız eğitmenler var mıdır? Birde Sedat karayılan nasıldır?

Omm akademi

Art moto akademi

Serhat klavuz

Pist egitimi icin serkan isbilir.

Sedat abide iyidir blacksnake. Oglu dogan yakin arkadasimdir Sedat abide yillarin motorcusu.

Alsancak oto (suzuki ktm bayisi) 16-17 mayıs da KTM etkinliği düzenliyor arkadaşlar. Ayrıca stunt gösterisi varmış, test sürüşü yapılabilecek. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

İzmir İl Temsilcisi
Alsancak oto (suzuki ktm bayisi) 16-17 mayıs da KTM etkinliği düzenliyor arkadaşlar. Ayrıca stunt gösterisi varmış, test sürüşü yapılabilecek. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Bilgilendirme icin tesekkur metin abi.

Gidicek arkadaslar varsa buraya yazabilirler alsancak otoya birlikte gidilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar