- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
herkese iyi geceler bu akşam inciraltında semaver var mı?
Olmaması için bir sebep var mı?.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Tabiiki var...
herkese iyi geceler bu akşam inciraltında semaver var mı?
ahh ahhhh Ayvalıkta olmak vardı şimdi.r:
ahh ahhhh Ayvalıkta olmak vardı şimdi.r:
Aleykümselaaam uğrarmıydın buralara be eran![]()
Aleykum esselam....:cat::cat::cat: Yabancı gelmedin birader.... Kimlerdensin?... :queen::queen::queen:
yazıpta hiç bir toplantıya gelmeyen AŞİRETİN üyesi erhan tanımadınmı alper :queen:
Herkese merhaba,yarın ki geziyle ilgili başlık açıldı.Link ;
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/89111-%5Bizmir-mt%5D-15-mayis-pazar-ayvalik-tostu-hepimizin-dostu-gezisi.html
Perşembe günü hava yağmurlu gözüküyor acaba yine mi güme gitti bizim semaver gecesi :cyclopsanale:
Kaç kere geldin de güme yolluyorsun?.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Duydun mu hiç gümlediğini?.... :silent::silent: Arada gök gürültüsü duyuyoruz ama hiç gümbürtüye göndermedik... :bounce::cat::cat::cat:
Nerdeyse hava rutubetli ben gelmeyecem diycen.... :queen::queen::queen::queen:
Abimm benim en güzeli hayırlısı demek lazım.Amann valla ya bende nede sudan sebepler üretmeye başladım ama ne yapayım valla popomun üzerine oturamıyorum hehehe motor üzerinde uzun metraj ilk gezim olduğundan valla sol ayak bileğim acayip şişti,acaba dedim kendimce haberim olmadan ayağıma taş mı geldi diye meğersem vites kolu sert olduğundan vede vibrasyondan ayak bileğim şişmiş :queen: ama tüm bunların hepsine değdi valla.Yanıma çift yağmurluk alıp perşembe akşamı da 5 Lt suyuda hazır ettim mi tamamdır.
Amcam 35im ne tatlı su motorcusu oldun sen yaa :queen:
ilk gezisinde 300 km üzerinde yol yaptı kolaymı :cat: artık yollar amcadan korksun ( biri amcayı tutsun :catduramazda artık ANACIM :queen: