[İzmir - MT]

Geçen pazar arkadaşım Kaynaklarda kaza geçirdi. YBR'nn önü pert, direksiyon debriyaj kolu far gösterge yan kapaklar sanırım depoda ufak hasar ce amartisörlerde sıkıntı var.
30-40 la giderken yolun tümsek ve virajlı olmasından dolayı motoru hoplatmış, karşıdan da araba gelince panikle frene abandığı için motor kayıp arabaya çarpmış. Çok şükür arkadaşımda yaralanma yok. Fakat motorda baya masraf var. Yamaha'nın servisi 2000-2500 tl gibi uçuk bir masraf çıkartmışlar.
Benim ona tavsiyem Kahramanlardaki Levent motordan parça alıp bir tamirciye toplatması yönünde oldu.
Sizden ricam başka bir yol izleye bilir mi? Tavsiye edebileceğiniz düzgün bir usta var mı?

http://i60.tinypic.com/25hoe37.jpg

http://i62.tinypic.com/1zohzzp.jpg

http://i57.tinypic.com/t97ijb.jpg

Toplama konusunda bir bilgim yok ancak arkadaşlar yardımcı olacaklardır bilgileri dahilinde.
Arkadaşınızda önemli bir şey olmaması sevindirici. Çok geçmiş olsun

Yamaha bayisi hangisi bu fiyatı çıkaran turandakimi izmoto ?

Oradan egzantırık zinciri fiyatı alıyorum 450 tl başka yamaha bayiden alıyorum 350 tl adam bizde böyle diyor onlara kalırsa 5 bin lirada çıkartırlar.

Motorda fazla birşey yok gibi gözüküyor zaten Km saati yan grenaj ön çamurluk kafa grenajı ve far. Amortisörlerde umarım birşey yoktur.

Motorunu kendınızde toplarsınız elektornık birşey yok zaten ybr bu temeli şase 2 jant blog şanzımandan oluşuyor.

Levent motordan ayarlarsanız parçaları çok çok ucuz olur ama şu var orjinal olmaz çin malı biliyosun.

Birde manisadaki yamaha bayisinden fiyat al derim telefonunu google aratarak bulabilirsin. Eger orasıda yüksek fiyat çekerse parçaları www.motoliz.com'dan adres yanlışşsa yine google yazarak bulabilirsin bu siteden alabilirsin tüm parçalar olması gerek daha uygun ve orjinal yamaha.

Başka bir durumda var geçen aylarda murat arkadaşım z750 higd side oldu 2 bin lira ödedi koskoca z750ye .. Özel serviste.

Birde alsancakta kendi güvendıgımız usta var ibrahım usta arkadaşın z750yi o toplamıştı numarasını veriyim arayıp durumu anlatırsınız diger bi ihtimal.

0532 603 10 69 . yeri alsancak opeti geçince motorcular sokagı var tuvturk istasyonun dibinde hemen sokaga girer girmez ilk sag soldaki dükkan.

Yerınızde olsam motoru kendim toplarım. yarı levent motor yarı motolizden.

Bilgiler için çok teşekkür ederim. Bir şekilde ayarlamaya çalışacaz artık.

Toplama konusunda bir bilgim yok ancak arkadaşlar yardımcı olacaklardır bilgileri dahilinde.
Arkadaşınızda önemli bir şey olmaması sevindirici. Çok geçmiş olsun
Teşekkürler. Evet Allah'tan onda bi sıkıntı yok.

İzmoto da malum şahıs gitmiş, ittirme kaktırma işlerinin bittiğini düşünüyorum Cem :) Hangi parçaların değişmesi gerektiğini söylemişlerse fazladan fiyat söyleme gibi bir durum yok. Şase numarası ile ortak sistemden bakıyorlar. Yani istanbuldan da alsanız başka yerden de parça fiyatı aynı, hatta ekstra kargo parası ödersiniz. Değişecek parça listesine bakmak lazım. İşçilik ücreti değişebilir tabi, onu da ayrıca sormak lazım. Motor toplanırken belki bazı parçalar yan sanayi düşünülebilir. Ön cam vs gibi

İzmir İl Temsilcisi
Bende öyle düşünüyordum servisten servise parça fiyatımı degişir ne saçma iş diye.

İlk izmoto ya sordum 450 dedi motolizden daha uyguna aldım 365 olması lazım. Şimdi geri aradım sen böyle dedikten sonra 355 dedi. Konuştuk yanlış söylemişlerdir ama parça fiyatları degişiyor güncel liste gerekli dedi.

Belkide onlarda eski liste vardı yada güncel liste ona göre fiyat vermişler.

Otomatık gergi alacagım zaman motolizi aramasam almıştık 450ye :) Belkide malum kişiden sonra bitmiştir ittirme kaktırma işleri onuda sordum evet çıkmış.:cherry:

Merhabalar İzmir MT motosiklet platformunu paylaştığım sevgili arkadaşlarım ve dostlarım.. Uzun zamandan beri İzmir MT olarak hayata geçirmek istediğimiz ve çoğumuzunda eksikliğini yaşadığı bir ilkyardım konusu için değerli vaktinizi alacağım müsadenizle..

Motosiklete binen bizlerin ilkyardım eğitimi almasının ve aldığı bilgileri tazelemesinin önemini kelimelerle açıklamak zor.
Aynı şekilde daha önce bu tarz bir eğitime katılmamış bizler; "neden daha önce ilkyardım eğitimi almadık ki biz" diyeceğizdir..

Söz konusu eğitime katılan arkadaşlarımız, her ortamda arkadaşlarına, çevresine ve yol dostuna ya da bir yabancıya acil durumda müdahale yapabilecek donanıma ve yetkiye de sahip oluyorlar. Bir kazazedeyi gördüğümüzde yardım elimizi artık bilinçli bir şekilde uzatabiliyoruz..

