İzmirli CBR ciler nerelerdesiniz bi gün organize olalım...
Uzak gelmezse urlada sabri ustayı tavsiye ederim.Arkadaşlar herkese selamlar.
İzmir'de motoru gösterebileceğim güvenilir bir usta varmıdır?
Şimdiden teşekkürler,
Gökçen
Uzak gelmezse urlada sabri ustayı tavsiye ederim.
Arkadaşlar herkese selamlar.
Ben aranıza yeni katılıyorum. Üyelik bilgilerimden de görüleceği gibi neredeyse 3 senedir foruma üyeyim
Uzun bir süre motor hevesimi dizginledikten ve bu işe girmeyi erteledikten sonra, nihayet 10 gün kadar önce ilk motorum olarak bir Yamaha Virago XV 535 aldım.
İzmir'de motoru gösterebileceğim güvenilir bir usta varmıdır?
Şimdiden teşekkürler,
Gökçen
Urlada sanayi sitesinde yerleri var.Hem servis yaptırırsın hem de güzel bir rota olur Urla.Zaten tek bir sanayi sitesi var.Oraya gidince de gerçekten kime sorsan gösteriyor.Ben de o şekilde gitmiştim.Teşekkür,
Nasıl ulaşırım Sabri Usta'ya?
Hoşgeldin ve hayırlı olsun. kazasız belasız binmen dileği ile.
Bornova da vatan bilgisayarın orada Suzuki Doğa Motor var. Ustası Tuncaydır ve iyi bir ustadır. öneririm.
İzmirli cıbırlar yakında bir tanışma fazlı yapabiliriz ben siteden Sadık arkadaşımızla tanıştım, merkezi bir yerde buluşup tanışıp bir şeyler içebilirizbenim için sorun deil akşam 7 den sonra müsaitim diyenler yazabilir buraya organize olup buluşuruz..
Bu sene korteje katılmadım açıkcası da pek içimden gelmedi. bu kortej işlerinde olgunlaşmamış bir çok sürücü arkadaşımız oluyor. bir kısım puan kapma derdinde bir kısım başka şeylerin peşinde bizim gibi bir kısımda cumhuriyet derdinde. neyse sözün özü katılasım gelmedi.
Gelelim diğer konuya........
![]()
13 Kasım 2010 tarihinde Best Western Hotel Konak'ta nikah törenimiz ve kokteylimiz var.
Bizi seven tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. hava şartları müsait olursa kortej de yapabiliriz. ama şimdiden bunun için bir şey söylemek net olmaz. bu iki hafta izmiri sular götürdü. satıp er-5 i jetski alasım geldi
neyse dediğim gibi herkeşler davetlidir. şekerler benden![]()
35SDK35Sadık?..... :queen::queen::queen::queen:
Aman al götür... :queen::queen::queen::queen: