[İzmir - MT]

İzmir İl Temsilcisi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2000-model-yamaha-dragstar-650-120331857/detay bu motoru bilen var mı?ya da bir yorumu olan?

Bu motor 1 senedir ilanda belki dahada fazla uzun zamandır görüyorum.

Egsoztu paslı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam onu degiştirmiş emin degilim fakat.

Yinede şuanki egsozları çok kötü durumda eger alıcak olursanız İzmir bayralık / turandaki yamaha servisine götürünüz. Özellikle aslan usta baksın.

Bu şekildeki 2000 model bi V motor . Kesinlikle servise gösterilmesi şart.

Bu motor 1 senedir ilanda belki dahada fazla uzun zamandır görüyorum.

Egsoztu paslı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam onu degiştirmiş emin degilim fakat.

Yinede şuanki egsozları çok kötü durumda eger alıcak olursanız İzmir bayralık / turandaki yamaha servisine götürünüz. Özellikle aslan usta baksın.

Bu şekildeki 2000 model bi V motor . Kesinlikle servise gösterilmesi şart.

teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Walla güzel olur hem tanışmış oluruz çok yoğundum buluşmalara gelemedim zaten içim gidiyor...

arkadaşlar gps tracker aldım, araştırdığım kadarıyla imei ayarlamamız yada pasaporta kaydettirmemiz gerekiyor. İzmirde imei yükleyecek bir babayiğit tanıyormusunuz :) ben bornovada bulamadım :)

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlar teori egitimi olucak daha iyi bir motosiklet sürücüsü olmak istiyorsanız katılmanızı tavsiye ederim.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/127257-izmir-mt-21-subat-art-motoakademi-teori-egitimi-etkinligi-ucretsizdir.html

Gelicekler konu içine adını yazsın.

Ayrıca yazmayı unutmuşum kendisinden özür dilerim mustafa kaptana yardımlarından ötürü çok teşekkürler.
:) Ne özürü kardeşim ayıp ediyon
Ben teşekkür ederim hiç bişey yapmadım ki :)

arkadaşlar bodruma gelicekmisiniz yaza :) en aktif grup izmir valla :D bu haraketlilikle dünya turu yapsanız şaşırmam ...

Son düzenleme:
İzmir İl Temsilcisi
arkadaşlar bodruma gelicekmisiniz yaza :) en aktif grup izmir valla :D bu haraketlilikle dünya turu yapsanız şaşırmam ...

Bodrum benim aklımda var arkadaşlara gezi rotasını sunup oylama birligiyle kabul edilirse geliriz.

Lakin hem yol hemde bodrum çok tatlı bir etkinlik olur :)

Bodrum benim aklımda var arkadaşlara gezi rotasını sunup oylama birligiyle kabul edilirse geliriz.

Lakin hem yol hemde bodrum çok tatlı bir etkinlik olur :)

valla bencede hatta bodrumdan grup toplanırsa :) bodrum-izmir grup sürüşü daha sonrada izmir-bodrum hep beraber daha kalabalık olarak güzel olur.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar