Dün binmediğim motor kaldımı acaba diye düşünüyorum?....![]()
benim motora binmedin :mrgreen:
Pegasso lar belimi ağrıtıyor be....![]()
yani abi haklısın pegaso ağır dediğim gibi sana takashi cok yakıstı hem az yakar cok kacar fazer la takas yapıyozmu ? :queen::queen::queen: önceleri üste para istiyordum mademki cok sevdın abı takashi yi üste parada almıyom :queen::queen::queen::flower::flower:
ben sabahtan gelemiyorum. öğleden sonra yola çıkabileceğim.
yani abi haklısın pegaso ağır dediğim gibi sana takashi cok yakıstı hem az yakar cok kacar fazer la takas yapıyozmu ? :queen::queen::queen: önceleri üste para istiyordum mademki cok sevdın abı takashi yi üste parada almıyom :queen::queen::queen::flower::flower:
Vayyy anamm sabah işe motorla geldim,geldim ama bir baktım ki üzerimde ne kimlik ne ehliyet hiç bir şey yok hepsini evde unutmuşum pehhh.:cyclopsan
Çapırcıyı tanımadın mı?.... Y.Emre o.... :queen::queen::queen::queen: Ters Damar çapıcımız... :queen::queen::queen::queen:
İyi dilekleriniz ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum.Hayırlısıyla programıma Bodrumu aldım.Bu yaz yetişmezse önümüzdeki yaz nasipse Bodruma geleceğim ve özellikle Bodrum Ahşap Model Gemi Müzesini ve Kunt Model Gemi Müzesini ziyaret etmek istiyorum.Bodrumda ahşap model gemi ustası ve sanatçısı olan bazı dostlarımıda şahsen ziyaret etmeye geleceğim.Bakalım nasipse inşallah motorumla oralarıda ve bu vesileylede sizleri tanımaya geleceğim.
Başıma gelen aksilikleri halledikten sonra sağ salim eve gelebildim.Emre,alper abi,cengiz abi ve devrim abiyede beni yalnız bırakmayıp ellerinden gelen yardımı yaptıkları için ayrıca teşekkür ederim :rendeer:
Benim için Güzel bir yol gezisi oldu.... Herkese teşekkür... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:Sevindim hallolmasınaSizler sayesinde çok keyifli bir hafta sonu geçirdim. Herkese ayrı ayrı teşekkürler :rendeer: