[İzmir - MT]

Arkadaşlaer size doyum olmaz,ancak sabah iş var bana müsade,ayrıca şimdiden hepinize keyifli ve kazasız sürüşler,iyi eğlenceler dilerim,ben kaçtıımmmm.:cherry::cat::rendeer:

Pegasso lar belimi ağrıtıyor be.... :p:p

yani abi haklısın pegaso ağır dediğim gibi sana takashi cok yakıstı hem az yakar cok kacar fazer la takas yapıyozmu ? :queen::queen::queen: önceleri üste para istiyordum mademki cok sevdın abı takashi yi üste parada almıyom :queen::queen::queen::flower::flower:

yani abi haklısın pegaso ağır dediğim gibi sana takashi cok yakıstı hem az yakar cok kacar fazer la takas yapıyozmu ? :queen::queen::queen: önceleri üste para istiyordum mademki cok sevdın abı takashi yi üste parada almıyom :queen::queen::queen::flower::flower:

hayırdır takashiyle fazer ı takas yaparım ama üstüne 5 bin isterim birde depo ful olsun diodun. neden döndün birden...:queen::queen::queen::queen::queen:

alper ANGARADAN kavun getirmiş arabadaymış yermisin :p :queen:

Vayyy anamm sabah işe motorla geldim,geldim ama bir baktım ki üzerimde ne kimlik ne ehliyet hiç bir şey yok hepsini evde unutmuşum pehhh.:cyclopsan

İyi dilekleriniz ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum.Hayırlısıyla programıma Bodrumu aldım.Bu yaz yetişmezse önümüzdeki yaz nasipse Bodruma geleceğim ve özellikle Bodrum Ahşap Model Gemi Müzesini ve Kunt Model Gemi Müzesini ziyaret etmek istiyorum.Bodrumda ahşap model gemi ustası ve sanatçısı olan bazı dostlarımıda şahsen ziyaret etmeye geleceğim.Bakalım nasipse inşallah motorumla oralarıda ve bu vesileylede sizleri tanımaya geleceğim.

Çok sevindim, çok teşekkürler.., Ahşap model gemi ustalarından duayen Syn Denizarslanı'nın bizzat atölyesine gideriz geldiğinizde.. Herzaman bekliyoruz..

Başıma gelen aksilikleri halledikten sonra sağ salim eve gelebildim.Emre,alper abi,cengiz abi ve devrim abiyede beni yalnız bırakmayıp ellerinden gelen yardımı yaptıkları için ayrıca teşekkür ederim :rendeer:

Başıma gelen aksilikleri halledikten sonra sağ salim eve gelebildim.Emre,alper abi,cengiz abi ve devrim abiyede beni yalnız bırakmayıp ellerinden gelen yardımı yaptıkları için ayrıca teşekkür ederim :rendeer:

Usta geçmiş olsun. Mz senindi sanırım. Ciddi bir şey yoktur inşallah.

sorun yok gerekliteknik destek sağlandı ÇALLI evine sağ ve salim yollandı :cat:

Sevindim hallolmasına :) Sizler sayesinde çok keyifli bir hafta sonu geçirdim. Herkese ayrı ayrı teşekkürler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar