Ya zaten benim en sevdiğim şeylerden biri boş yerlerde ellerimi bırakıp üstümü düzeltmekBaya bir dolandım kesinlikle sağa çekiyordu. Başka bir motorcu olan RCV motora uğradım geri dönerken bornovada. Durumu baştan sona anlattım. Usta bir şey göstercem dedi. Sonra ufak bir şekilde dizini lastiğe bastırdı. Çamurluk la lastik eskisi gibi oldu. Bunu yapmışlar işte dedi. Motoru sürdüm sağa çekme düzeldi. Çamurluğun ekseniyle lastiğinin ekseni bir değil dedi. Gidondaki üçgenlerde sorun varmış. Söküp kontrol etmemiz lazım dedi. Sonuç olarak motor düzeldi gidişi düzeldi ama çamurluk şuan yamuk
İzmoto ya çok sinirlendim ama bir diz haraketi için bana birsürü artislik yapıp ayrıcada yalan söylediler. Hatta çamurluğu düzeltmenin 85 lira olduğunu ama bu sefer onlardan olabileceğini söylediler. Yaptıkları resmen dolandırıcılık. :farao: Eğer yapabilirsem direk yamaha ya şikayet edeceğim.
Problemin çözülmesine sevindim bendeRCV motordan bende çok memnun kaldım bi kaç kere gittiğimde. Gerçekten düzgün insanlar
Arkadaşlar hatay 3 yol civarına taşındım fakat evin ne bir bahçesi nede motoru bağlayabileceğim bir demiri var. Ne önerirsiniz?ale:
Bi arkadaşında durumu böyleydi elektirikli vinç alıp motoru 3ncü kata koyma planları yapıyordu konuyu bulursam paylaşırım :mrgreen:
Alarmlı disk klidi ve master lock güvenlik seviyesi yüksek kilitler.
Ben konuyu açmadıgım için o konuya daha deginmedim.
Konuyu açtıgım zaman hepsini teker teker madde şeklinde açıklayacagım.
Yeni arkadaşlar ve benim tanışmadıgım kişilerde gelebilir fakat belli şartlar altında.
Geziye gelmeden mutlaka yeni arkadaşlarla tanışma zorunlulugu olucak.
Tanımadıgımız insanlarla yol yapmak istemeyenler olabilir haklılarda.
EHLİYET .
KASK.
Hız sırını sıra düzeni ve fermuar düzenine uyma zorunluguda olucak.
Bunları teker teker açıklayıp açtıgım konuda belirticem
İzmir - Balıkesir üzeri bir rota düşünüyoruz ve balıkesir mt'dekilerlede buluşabilriz yardım alabilriz oradaki gezilecek yerler için.
Buraya zaten gezi yapıcam diye yazmamın sebebi İzmir mt'de tanışmadıgım arkadaşların bilgilenmesi.
Bizim gruptaki ve tanıdıgımız kişilerle whatsapta izmir MT grubu var.
Tanıştıktan sonra sizleride eklecegiz.