Sizde bu kapsamlı ilkyardım eğitiminden, Dr. anlatımı ile beraber projeksiyon destekli seminerden faydalanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey, gerekli adres ve saatte sizler için ayrılmış yerlerde hazır bulunmaktır..

Bu ilkyardım eğitimi için 10.04.2015 tarihinde, saat 20.00'da İzmir Kemeraltı'nda sürekli buluştuğumuz KARGA cafede olmanız önemle rica olunur. Aklında soru, düşünce, öneri, adresle ilgili sorunu olan arkadaşlarım 05545411771 nolu telefondan ben Sadık Yılmaz ile irtibata geçebilir..

Unutmayın.. Hayat için ilk adım;
ilk yardım..

P599Pb.jpg

hasar sadece granajdaysa yan sanayi yapıştırın gitsin. Geçmiş olsun arkadaşınızada

Moderatör (forrap)
Arkadasiniza geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Servisler maalesef ki çok abartiyor. En iyisi piyasada yaptırmak.

Merhabalar İzmir MT motosiklet platformunu paylaştığım sevgili arkadaşlarım ve dostlarım.. Uzun zamandan beri İzmir MT olarak hayata geçirmek istediğimiz ve çoğumuzunda eksikliğini yaşadığı bir ilkyardım konusu için değerli vaktinizi alacağım müsadenizle..

Motosiklete binen bizlerin ilkyardım eğitimi almasının ve aldığı bilgileri tazelemesinin önemini kelimelerle açıklamak zor.
Aynı şekilde daha önce bu tarz bir eğitime katılmamış bizler; "neden daha önce ilkyardım eğitimi almadık ki biz" diyeceğizdir..

Söz konusu eğitime katılan arkadaşlarımız, her ortamda arkadaşlarına, çevresine ve yol dostuna ya da bir yabancıya acil durumda müdahale yapabilecek donanıma ve yetkiye de sahip oluyorlar. Bir kazazedeyi gördüğümüzde yardım elimizi artık bilinçli bir şekilde uzatabiliyoruz..

Sizde bu kapsamlı ilkyardım eğitiminden, Dr. anlatımı ile beraber projeksiyon destekli seminerden faydalanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey, gerekli adres ve saatte sizler için ayrılmış yerlerde hazır bulunmaktır..

Bu ilkyardım eğitimi için 10.04.2015 tarihinde, saat 20.00'da İzmir Kemeraltı'nda sürekli buluştuğumuz KARGA cafede olmanız önemle rica olunur. Aklında soru, düşünce, öneri, adresle ilgili sorunu olan arkadaşlarım 05545411771 nolu telefondan ben Sadık Yılmaz ile irtibata geçebilir..

Unutmayın.. Hayat için ilk adım;
ilk yardım..

http://i.hizliresim.com/P599Pb.jpg

O zaman cuma görüşmek üzere!:)

Moderatör (forrap)
Güzel bir aksamdi. Katılan ve emeği geçen tüm arkadaslara tesekkurler. En yakın sürede tekrar görüşmek üzere...

Güzel bir akşamdı. Eğitimde güzel şeyler gördük. Yapımda yayında emeği geçen herkese teşekkürler..

Emeği geçen herkese teşekkür eder devamını temenni ederim..

Başka bir İzmir MT toplantısı yada gezisinde görüşmek üzere :)

Sevgili İzmir MT'liler yağmurların son bulduğu bu günlerde yarın havanın güzel olmasını değerlendirelim dedik ve Seferihisar Kaleiçi'ne kahvaltıya oradanda Urla'ya doğru gitmeye karar verdik. CC farkı olmaksızın tüm motor sevdalısı dostlarımızı aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. :)

Hareket ve Buluşma Saati: 10:00 Gaziemir Metro Önü

Güzergah: Gaziemir Metro önünde buluşup Seferihisar'a gideceğiz. Orada kahvaltımızı yaptıktan sonra Urla'ya doğru rotamıza devam edeceğiz.

Facebook üzerinden ulaşamazsanız 0545 544 41 35 numaralı telefondan benimle irtibata geçebilirsiniz.Tüm arkadaşlarımıza kazasız sürüşler dilerim.

Selam arkadaşlar izmir'de Burak21 isimli motosiklet ürünleri satılan mağaza var alış veriş yapmak istiyorum internetten güvenlimidir tanıyan bilen varmı?

Herkeze Merhaba grubunuz ile Facebook üzerinden etkileşim halimdeyim ancak resmi olan site burasıymış buradan da merhaba diyeyim dedim :) Kazasız sürüşler.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Sevgili İzmir MT'liler yağmurların son bulduğu bu günlerde yarın havanın güzel olmasını değerlendirelim dedik ve Seferihisar Kaleiçi'ne kahvaltıya oradanda Urla'ya doğru gitmeye karar verdik. CC farkı olmaksızın tüm motor sevdalısı dostlarımızı aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. :)

Hareket ve Buluşma Saati: 10:00 Gaziemir Metro Önü

Güzergah: Gaziemir Metro önünde buluşup Seferihisar'a gideceğiz. Orada kahvaltımızı yaptıktan sonra Urla'ya doğru rotamıza devam edeceğiz.

Facebook üzerinden ulaşamazsanız 0545 544 41 35 numaralı telefondan benimle irtibata geçebilirsiniz.Tüm arkadaşlarımıza kazasız sürüşler dilerim.

Fotoğraf bekliyoruz :) havalar güzelleşti yollar şenlendi hadi bakalım!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar