[İzmir - MT]

Şaka gibi motorumu servise bin km bakımına götürdüm arka kampanadan ses geliyordu jantta üretim hatasından kaynaklı bir bozulma varmış o yüzden motoru serviste bırakmak zorunda kaldım yoksa servisten çıkıp cafeye geçecektim kısmet değilmiş...:pale:

motokurt yeni motorunu getirmiş sana göstersin diye KAÇIRDIN :p

Evet canlı canlı bir kez daha görecektim ama nasip olmadı aksilikler çok çıktı bu motoruma sahip olurken de sahip olduktan sonra da inşallah bu son sorun olacak üniversite projelerim de mayıs ortası gibi sonlanacak daha sık aranıza katılırım :rendeer: :)

KBC

arkadaşlar bu festivale katılacak olan varmı ?

Aliağa Yeşil Kamp Rock 2011 EVERGREEN ROCK CAMP 2011 ALIAGA

EGE MOTOSİKLET KULÜPLERİ BİRLİĞİ OLARAK BU GÜZEL FESTİVALİ,ALİAĞA M.K TARAFINDAN BİZE BİLDİRLMESİNDEN SONRA YAYINLAMA KARARI ALDIK.. İŞTE AYRINTILAR ;

• Aliağa Petkim Çayağzı Bölgesinde düzenleyeceğimiz çevre temalı Yeşil Kamp Rock Festivali Aliağa Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenleyeceği ve 3 gün sürecek özellikle üniversite gençliğini hedef alan bir organizasyon olarak planlanmıştır; Türkiye’nin çevre temalı ve bir rafineri bölgesinin içerisinde yapılmasıyla gündeme gelecek tek rock festivali ve çevre etkinliğidir.Genel hatlarıyla, Rock Konserleri,Sportif turnuvalar,Pa...neller, Sinema ağırlıklı etkinlikler içermektedir. Bu bölgede çadır,konser,etkinlik,yeme içme,ihtiyaç ve ilkyardım alanları bulunacaktır.
Türkiye'nin tek enerjisini kaybetmediği müzik heyecanı Rock festivallerine bu sene 20-21-22 Mayıs 2011‘ tarihleri arasında Aliağa’da düzenlenecek Çevre temalı Yeşil Kamp Rock Festivali ekleniyor. Deniz, güneş ve plajı Rock müzikle birleştirecek festivalde önemli rock grupları ve sanatçılar gece yarılarına kadar katılımcılara performanslarını sergileyecek. Bu festivalde 3 günlük kombine + kamp konaklama imkanı bulacak olan katılımcılar, bütün ihtiyaçlarını festival alanı içerisindeki yeme,içme ve alışveriş stantlarından uygun fiyatlarla temin edebilecekler.

Yeşil Kamp Rock Festivali kapılarını kampçılara 20 MAYIS 2011 Cuma saat 12:00'da açacak. Katılımcılar kamp bölgesindeki tuvalet kabinleri ve duşları kullanabilecek, ayrıca festival alanındaki ilkyardım,ambulans,kesintisiz iletişim,yiyecek,içecek stantlarının yanı sıra İhtiyacı olabilecek katılımcılar için festival alanında çadır ve kamp malzemeleri satın alınabilecek bir stant da yer alacaktır.

SAHNE ALACAK GRUPLAR

EMRE AYDIN
PİNHANİ
GREN
SET
MARSİS
DORİAN
ÇİLEKEŞ

3 GÜNLÜK KONSER KOMBİNE BİLET 20 TL

3 GÜNLÜK KONSER + KAMP BİLET 35 TL

arkadaşlar bu festivale katılacak olan varmı ?

Aliağa Yeşil Kamp Rock 2011 EVERGREEN ROCK CAMP 2011 ALIAGA

EGE MOTOSİKLET KULÜPLERİ BİRLİĞİ OLARAK BU GÜZEL FESTİVALİ,ALİAĞA M.K TARAFINDAN BİZE BİLDİRLMESİNDEN SONRA YAYINLAMA KARARI ALDIK.. İŞTE AYRINTILAR ;

� Aliağa Petkim Çayağzı Bölgesinde düzenleyeceğimiz çevre temalı Yeşil Kamp Rock Festivali Aliağa Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenleyeceği ve 3 gün sürecek özellikle üniversite gençliğini hedef alan bir organizasyon olarak planlanmıştır; Türkiye�nin çevre temalı ve bir rafineri bölgesinin içerisinde yapılmasıyla gündeme gelecek tek rock festivali ve çevre etkinliğidir.Genel hatlarıyla, Rock Konserleri,Sportif turnuvalar,Pa...neller, Sinema ağırlıklı etkinlikler içermektedir. Bu bölgede çadır,konser,etkinlik,yeme içme,ihtiyaç ve ilkyardım alanları bulunacaktır.
Türkiye'nin tek enerjisini kaybetmediği müzik heyecanı Rock festivallerine bu sene 20-21-22 Mayıs 2011� tarihleri arasında Aliağa�da düzenlenecek Çevre temalı Yeşil Kamp Rock Festivali ekleniyor. Deniz, güneş ve plajı Rock müzikle birleştirecek festivalde önemli rock grupları ve sanatçılar gece yarılarına kadar katılımcılara performanslarını sergileyecek. Bu festivalde 3 günlük kombine + kamp konaklama imkanı bulacak olan katılımcılar, bütün ihtiyaçlarını festival alanı içerisindeki yeme,içme ve alışveriş stantlarından uygun fiyatlarla temin edebilecekler.

Yeşil Kamp Rock Festivali kapılarını kampçılara 20 MAYIS 2011 Cuma saat 12:00'da açacak. Katılımcılar kamp bölgesindeki tuvalet kabinleri ve duşları kullanabilecek, ayrıca festival alanındaki ilkyardım,ambulans,kesintisiz iletişim,yiyecek,içecek stantlarının yanı sıra İhtiyacı olabilecek katılımcılar için festival alanında çadır ve kamp malzemeleri satın alınabilecek bir stant da yer alacaktır.

SAHNE ALACAK GRUPLAR

EMRE AYDIN
PİNHANİ
GREN
SET
MARSİS
DORİAN
ÇİLEKEŞ

3 GÜNLÜK KONSER KOMBİNE BİLET 20 TL

3 GÜNLÜK KONSER + KAMP BİLET 35 TL

GÜNLÜK OLARAK bir ziyaret yapılabilir :cat: grup toplantısında konuyu açarız ortak bir karar çıkarsa birlikte yoksa bireysel olarak gidilebilir :rendeer:

KBC

biz iki motorlu gidecek gibiyiz bakalım var daha , o gün e kadar bi aksilik çıkmazsa inş keyifli olur.

Moderatör (forrap)
Herkese iyi haftalar,bol kazançlar:cat:

KBC grup kararı çıkması halinde gidilebilir tabi ki grup olarak ya da isteyen tabi ki tek katılır,tek kafamı kurcalayacak olan gelebilecek garip motosiklet grupları..

KBC

Herkese iyi haftalar,bol kazançlar:cat:

KBC grup kararı çıkması halinde gidilebilir tabi ki grup olarak ya da isteyen tabi ki tek katılır,tek kafamı kurcalayacak olan gelebilecek garip motosiklet grupları..

haklısın aslında abi :) çok enteresan tipler gelicek :) baktık ortam sarmıyo temiz havayı ciğerlerimize çeker biraz oraları gezer geliriz oda yeter :) ben kendi rock müziğimi evimde kendim çalar söylerim :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Müzikle motoru bağdaştıramadım oldum olası.... :pr::pr:

Bağdaştıranların da ya motorculuğundan ya da müzikçiliğinden şüphe ederim... :cat:

Abi ben orayada giderken bantaniyemi de yanıma alayım mı :) Aliağa ben ve bantaniyem

Abi ben orayada giderken bantaniyemi de yanıma alayım mı :) Aliağa ben ve bantaniyem

Amca battaniyemi alıp semavere gelicem diyon, o da yetmiyo terasa battaniye ile gelicem diyorsun yine boş, şimdi de battaniye ve aliağa diyorsun, al gel artık şu battaniyeyi, bence senin battaniye de motor işine dönecek, dikkat battaniyenin üzerine de buzdolabı düşmesin...:queen::queen::silent::pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amca battaniyemi alıp semavere gelicem diyon, o da yetmiyo terasa battaniye ile gelicem diyorsun yine boş, şimdi de battaniye ve aliağa diyorsun, al gel artık şu battaniyeyi, bence senin battaniye de motor işine dönecek, dikkat battaniyenin üzerine de buzdolabı düşmesin...:queen::queen::silent::pr:

Dikkat etsin battaniyenin içinde olmasın ..... Battaniye bu sefer kırmızı olsun...:queen::queen::queen::queen:

keeway land cruiser

arkadaşlar temiz cruiseri olan ve satmak isteyen izmirli birini tanıyormusunuz... 05058183912

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar