[İzmir - MT]

abi biliyorsun acemiyim acemiliğime ver :) bu seferde yarın suyu 5 lt alırım ama onu öğrendim :)

19 Mayıs 2011 Perşembe Semaver Gecesi

Değerli dostlar 19 Mayıs 2011 Gençlik ve Spor Bayramımız haftalık semaver gecemiz olan perşembe gününe denk gelmiş bulunmaktadır.O gün resmi tatil olduğundan erkenden tarihi mermerimizin oradayım :cat::cherry::queen:

Aleykümselaaam uğrarmıydın buralara be eran :)

Aleykum esselam....:cat::cat::cat: Yabancı gelmedin birader.... Kimlerdensin?... :queen::queen::queen:

yazıpta hiç bir toplantıya gelmeyen AŞİRETİN üyesi erhan tanımadınmı alper :queen:

i miss u all the connection people oww yeahh =))

nete giremiom yaa bu aralar :p ( sallamaya bak ) =))))))))))

hakket neden ugramıodum ben kış die herhalde demiycemm

abi sizi gezerken gördümmü morelim bozuluyo ya !
al gene ayvalık yapmışsınız çatladım burda resmen !!!

kıskandım haberiniz oıla

tekerlerinize sağlık :rendeer:

kullanmadım ama motorumu almadan önce bende buna niyetlendim ve 3 4 ay kadar araştırdım.belli başlı problemleri var ama ikinci el alıyorsanız ve sorunları çözülmüş olursa size sorun çıkarmayabilir.

Perşembe günü hava yağmurlu gözüküyor acaba yine mi güme gitti bizim semaver gecesi :cyclopsan:pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Perşembe günü hava yağmurlu gözüküyor acaba yine mi güme gitti bizim semaver gecesi :cyclopsan:pale:

Kaç kere geldin de güme yolluyorsun?.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Duydun mu hiç gümlediğini?.... :silent::silent: Arada gök gürültüsü duyuyoruz ama hiç gümbürtüye göndermedik... :bounce::cat::cat::cat:

Nerdeyse hava rutubetli ben gelmeyecem diycen.... :queen::queen::queen::queen:

Kaç kere geldin de güme yolluyorsun?.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Duydun mu hiç gümlediğini?.... :silent::silent: Arada gök gürültüsü duyuyoruz ama hiç gümbürtüye göndermedik... :bounce::cat::cat::cat:

Nerdeyse hava rutubetli ben gelmeyecem diycen.... :queen::queen::queen::queen:

Abimm benim en güzeli hayırlısı demek lazım.Amann valla ya bende nede sudan sebepler üretmeye başladım ama ne yapayım valla popomun üzerine oturamıyorum hehehe motor üzerinde uzun metraj ilk gezim olduğundan valla sol ayak bileğim acayip şişti,acaba dedim kendimce haberim olmadan ayağıma taş mı geldi diye meğersem vites kolu sert olduğundan vede vibrasyondan ayak bileğim şişmiş :queen: ama tüm bunların hepsine değdi valla.Yanıma çift yağmurluk alıp perşembe akşamı da 5 Lt suyuda hazır ettim mi tamamdır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abimm benim en güzeli hayırlısı demek lazım.Amann valla ya bende nede sudan sebepler üretmeye başladım ama ne yapayım valla popomun üzerine oturamıyorum hehehe motor üzerinde uzun metraj ilk gezim olduğundan valla sol ayak bileğim acayip şişti,acaba dedim kendimce haberim olmadan ayağıma taş mı geldi diye meğersem vites kolu sert olduğundan vede vibrasyondan ayak bileğim şişmiş :queen: ama tüm bunların hepsine değdi valla.Yanıma çift yağmurluk alıp perşembe akşamı da 5 Lt suyuda hazır ettim mi tamamdır.

çift yağmurluk yerine sadece şemsiye getir.... :queen::queen::queen::queen: :queen: Erimeyesin sonra.... :queen::queen::queen:

ilk gezisinde 300 km üzerinde yol yaptı kolaymı :cat: artık yollar amcadan korksun ( biri amcayı tutsun :cat:) duramazda artık ANACIM :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar